c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 orki, orki z majorki Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Za gowniaka to oglądałem, teraz to odpaliłem z ciekawości i jedyne co odczuwam to zażenowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 ej, a oglądacie Big Brothera i Agenta na TVN? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 stasiu, idz trzasnij fotke bo gwiazdorzysz Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Jak Zlewski to tylko ten utwór Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 to jest oczywiście po idolu? Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Kiedys jak mialem 16 lat i zero stycznosci z muzyka mike pattona ogladalem to z otwartymi ustami. Teraz stwierdzam ze: a)to moga po raz kolejny ogladac juz tylko cebulaki b)Idol to pierwszy program ktory w domysle mial kreowac gwiazdy a w rzeczywistosci praktycznie nie wykreowal zadnej xD Teraz z perspektywy lat mozna zobaczyc jak malo warte byly programy typu szansa na sukces wojtka manna. Dziewczyna szamana jest jurorka w czyms tam, gawlinski to starsza wersja milana a tusk odcina kupony w komisji europejskiej. Slaby kontent pany, ale to polska telewizja ludzie, tu pierwszy serial tv powstal 17 lat po amerykanskim! Get real! Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Nie lubiłem tego Wojtka z Video - ale polubiłem bo za(pipi)iste ma teksty i fajne głupoty pierdzieli :) Farna zawsze lubiłem i szanowałem nawet jak była gruba, grubsza - zawsze mnie jara. Tylko Panasewicz coś taki cichy i suchy. A Zapendowska ma piękne zęby - szczególnie te na dole. Super program. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Teraz z perspektywy lat mozna zobaczyc jak malo warte byly programy typu szansa na sukces wojtka manna. Dziewczyna szamana jest jurorka w czyms tam, gawlinski to starsza wersja milana a tusk odcina kupony w komisji europejskiej. Slaby kontent pany, ale to polska telewizja ludzie, tu pierwszy serial tv powstal 17 lat po amerykanskim! Get real!Czy ja wiem? Właśnie tam była większość gwiazd, które już miały swoje 5 minut. Kasia Kowalska (kto?), Wyszkoni, Steczkowska, czy te inne polki śpiewające w latach '90. Tam się wybijały właśnie. Co do Idola, faktycznie ten typek (Wojtek) mnie wnerwial, ale ma duzy dystans do siebie "dlaczego mnie wzieli? nie wiem, moze bylem tani" :))) Za to farna zje.bana gwiazdeczka. W ostatnim odcinku wyjęła giry na fotel, przy Eli twarzy. A w ogóle po co ona tak podśpiewuje z tymi typami? Tylko ich to rozprasza, a nam chce pokazać, że taka muzykalna i zna każdy utwór. Edytowane 24 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 No ale cycki ma dobre i twarz. Ale Wojtek pełen props - świetne ma teksty dawno takich w szołbiznesie nie słyszałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Teraz z perspektywy lat mozna zobaczyc jak malo warte byly programy typu szansa na sukces wojtka manna. Dziewczyna szamana jest jurorka w czyms tam, gawlinski to starsza wersja milana a tusk odcina kupony w komisji europejskiej. Slaby kontent pany, ale to polska telewizja ludzie, tu pierwszy serial tv powstal 17 lat po amerykanskim! Get real!Czy ja wiem? Właśnie tam była większość gwiazd, które już miały swoje 5 minut. Kasia Kowalska (kto?), Wyszkoni, Steczkowska, czy te inne polki śpiewające w latach '90. Tam się wybijały właśnie.Co do Idola, faktycznie ten typek (Wojtek) mnie wnerwial, ale ma duzy dystans do siebie "dlaczego mnie wzieli? nie wiem, moze bylem tani" :))) Za to farna zje.bana gwiazdeczka. W ostatnim odcinku wyjęła giry na fotel, przy Eli twarzy. A w ogóle po co ona tak podśpiewuje z tymi typami? Tylko ich to rozprasza, a nam chce pokazać, że taka muzykalna i zna każdy utwór. Kowalska wybitna spiewazka dorabia podkladajac glos w reklamach sokow. Chyba nie o taka kariere tworcom szansy na sukces chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 No ale cycki ma dobre i twarz. Widziałeś? Dotykałeś?? Ja myślę, że Sarna ma dobrze staniki dobrane raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 to ciekawie spostrzeżenie. rozwiń proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 No cycki spore, bo trochę jest przy kości. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 Jakaś nowość mi się na jutubie wyświetliła. Szkoda, że taki zmarnowany potencjał - bo o ile dobrze pamiętam, to gość miał wokal ostry i podobny do Dickinsona. No, ale z drugiej strony, po co ma małpować? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 http://www.pudelek.tv/video/Alicja-Janosz-wspomina-Idola--Bylam-krolikiem-doswiadczalnym-Majac-19-lat-swiadomie-zdecydowalam-sie-zejsc-ze-sceny-15444/ Alicja Janosz wspomina "Idola": " Byłam królikiem doświadczalnym. Mając 19 lat świadomie zdecydowałam się zejść ze sceny" Fuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 skisłem jak zobaczyłem pod artykułem reklamy ciuchów podobnych do tych co ma na sobie ta cała janosz. co z tą cywilizacją poszło nie tak xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 Może takie strony żeś przeglądał? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
fejz 2 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 Będzie jak zwykle. Polewki na castingach, a w dalszym etapie nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 Tylko długowłosy daje radę, trochę taki śmieszek jak kiedyś wojewódzki. Panasewicz to nie wiem po co tam jest. Nic mądrego/śmiesznego nie gada. Zapnedowska specjalistka i ona akurat obleci. A farna taka see. Widziałem 3 odcinki i mi wystarczy. Szkoda czasu na te głupoty, lepiej pograć w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 skisłem jak zobaczyłem pod artykułem reklamy ciuchów podobnych do tych co ma na sobie ta cała janosz. co z tą cywilizacją poszło nie tak xd Od lat jest to na pudelku. Ale fakt, pierwsze wrazenie pozostawia wtf w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi