KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: No wlasnie zobaczyłem że to jeszcze jest z annal passem więc to naprawdę zayebista cena jak za takiego paka. Ale bez nowego dodatku, czyli zaraz kolejny hajs do wyjęcia, to już mogli zrobić jakąś kompletną edycje:| Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Jeżeli ktoś nie grał w Porzuconych i nie korzystał z zawartości Annual Pass'a to zanim ogra to co jest w tych DLCkach to Shadowkeep będzie pewnie już kosztował 10 zl xD Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 No to teraz jeszcze ostatni dylemat PS4, czy jednak PC :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 @izon no to już jak tam wolisz. Na PC masz o niebo krótsze loadingi i 60fpsów. Ja osobiście wolę grać na konsoli i nikt i nic nie przekona mnie do gry na PC ale to oczywiście mocno subiektywna opinia. Kupuj na co tam chcesz i tak będzie Ci się grało zayebiście bo ta gra ma najlepszy gunplay pod słońcem. Btw @wrog @Zeratul skończyliście może heroiczną Menażerię w 3 osobowym teamie? Jakieś rady? Protipy? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 21 minut temu, Ryo-San napisał: @izon no to już jak tam wolisz. Na PC masz o niebo krótsze loadingi i 60fpsów. Ja osobiście wolę grać na konsoli i nikt i nic nie przekona mnie do gry na PC ale to oczywiście mocno subiektywna opinia. Kupuj na co tam chcesz i tak będzie Ci się grało zayebiście bo ta gra ma najlepszy gunplay pod słońcem. Btw @wrog @Zeratul skończyliście może heroiczną Menażerię w 3 osobowym teamie? Jakieś rady? Protipy? Też wolę konsole, ale właśnie loadingi mnie dobijają w grach online na PS4:( No chce człowiek szybką partyjkę zagrać, a tu 5 minut sam matchmaking... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Ściągnij darmową wersję, prawda jest taka, jak się raz Destiny 2 zobaczy na PC to się już nieodzobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 32 minuty temu, izon napisał: Też wolę konsole, ale właśnie loadingi mnie dobijają w grach online na PS4:( No chce człowiek szybką partyjkę zagrać, a tu 5 minut sam matchmaking... Dla uzależnionych psycho-guardianów jest to dobry czas, żeby pogadać z fireteamem o d.upie marynie przez słuchawkę. Jak masz zamiar grać sam to bierz PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 @Ryo-San Nie chciało mi się tego robić. Poczekam na Shadowkeepa, jak kary do mocy już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 (edytowane) Pierwszy sezon Shadowkeep'a w pigułce. Na nic nie czekam tak jak właśnie na to arcydzieło! Dawać mi to już!!! Edytowane 12 września 2019 przez Ryo-San 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 Łoj, bedzie farmione/boostowane/strzelane Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 (edytowane) Nie wiem czemu konsola nie jest w kolorze pada ale i tak sztosik Szkoda że nie można kupić bo nawet bym się nie zastanawiał. Edytowane 13 września 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 (edytowane) Prawie rok raidowania Last Wisha. Dziesiątki rozczarowań i w sumie to już stwierdziłem że i tak mi nie wypadanie. A dzisiaj jest! Objawiła się jak Matka Boska Częstochowska! Jak Jesus Christ Superstar! Jak gwiazda betlejemska! One Thousand Voices Gdyby nie jutrzejsza praca to uczciłbym ten drop dobrą whisky! Jeszcze tylko Anarchia i można w spokoju czekać na Shadowkeep'a. Fuck yeah! Edytowane 14 września 2019 przez Ryo-San 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Hehe, ekscytacja większa niż przed ślubem, pierwszym seksem czy narodzinami pierworodnego Ludziska znajdą sposób na "łatwą Riven" to i ja może w Shadowkeep coś z nią ugram. A tak a'propos spokoju. Nie wierzę, że go zaznasz póki Destiny będzie istniało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) @Yap Dawaj do klanu to będziemy chodzić . Byliśmy