Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 września 2019 (edytowane) Sezon się kończy więc czas na podsumowanie. Muszę przyznać że dla mnie to był naprawdę sezon bogactwa. 4 pieczęcie wbite (Dredgen, MMXIX, Cursebreaker, Wayfayer), prawie 70k w triumfach, 2 raidowe egzotyki (One thousand voices, Tarrabach, z Anarchią niestety się nie udało ale jeszcze dam radę), w końcu konkretna gra na trzy postacie. Do tego 21% Delirium(km) i Uciszenie(łuk) z Gambitu plus granatnik od Zavali do tego rzeczy które kiedyś były dla mnie nieosiągalne czyli Crucible pinnacle weapons: Redrix, Revocer, Recluse i rzutem na taśmę wymarzony hand cannon czyli Luna Howl. Shattered Throne solo to w sumie inna bajka ale to też było w tym sezonie. No i przede wszystkim zayebiści ludzie których poznałem w raidach, meczach rankingowych, Gambicie czy innych aktywnościach. Odliczam godziny do wtorku. Shadowkeep incoooooming! Edytowane 30 września 2019 przez Ryo-San 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 (edytowane) Nie udało się. Wczoraj się wyłożyłem na prestige SoS bo dwóch pajaców doszło do wniosku, że uda się ich przesherpować na prestige gdzie nawet jumping puzzle nie znali. I tak udało nam się dociągnąć i do phase 2 ale jak jeden podał piłkę z powrotem do kolesia który go scleansował, a w następnej próbie poleciał w kosmos niszczyć statek bez naładowania missle to cierpliwość mi się skończyła. Jeszcze skończyło sie na czerwonej kropce więc znowu będę musiał czyścić RR. Ogólnie 17 rajdów to ok wynik biorąc pod uwagę, że dałem sobie 3 dni i robiłem to głównie z LFG. Edytowane 30 września 2019 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Ja bym nie miał cierpliwości robić tego z LFG. Z czego korzystasz? Oficjalna apka, discord? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 30 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 3 godziny temu, Zeratul napisał: Nie udało się. Wczoraj się wyłożyłem na prestige SoS bo dwóch pajaców doszło do wniosku, że uda się ich przesherpować na prestige gdzie nawet jumping puzzle nie znali. Tak właśnie bywa z ludźmi z LFG :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 W dniu 27.09.2019 o 17:35, Ryo-San napisał: No i Jotunn ma wylecieć na pierwsze 24h nowego raidu. A tak z innej beczki to wiesz może @Zeratul jak ludzie robią takie zdjęcia in game? Przecież D2 nie ma żadnej opcji photomode. Trzy przykładowe shooty zrobione przez graczy in game. No chyba że tylko na PC się Spoiler Może robią te screeny przy pomocy Nvidia Ansel, dużo opcji robienia profesjonalnych grafik z gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 5 godzin temu, wrog napisał: Tak właśnie bywa z ludźmi z LFG :> Niestety chętnych na prestige SoS ze świecą można szukać. Nawet u mnie tylko trzech ogarnia. Z drugiej strony poprawiłem czas na speedrunie Last Wish to 12 minut właśnie z LFG. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 30 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Nie dziwię się. Nikomu się tych raidów nie chciało grać na prestiżu niedługo po premierze, a co dopiero teraz. Sam ciągle potrzebuję katalizator do Telesto, ale szkoda mi czasu i co najwyżej solo ukrytą skrzynkę tylko zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Bo prestiż EoW i SoS jest fatalnie zrobiony. Ale SoS to jeden z najlepszych Lair. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Konsole mogą preload robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 23 gigsony jak dzwony. Na PS4 trzeba mieć do instalacji wolne 105giga na dysku czyli tyle ile będzie zajmowała całość razem z SK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Dejta mi to już!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 Jezu, Pawel, wyluzuj . Idz spac, popracuj, a kiedy wrocisz przynoulajfisz. Juz naprawde niedlugo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 września 2019 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 7 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) Trochę informacji od Bungie które warto przeczytać przed odpaleniem dzisiaj Shadowkeep'a bądź wersji New Light Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Nadal 0 informacji co z Foresaken na Steam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 1 minutę temu, easye napisał: Nadal 0 informacji co z Foresaken na Steam... Z tego co ludzie piszą to prawdopodobnie dzisiaj pojawi się w ofercie na wszystkie platformy w jakieś promocyjnej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Zastanawiam się nad powrotem - nowy dodatek/foresaken do nadrobienia - byłoby co robic! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) Paaanie sam Forsaken z Annual Passem to jest tyle grania ze głowa mała. Do tego świetna fabuła, magiczny klimat Dreaming City i najlepszy raid ever czyli Last Wish!! Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 No no...nie zapedzaj sie. Najlepszy raid to taki, po ktorym nie wolno skakac przy pomocy durnych hasel/kombinacji. To taki, do ktorego wchodzisz i musisz pobic dwoch zayebczych skoorwysynow, przejsc “skokliwe puzzle”, pokonac niezwykle intensywna probe przetrwania przed jednym z bossow, by w koncu dotrzec do tego jedynego, najwiekszego w swiecie Destiny twardziela. Challenge sa zintegrowane z wersja heroic, a nie w postaci bounty jak w D2, a sam zachwyt i jaja jakie rosna po ubiciu tego raidu sa wieksze niz w Last Wish czy ktorymkolwiek innym raidzie. Sa raidy o wlos ponizej, ale krol jest tylko jeden - King’s Fall. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) @Yap wiesz ja bardziej mówiłem w kontekście rajdów z D2. W D1 zagrałem tylko VoG i Crota's End (na zwykłym poziomie trudności) i jeśli chodzi o mechaniki to wydawały mi się dosyć prymitywne w stosunku do tych z D2 ale tak jak mówię grałem je tylko raz i to po ograniu wszystkich rajdów z D2 także napewno inne spojrzenie na nie ma ktoś kto ogrywał je na premierę ładnych kilka lat tenu. A King's Fall jeszcze przede mną : ) Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Na xboxie nie widze darmowki nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 @Banan91PL bo New Light nie ma preloadu tak jak Shadowkeep. Będzie dostępny od 19 no chyba że masz podstawkę zainstalowaną to wtedy sprawdź dostępność aktualizacji powinno się zaciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) King's Fall? Phi. Wrath, Last Wish i może dopiero Oryksik. Edytowane 1 października 2019 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Mam nadzieje, ze to wyciąganie egzotykow z kolekcji szybko naprawią i wszystkie armory będą 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi