Skocz do zawartości

Solo. Gwiezdne Wojny: historie

Featured Replies

Opublikowano

Coś te historie gwiezdnych wojen mają "pecha" do polskich tytułów. Najpierw łotr jeden, teraz solo, co będzie dalej...  :pawel:

"Boba Fett - Łowca nagród. Gwiezdne wojny- historie" zakładam

A przypadkiem nie potwierdzili już, że trzecią historią będą przygody Obi-wana?

• Odpowiedzi 178
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O jezu jak mi się podobało, ale najbardziej robił film do momentu nieudanej kradzieży, potem już akcja zwolniła, no ale sceny pogoni,  scena na pociągu, scena przy otchłani, smaczki, no kurfa, na równ

• Ja im dalej w las idziemy z tymi Star Warsami tym bardziej doceniam trylogię I - II - III. 

• Świetny film, kino nowej przygody w najczystszej postaci, bez udziwnień i pomysłów z du.py. Moim zdaniem najlepsze SW od Disneya, a Ron Howard spisał się na medal. Świetnie się bawiłem, a przecież zap

Opublikowano

Gwiezde Wojny niepotrzebne. Beka. Potwierdzili, że następny film o Obiwanie. Oby tylko Ewan go zagrał. 

Opublikowano

Chodziło mi nie o to ,że Star warsy są niepotrzebne , ale  ten film o Solo . Są o wiele Ciekawsze tematy jak  Stara republika czy historia Imperatora

Opublikowano

Chyba nie czaisz sensu tych pobocznych historii.

Mają dowolność tematów, raz moga zająć się czymś ważnym, raz moga zrobić historię jak  Chewie miał  pchły wielkości  szczurów. A my to będziemy łukać jak pelikany, bo nareszcie po  latach coś się ruszyło.

Ja marzę o kolejnym filmie  o  Ewokach, może nawet rownolegle do tych serii, daaamn, niech robią nawet 5 serii równolegle.

Opublikowano

Ile ja bym dał żeby zobaczyć film o Vaderze jak morduje ludzi.

Opublikowano

Chodziło mi nie o to ,że Star warsy są niepotrzebne , ale  ten film o Solo . Są o wiele Ciekawsze tematy jak  Stara republika czy historia Imperatora

Spokojnie, zrobią jeszcze ze 20 następnych. 

Opublikowano

Ja bym chciał film o ewokach, i niech to będzie 3 godzinny musical 

meh, dla każdego coś dobrego, o tym czy film o Hanie jest potrzebny zadecydują miliony ludzi, które na to pójdę. Ja pójdę. Ikoniczna postać, więc robią film. 

Opublikowano

22490111_1163841473759607_31817459594246

lepszy byłby taki plakat

Opublikowano

Ile ja bym dał żeby zobaczyć film o Vaderze jak morduje ludzi.

Ja ogólnie bym chciał zobaczyć tą jego "potęgę", bo w filmach poza rozpyerdolem na koniec R1 nie było widać żeby był niewiadomo jakim przekoksem, a legend o jego zayebistości tyle narosło, że po obejrzeniu starej trylogii można mieć niezły zawód.

Opublikowano

No w walce na miecze prawie dorównał Lukowi, wiec był niezłym szermierzem, plus telepatia, fakt ze nigdy nie biegał, ale te schwarz charaktery czasami tak mają, ze nie wypada im.

Opublikowano
  • Autor

Podobno z Howardem dobrze się pracuje na planie, więc pewnie dlatego go wzięli. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo się nie zmieniło.

Wcześniej były ploty, że Howard nakręcił 70% filmu a teraz, że 80  :gayos:

Opublikowano

Jeśli Solo nie zarobi grubej kasiory, to pewnie Kathleen Kennedy może żegnać się ze stołkiem prezesa Lucasfilmu.

Opublikowano

A był wcześniej jakiś film z tej serii, który nie zarobił sakramenckich pieniędzy?

Opublikowano

W Rouge one też robili dokrętki. Do tego stopnia, że scen z trailera nie było w ogóle w filmie!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że jak Rouge One zarobił ponad miliard dolarów to przy filmie o Hanie Solo nie będzie to problemem.

Opublikowano

Jeśli Solo nie zarobi grubej kasiory, to pewnie Kathleen Kennedy może żegnać się ze stołkiem prezesa Lucasfilmu.

a to czemu niby? Wie co robi, ma jaja, że nie boi się trudnych decyzji i zarobiła już miliardy dolarów 

myślę, że stać ich, żeby nakręcili jeszcze 3 wersje i wybrali tę najlepszą, bo i tak zarobią 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Panowie z Disneya nie będą patrzyli na jej jaja, jeśli nie będą zadowoleni z wyników finansowych. A prawda jest taka, że zarówno siódemka, Rogue One, Solo i dziewiątka miały spore problemy, a ich budżety wyniosły o wiele więcej, niż początkowo planowano.

Opublikowano

zarówno siódemka, Rogue One, Solo i dziewiątka miały spore problemy, a ich budżety wyniosły o wiele więcej, niż początkowo planowano.

Chyba o Ep VIII piszesz?

Nie pamiętam abym czytał jakiekolwiek newsy o problemach na planie. Ponoć Rian Johnson wykazał się wzorową współpracą z Lucasfilm i wszyscy zadowoleni.