z Trumną ost pierwszy raz i jemu wypadł Tysiąc głosów Edytowane 17 września 2019 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) RNG niestety potrafi trochę zszargać nerwy ; ] A mi zależało żeby wydropić tysiączke przed październikowym nerfem well'a i barricade bo wtedy era one phase raid boss dobiegnie końca. Skończy się stanie w yebanym wellu i napieyrdalaniu z heavy. A Riven na gliczu można zabić tylko jednym podejściem. Pierwszy rajdzik z Shadowkeepa już 5 października i w końcu dali normalni termin startu (sobota) a nie wtorek jak zawsze. Lecim world firsta! Ależ to będzie oranko!!!!! Dawać mi Bungo już tą kolekcjonerkę!!! A i od dzisiaj za free Annual Pass dla każdego kto posiada Forsaken'a. https://twitter.com/DestinyTheGame/status/1169331957647302656?s=20 Edytowane 17 września 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 Nowy dokument o Y3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 Michałek aż drygnął. O ile nie chce mi się teraz grać bo mam wszystko co chciałem mieć tak nie mogę się doczekać grindu od nowa i armor 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) Pięknie się ten Y3 zapowiada. Skoro sezon 8 rozpocznie "coś" wielkiego a ostatni czyli 11 będzie ukoronowaniem tego "czegoś" i istnym pieyrdolnięciem to zakładam że ostatni sezon będzie jakimś wprowadzeniem do Destiny 3, które na moje oko będzie jednym z launch title na next geny i zapewne pojawi się jesień-zima 2020! Wspomnicie jeszcze moje słowa za rok No i gra już przeszła na F2P jak ktoś chce sobie poszczelać w kosmitów to podstawka i dwa pierwsze DLC są do zassania. Edytowane 17 września 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 Gjalahorna dadzą na koniec i questa co trwa miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 17 godzin temu, Ryo-San napisał: Pierwszy rajdzik z Shadowkeepa już 5 października i w końcu dali normalni termin startu (sobota) a nie wtorek jak zawsze. We wtorki były trzy razy (VoG, Crota, Crown). Tradycyjna data premiery raidu to zawsze był piątek 19. Sobota oczywiście też jest ok. 14 godzin temu, Ryo-San napisał: Pięknie się ten Y3 zapowiada. Skoro sezon 8 rozpocznie "coś" wielkiego a ostatni czyli 11 będzie ukoronowaniem tego "czegoś" i istnym pieyrdolnięciem to zakładam że ostatni sezon będzie jakimś wprowadzeniem do Destiny 3, które na moje oko będzie jednym z launch title na next geny i zapewne pojawi się jesień-zima 2020! Wspomnicie jeszcze moje słowa za rok Albo wreszcie Savathun przybędzie w ostatnim DLC do D2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Lawiatan wyszedł w środę więc rutyny raczej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Nie zmienia to faktu że sobota wieczór to idealna pora na start nowego raidu! Ciekawe na ile LL będą poszczególne etapy! W każdym bądź razie od 1 października przestaje pojawiać się w pracy i zrywam wszystkie kontakty towarzyskie! Moim jedynym kontaktem towarzyskim będzie party na PSNie!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Dużo zależy od tego jak przygotują tryb contest bo jak znowu będzie dostosowany tylko pod PC to konsolowcy będą głową w mur i nic nie ugrają. U mnie coś przebąkują o wyjeździe służbowym na początku października więć rajdzik day 1 może mnie ominąć. Na szczęście jestem z tym pogodzony (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 (edytowane) 39 minut temu, Zeratul napisał: Dużo zależy od tego jak przygotują tryb contest bo jak znowu będzie dostosowany tylko pod PC to konsolowcy będą głową w mur i nic nie ugrają. Czemu oni to pod PC robią skoro prawie 50%-60% aktywnych graczy to PS4 reszta to PC i Xbox mniej więcej po połowie czyli po 20% więc jakby zsumować osoby grające w D2 na konsolach to jest +/- 80%!!!!!! Edytowane 18 września 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi