Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jutro startuje nowy Idol, własnie obejrzałem na IPLI urywki  z jutrzejszego programu.

http://www.ipla.tv/Do-kogo-spiewala-piekna-rzezbiarka-ktora-zglosila-/vod-7750267

A ch.uj, będę chyba oglądał, jak za starych czasów.

Tylko jury jakieś takie dziwne, no ale historia pokazała ze bywało śmiesznie i  fajnie.

Jedyny sms jaki kiedykowliek  wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon  w 1 edycji.

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• normalne typy to dziś będą oglądać ligę mistrzów, a nie jakieś srindole czy tam bele srepoque jakieś gónwa dla odmieńców tfu!

• --- W starym Idolu, dobra była ta amatorszczyzna. Ktoś wychodził do jury, śpiewał bez muzy, efektów. Cały show był strasznie surowy. I co najważniejsze - od razu taka osoba śpiewała przed jury, tymi

• Najlepsza demonstracja dylematu "marry, fuck, kill":  

Opublikowano

Jedyny sms jaki kiedykowliek  wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon  w 1 edycji.

Niop, jak bohaterka Resident Evil.

Opublikowano

No Anka fajna dópa była. Teraz w sumie donry milfiak. Przy okazji jako jedna z niewielu nie poszła w jajecznicę.

Opublikowano

Proszę nie pisać po pijaku

Opublikowano

I pomyslec, ze na Janosz glosowali w finale bo byla mloda. A dzis? 31 lat. [*]

Opublikowano

31 lat dobry wiek i nadal człowiek jest wtedy młody :D

Co do idola to jedyny program jaki oglądałem z tych talent show ale kto wtedy nie oglądał.

Opublikowano

31 lat mlody? Blancik, mame oszukasz, zone oszukasz (dobra, wiemy ze nie ale na potrzebe chwili ze tak), ale kostuchy nie oszukasz.

I to jeszcze w odniesieniu do kobiety.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że Andzia w takie rejony poszła :bad:

A jajecznica podobno teraz w bocce śpiewa, czyli nie najgorzej wylądowała.

Opublikowano
  • Autor

Jak usłyszałem Varsovie Brodki to nie wiedziałem co powiedzieć, ogólnie czuję dumę narodową że jest polką, i wybaczam  ze ta 1 płyta to taka straszna popelina.

Ania bardzo fajny styl ma, 1 płyta w odróżnieniu od Brodki już robiła. Szkoda ze się roztyła.

Ten metal też ponoć szaleje po Polsce.

Wydra to była 1 edycja? Flinta nigdy mi  nie leżała, dziwiłem się co oni   w niej widzą.

Był jeszcze taki koleś który zamiast tanczyc skakł i  sie rozbijal na podłodze, ale to chyba inny program

Edytowane przez milan

Opublikowano

I tak wszyscy oglądali dla Terminatora i innych takich, a i jeszcze, żeby Kubuś kogoś porządnie pojechał.

Opublikowano

Z calego idola zapamietalem: mloda janosz, final zalewskiego i jeremy spoken; dary, dary losu.

Opublikowano

dary, dary losu.

No terminator (w kolejnej edycji zrobili mu taką wejściówkę, bo przyszedł w skórze i zaczął śpiewać z rockowym zacięciem), teraz robi karierę w przemyśle filmowym:

http://www.skene.pl/osoba/2444/Andrzej-Ludczak

Opublikowano
  • Autor

CV takie ala ogórek

wykonanie gestu  dzwonienia przez telefon  w kierunku  2 samic,  w serialu na dobre i na złe

Edytowane przez milan

Opublikowano

dary, dary losu.

No terminator (w kolejnej edycji zrobili mu taką wejściówkę, bo przyszedł w skórze i zaczął śpiewać z rockowym zacięciem), teraz robi karierę w przemyśle filmowym:

http://www.skene.pl/osoba/2444/Andrzej-Ludczak

A to ten... Bo byl jeszcze jeden. Roland chyba? Tylko nie wiem czy to w idolu bylo.

Sprawdzilem, bylo xD

https://www.youtube.com/watch?v=RkTmfmem9bY 

1:30

O nawet na miniaturze jest.

Opublikowano

Roland to też legenda, fantastyczny człowiek do słuchania i (pipi)aka z zawodu.

Kurde swego czasu człowiek serio się tym jarał, bo z początku to wszystko było takie kurde... szczere (?), mało w tym było umyślnej błazenady.

Opublikowano

Taki troche mlody korwin z aparycji.

Opublikowano

Brodkę bardzo szanuję, tak jak Milan, pomimo pierwszej płyty.

We Flincie był potencjał, lubiłem jej piosenki, ale jakoś tak się nie przebiła nigdzie wyżej.

A Krzysiu Zalewski to ostatnio jakąś mdłą pioseneczkę o miłości nagrał:

Na plus jedynie Natalka Przybysz w klipie (choć bez makijażu :[ ).

Cholera, nie ten klip, poniżej poprawny:

Opublikowano
  • Autor

Przybysz wszystko na odwrót, założyła stanik, zdjeła makijaz.

Krzysiu jakie ciacho.

Opublikowano
  • Autor

bedziesz (pipi)a dzisiaj siedział i patrzył Zapendowskiej w te (pipi)iki  w oczach, nie klam.

Opublikowano

A milionerów oglądacie? Ja wczoraj nadrobiłem 3 odcinki.

Kiedy Big Brother i Bar?