Skocz do zawartości

Solo. Gwiezdne Wojny: historie

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Harbuz napisał:

Przejdę się kina bo są dwie opcje: albo będzie lepszy niż TLJ i sprawi mi przyjemność oglądanie go, albo będzie gorszy niż TLJ i przekonam się na własne oczy, że można jeszcze bardziej zgwałcić to uniwersum.

Lucas już je tak zgwałcił, że nie da się już. Teraz SW chodzą z obolałym odbytem i próbują się pozbierać 

• Odpowiedzi 178
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O jezu jak mi się podobało, ale najbardziej robił film do momentu nieudanej kradzieży, potem już akcja zwolniła, no ale sceny pogoni,  scena na pociągu, scena przy otchłani, smaczki, no kurfa, na równ

• Ja im dalej w las idziemy z tymi Star Warsami tym bardziej doceniam trylogię I - II - III. 

• Świetny film, kino nowej przygody w najczystszej postaci, bez udziwnień i pomysłów z du.py. Moim zdaniem najlepsze SW od Disneya, a Ron Howard spisał się na medal. Świetnie się bawiłem, a przecież zap

Opublikowano

no śmieszą troszqe te brednie, "disnej zgwałcił gwiezdne wojny", krzyczą jeden z drugim oglądając agentów tarczy i biegając do kina na każdego awendrzera 

gdyby nie disney to ostatnią sceną jaką byście pamiętali z gwiezdnych wojen to było to

the phantom menace yes GIF by Star Wars

Opublikowano

Gekon, idz oglądać kabarety bo bredzisz. Może dzisiaj konc polski,  albo mru mru.

Opublikowano

W tym trailerze wincyj ducha SW niż w EP8. Specjalnie nie czekałem, ale obecnie mają moją uwagę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Gekon, idz oglądać kabarety bo bredzisz. Może dzisiaj konc polski,  albo mru mru.

już po seansie kobiet mafii, że tak szczekasz? 

Opublikowano
4 godziny temu, gekon napisał:

no śmieszą troszqe te brednie, "disnej zgwałcił gwiezdne wojny", krzyczą jeden z drugim oglądając agentów tarczy i biegając do kina na każdego awendrzera 

gdyby nie disney to ostatnią sceną jaką byście pamiętali z gwiezdnych wojen to było to

the phantom menace yes GIF by Star Wars

Tak, biegam na każdego awendżersa do kina, bo to bardzo dobre filmy, dające to czego od nich oczekuję. I tak, uważam, że disney gwałci gwiezdne wojny, bo to jest gorsze niż nowa stara trylogia. I nie wiem co tu jest śmieszne. Nie widzę korelacji.

Opublikowano

no a ja uważam przeciwnie, dobrze, że sie rozumiemy

Opublikowano

nie może być tak że jednemu się podoba a drugiemu nie, musicie to wyjaśnić 

Opublikowano

no, ale że co? mam mu zayebac? 

Edytowane przez gekon

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z pewnoscia byli swiadomi co podpierdala grafik xD

litosci

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I znowu będzie lepszy niż nowa trylogia, już teraz widać że będzie na poziomie R1.

Opublikowano

Danny Glover :wub: 

Oby nie było na poziomie R1 bo się wkurze. 

Opublikowano

Beznadziejny jest ten typ wcielajacy w Hana.

Opublikowano

zwiastun, mimo iż bardzo tego chciałem, nie wywołał u mnie żadnych emocji 

Opublikowano
58 minut temu, milan napisał:

I znowu będzie lepszy niż nowa trylogia, już teraz widać że będzie na poziomie R1.

Aż tak słaby? :/ 

Opublikowano

jaki cliffhanger na końcu!

Spoiler

czy Czubaka bedzie kolejna klasyczną postacią do uśmiercenia???? 

Opublikowano

No pewnie okaże się, że w starej trylogii to

Spoiler

klon Chewie'ego zrobionego z kłaków porozwalanych po całym Millenium Falcone. Albo nie, lepiej. Włochaty ze starej trylogii to syn tego z Solo (w końcu ma być pani Chewbacca

Ale tak już serio nawet źle to nie wygląda. O ile nie będą na siłę wciskali Imperium, Vadera i Jedi to może będzie nawet watchable. Oczywiście Ehrenreich nikogo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

. . . 

Spoiler

:kaz:

Poczekam z tydzień, dwa. Nie będę karmił raka

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

RT pokazuje 72% przy 91% dla TLJ sugeruje, że nowe Star Wars to balas no ale pójde, dla Glovera.