Skocz do zawartości

Solo. Gwiezdne Wojny: historie

Featured Replies

Opublikowano

hNmFsPG.jpg

Reżyseria: Phil Lord, Christopher Miller

Scenariusz: Lawrence i Jon Kasdan

Obsada: Alden Ehrenreich jako Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover jako Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo jako Chewbacca

Premiera: 25 maj 2018

Czekamy

• Odpowiedzi 178
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O jezu jak mi się podobało, ale najbardziej robił film do momentu nieudanej kradzieży, potem już akcja zwolniła, no ale sceny pogoni,  scena na pociągu, scena przy otchłani, smaczki, no kurfa, na równ

• Ja im dalej w las idziemy z tymi Star Warsami tym bardziej doceniam trylogię I - II - III. 

• Świetny film, kino nowej przygody w najczystszej postaci, bez udziwnień i pomysłów z du.py. Moim zdaniem najlepsze SW od Disneya, a Ron Howard spisał się na medal. Świetnie się bawiłem, a przecież zap

Opublikowano

Młody Han nie wygląda tak źle ale i tak najlepszym wyborem byłby Anthony Ingruber. 

Opublikowano

Chewbacca wiecznie młody. Z tego to by mógł fajny serial powstać.

Opublikowano

nie mogę patrzec na grzywe tej clarke, ogólnie jest  w niej coś takiego powiatowego,

Opublikowano

Clark bardzo dobra do łóżka, ale do filmu mogli zatrudnić jakąś aktorkę.

Opublikowano

http://www.polygon.com/2017/2/22/14688614/han-solo-movie-cast

xd

leia nie jest ważną postacią w starej trylogii. xdd

boże jak ja lubie czytać te ich bzdury.

ja (pipi)e jak czytm takie brednie to sam staje się rasistą i seksistą.  Wszędzie musi byc po równo czarnych i białych. Dajmy więcej kobiet a już najlepiej czarnych lesbijek.  

Wczoraj oglądałem moonlight i czemu tam nie było ŻADNEGO białego bohatera ?! RASIZM !    <-- tak to co napisałem ma taki sam sens jak cały artykuł polygonu  

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Christopher Miller i Phil Lord, reżyserzy filmu, żegnają się z projektem. Powodem "różnica artystyczna/kreatywna" między nimi a szefową LucasArts.

http://www.filmweb.pl/news/Re%C5%BCyserzy+%22Hana+Solo%22+wyrzuceni+przez+szefow%C4%85+LucasFilm-123697

Lipa :( Liczyłem na ich humor w filmie.

Przesunięcie premiery na grudzień wydaje się teraz bardziej niż pewne.

Edit: Faworytem do przejęcia ich stołka jest Ron Howard.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Edit: Faworytem do przejęcia ich stołka jest Ron Howard.

Może znajdzie się miejsce na cameo jego braciszka:

clint-howard.jpg

Edytowane przez Humulus

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

pomysl na tytul z gatunku:

a9WqWpo_700b.jpg

Opublikowano

Znamy już oficjalny tytuł filmu, więc można założyć temat.

Han-Solo-Millenium-Falcon-Banner.jpg?q=5

K-R-E-A-T-Y-W-N-I-E

Opublikowano

No i  fajnie.

Można podejść do atlety na chodniku i powiedziec mu "ho na solo", hehehehe.

Opublikowano

Czyżby ten film  był o  życiu miłosnym konsolomaniaków?

A tak serio nie wiem czy ten film jest potrzebny.  No chyba ,że będzie to coś w stylu jednej przygody Solo

Opublikowano

Potrzebny xD

A jakie filmy rozrywkowe sa potrzebne xD?

Siostro, wody.

Opublikowano

Botoxy żeby poznać prawdę o otaczającym nas świecie. 

Opublikowano

Coś te historie gwiezdnych wojen mają "pecha" do polskich tytułów. Najpierw łotr jeden, teraz solo, co będzie dalej...  :pawel:

Opublikowano

Coś te historie gwiezdnych wojen mają "pecha" do polskich tytułów. Najpierw łotr jeden, teraz solo, co będzie dalej...  :pawel:

"Boba Fett - Łowca nagród. Gwiezdne wojny- historie" zakładam