Skocz do zawartości

IDOL [2017]

milan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro startuje nowy Idol, własnie obejrzałem na IPLI urywki  z jutrzejszego programu.

http://www.ipla.tv/Do-kogo-spiewala-piekna-rzezbiarka-ktora-zglosila-/vod-7750267

A ch.uj, będę chyba oglądał, jak za starych czasów.

Tylko jury jakieś takie dziwne, no ale historia pokazała ze bywało śmiesznie i  fajnie.

Jedyny sms jaki kiedykowliek  wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon  w 1 edycji.

Opublikowano

Jedyny sms jaki kiedykowliek  wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon  w 1 edycji.

Niop, jak bohaterka Resident Evil.

Opublikowano

31 lat mlody? Blancik, mame oszukasz, zone oszukasz (dobra, wiemy ze nie ale na potrzebe chwili ze tak), ale kostuchy nie oszukasz.

I to jeszcze w odniesieniu do kobiety.

Opublikowano (edytowane)

Jak usłyszałem Varsovie Brodki to nie wiedziałem co powiedzieć, ogólnie czuję dumę narodową że jest polką, i wybaczam  ze ta 1 płyta to taka straszna popelina.

Ania bardzo fajny styl ma, 1 płyta w odróżnieniu od Brodki już robiła. Szkoda ze się roztyła.

Ten metal też ponoć szaleje po Polsce.

Wydra to była 1 edycja? Flinta nigdy mi  nie leżała, dziwiłem się co oni   w niej widzą.

Był jeszcze taki koleś który zamiast tanczyc skakł i  sie rozbijal na podłodze, ale to chyba inny program

Edytowane przez milan
Opublikowano

I tak wszyscy oglądali dla Terminatora i innych takich, a i jeszcze, żeby Kubuś kogoś porządnie pojechał.

Opublikowano (edytowane)

CV takie ala ogórek

wykonanie gestu  dzwonienia przez telefon  w kierunku  2 samic,  w serialu na dobre i na złe

Edytowane przez milan
Opublikowano

dary, dary losu.

No terminator (w kolejnej edycji zrobili mu taką wejściówkę, bo przyszedł w skórze i zaczął śpiewać z rockowym zacięciem), teraz robi karierę w przemyśle filmowym:

http://www.skene.pl/osoba/2444/Andrzej-Ludczak

A to ten... Bo byl jeszcze jeden. Roland chyba? Tylko nie wiem czy to w idolu bylo.

Sprawdzilem, bylo xD

https://www.youtube.com/watch?v=RkTmfmem9bY 

1:30

O nawet na miniaturze jest.

Opublikowano

Roland to też legenda, fantastyczny człowiek do słuchania i (pipi)aka z zawodu.

Kurde swego czasu człowiek serio się tym jarał, bo z początku to wszystko było takie kurde... szczere (?), mało w tym było umyślnej błazenady.

Opublikowano

Brodkę bardzo szanuję, tak jak Milan, pomimo pierwszej płyty.

We Flincie był potencjał, lubiłem jej piosenki, ale jakoś tak się nie przebiła nigdzie wyżej.

A Krzysiu Zalewski to ostatnio jakąś mdłą pioseneczkę o miłości nagrał:

Na plus jedynie Natalka Przybysz w klipie (choć bez makijażu :[ ).

Cholera, nie ten klip, poniżej poprawny:

Gość ragus
Opublikowano

A milionerów oglądacie? Ja wczoraj nadrobiłem 3 odcinki.

Kiedy Big Brother i Bar?