Pix 902 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Piszę o dziewiątce. Colin po wielu miesiącach pracy nad scenariuszem został zwolniony z pozycji reżysera, a jego tekst poszedł do kosza. W efekcie mamy opóźnienie filmu o 7 miesięcy i ratowanie się bezpiecznym powrotem Abramsa. Ósemka rzeczywiście jako jedyna uniknęła problemów. Może Rian zrobił po prostu świetny film. A może po prostu był grzecznym chłopcem i słuchał się we wszystkim Kennedy. Zobaczymy za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 No tak, z dziewiątą częścią też są przeboje, ale filmu nawet nie zaczęli kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ja to widzę tak, że po prostu nie żal im kasy na coś co ma wielki potencjał finansowy, bo wiedzą, że jak zawalą raz to odbije się to na kolejnych częściach. Uczą się na błędach innych. Wolą dołożyć 50 baniek skoro każdy film zarabia po miliardzie tylko z kina, a pewnie z 10 miliardów jeszcze na grach i zabawkach. Nieważne co zrobią, każda postać przechodzi do kanonu SW, który chcesz czy nie, jest kultowy. To trochę inne liczenie zysków i wydatków jak w przypadku innych filmów. O ile o na przykład takich Transmopfersach ludzie już zapomnieli, tak takie Przebudzenie Mocy będzie zarabiać jeszcze i za 40 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 wyciekła grafika promująca Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 I jest szansa na trailer w sylwka lub nowy rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 5 miesięcy do premiery i praktycznie żadnego info. Czuje ze będzie taki sam szajs jak TLJ. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 9 minut temu, Kalel napisał: 5 miesięcy do premiery i praktycznie żadnego info. Czuje ze będzie taki sam szajs jak TLJ. Oby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 1 minutę temu, Kalel napisał: 5 miesięcy do premiery i praktycznie żadnego info. W sumie nic dziwnego, bo trylogia jest ważniejsza dla Disneya i przed premierą ważniejsze były materiały promocyjne VIII. 3 minuty temu, Kalel napisał: Czuje ze będzie taki sam szajs jak TLJ. Nie zapeszaj ku.rwa. Ja jestem ciekaw jak przedstawią młodego Hana i Lando. I Becketta, którego gra Woody Harrelson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Bo ja wiem, ten film wychodzi w tym samym miesiącu co Deadpool 2 i Avengers IW. Jakiekolwiek materiały promocyjne by się przydały. No ale film jest w sumie kręcony na prędce przez Howarda,si? Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 I tak na razie jestem dobrej myśli. Howard to zupełnie inny kaliber niż J.J. i RJ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No to jedziemy z tematem. Kilka fajnych scen się zapowiada i nie pasujący mi kompletnie główny bohater Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Po cyrkach z główną rolą też boję się o Hana. A mogli zatrudnić Ingrubera. Glover wygląda jakby rozumiał postać Lando ale na razie mało widzieliśmy. Liczę, że Howard ogranie temat i nie pójdzie drogą przygód profesora Langdona... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Zrobią bezpieczny film jak R1, dużo nawiązań do trylogii, pewnie i trylogi 1-3, i mamy murowany dobry film star wars. Han wygląda spoko, w zasadzie wszystko wygląda bardzo spoko. Edytowane 5 Lutego 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No właśnie nie chciałbym bezpiecznego filmu. R1 pokazał, że jest spory potencjał na bardzo dobre Star Warsy w innych klimatach ale spieprzył sprawę w kilku kwestiach. Wolałbym żeby Howard wyciągnął wnioski z R1 i dał kino nastawione mniej na rodzinny wypad, a bardziej na przygody szmuglerów w kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 trailer taki bez szału. Czekam ale nie mam ciśnienia jak np na deadpoola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wygląda jak r1 czyli będzie lepszy film od tfu last jedi Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 meh/ ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 tu chyba inny trailer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 no średni u mnie entuzjazm co do Solo, obajrzy się pewnie, ale nigdy nie przepadałem za hanem jako postać w sw, jestem ciekaw ja to dźwignie disney po tych perturbacjach z produkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 no tak średnio bym powiedział, tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 no taki trochę kolejny film marvela w sumie fajnie było kilka lat temu, jak czekanie na nowe SW było magiczne, nieważne od poziomu filmu. teraz czy dobry czy nie, co to za różnica? zaraz i tak wydadzą kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No jak zrobią fajny star wars to idziesz i sie magicznie usmiechasz 2h, jak jest kiepski to idziesz i się wykrzywiasz 2h. Więc niech robią te pierwsze TAK CZY NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Przejdę się kina bo są dwie opcje: albo będzie lepszy niż TLJ i sprawi mi przyjemność oglądanie go, albo będzie gorszy niż TLJ i przekonam się na własne oczy, że można jeszcze bardziej zgwałcić to uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Aktor grający Solo wydaje się słabiutki. Słyszę słowa, które nawet pasują do postaci (It's fine... We're fine.) ale aktorsko trochę się to kłóci z tym co Ford zrobił. Nie spasowały mi te sceny w których coś mówi. Evan McGregor grał postać oddaloną od tej Guinnessa o 20 lat i nadal zdołał zreplikowac pewien poziom maniery w grze aktorskiej. Tutaj jest zero. Jest kamizelka, fryzura i blaster. Chyba, że dali najgorsze sceny do trailera. Wizualnie bardzo dobrze ale w star warsach to już standard. Pewnie pójdę do kina ale gdzieś w drugim tygodniu, żeby im nie nabijac słupków bo nadal nie podoba mi się co robią z tą marką. Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystkie sceny były w filmie. Je.bane oszusty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi