Opublikowano 14 lutego 20178 l Jutro startuje nowy Idol, własnie obejrzałem na IPLI urywki z jutrzejszego programu. http://www.ipla.tv/Do-kogo-spiewala-piekna-rzezbiarka-ktora-zglosila-/vod-7750267 A ch.uj, będę chyba oglądał, jak za starych czasów. Tylko jury jakieś takie dziwne, no ale historia pokazała ze bywało śmiesznie i fajnie. Jedyny sms jaki kiedykowliek wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon w 1 edycji.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jedyny sms jaki kiedykowliek wysłąłem do programu telewizyjnego, to był głos na Anię Dąbrowską, niesamowity lachon w 1 edycji. Niop, jak bohaterka Resident Evil.
Opublikowano 15 lutego 20178 l No Anka fajna dópa była. Teraz w sumie donry milfiak. Przy okazji jako jedna z niewielu nie poszła w jajecznicę.
Opublikowano 15 lutego 20178 l I pomyslec, ze na Janosz glosowali w finale bo byla mloda. A dzis? 31 lat. [*]
Opublikowano 15 lutego 20178 l 31 lat dobry wiek i nadal człowiek jest wtedy młody :D Co do idola to jedyny program jaki oglądałem z tych talent show ale kto wtedy nie oglądał.
Opublikowano 15 lutego 20178 l 31 lat mlody? Blancik, mame oszukasz, zone oszukasz (dobra, wiemy ze nie ale na potrzebe chwili ze tak), ale kostuchy nie oszukasz. I to jeszcze w odniesieniu do kobiety.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Nie wiedziałem, że Andzia w takie rejony poszła A jajecznica podobno teraz w bocce śpiewa, czyli nie najgorzej wylądowała.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor Jak usłyszałem Varsovie Brodki to nie wiedziałem co powiedzieć, ogólnie czuję dumę narodową że jest polką, i wybaczam ze ta 1 płyta to taka straszna popelina. Ania bardzo fajny styl ma, 1 płyta w odróżnieniu od Brodki już robiła. Szkoda ze się roztyła. Ten metal też ponoć szaleje po Polsce. Wydra to była 1 edycja? Flinta nigdy mi nie leżała, dziwiłem się co oni w niej widzą. Był jeszcze taki koleś który zamiast tanczyc skakł i sie rozbijal na podłodze, ale to chyba inny program Edytowane 15 lutego 20178 l przez milan
Opublikowano 15 lutego 20178 l I tak wszyscy oglądali dla Terminatora i innych takich, a i jeszcze, żeby Kubuś kogoś porządnie pojechał.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Z calego idola zapamietalem: mloda janosz, final zalewskiego i jeremy spoken; dary, dary losu.
Opublikowano 15 lutego 20178 l dary, dary losu. No terminator (w kolejnej edycji zrobili mu taką wejściówkę, bo przyszedł w skórze i zaczął śpiewać z rockowym zacięciem), teraz robi karierę w przemyśle filmowym: http://www.skene.pl/osoba/2444/Andrzej-Ludczak
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor CV takie ala ogórek wykonanie gestu dzwonienia przez telefon w kierunku 2 samic, w serialu na dobre i na złe Edytowane 15 lutego 20178 l przez milan
Opublikowano 15 lutego 20178 l dary, dary losu. No terminator (w kolejnej edycji zrobili mu taką wejściówkę, bo przyszedł w skórze i zaczął śpiewać z rockowym zacięciem), teraz robi karierę w przemyśle filmowym: http://www.skene.pl/osoba/2444/Andrzej-Ludczak A to ten... Bo byl jeszcze jeden. Roland chyba? Tylko nie wiem czy to w idolu bylo. Sprawdzilem, bylo xD https://www.youtube.com/watch?v=RkTmfmem9bY 1:30 O nawet na miniaturze jest.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Roland to też legenda, fantastyczny człowiek do słuchania i (pipi)aka z zawodu. Kurde swego czasu człowiek serio się tym jarał, bo z początku to wszystko było takie kurde... szczere (?), mało w tym było umyślnej błazenady.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Brodkę bardzo szanuję, tak jak Milan, pomimo pierwszej płyty. We Flincie był potencjał, lubiłem jej piosenki, ale jakoś tak się nie przebiła nigdzie wyżej. A Krzysiu Zalewski to ostatnio jakąś mdłą pioseneczkę o miłości nagrał: Na plus jedynie Natalka Przybysz w klipie (choć bez makijażu :[ ). Cholera, nie ten klip, poniżej poprawny:
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor Przybysz wszystko na odwrót, założyła stanik, zdjeła makijaz. Krzysiu jakie ciacho.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Autor bedziesz (pipi)a dzisiaj siedział i patrzył Zapendowskiej w te (pipi)iki w oczach, nie klam.
Opublikowano 15 lutego 20178 l A milionerów oglądacie? Ja wczoraj nadrobiłem 3 odcinki. Kiedy Big Brother i Bar?