Rayos 3 170 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Ależ ta gra robi, znacznie bardziej niż wersja na wiiu. Gra wgląda I działa swietnie niezależnie od tego czy dock czy nie, sztywne 60fps all the time, miazga. Trasy niektóre, zwłaszcza te nowe robią ogromne wrażenie, a deszcz i burza w jednej trasie na handheldzie robi większe wrażenie przy ogromnym poczuciu prędkości niż deszcz w Driveclub Also, hero mode I to zliczanie prób tylko 1 trasę zrobiłem za 1 razem Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 hahaha don mnie uprzedzil, wlasnie mialem wklejac ;) jak kiedys kupie switcha to ta gierka od razu moje day one, no niesamowicie to sie prezentuje Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=aDAkVPTn8cc Mnie też ta gierka mocno nakręca na Switcha. Poczekam jednak na Project Scorpio i po wakacjach zdecyduje sie na nowy sprzęt. Jak narazie jednak maszynka Nintendo coraz bardziej mi sie podoba:) Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 jak kiedys kupie switcha to... Nie kupisz Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Zagrałem dosłownie chwile i mam wrazenie ze to jest duzo trudniejsze niz Wipeout (ostatnie odsłony bo te z PSX'a to inna para kaloszy). Juz widze ze trasy na pamięć żeby idealnie przełączać się kolorkami. Trasa w deszczu to mistrz! Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 przekozak giereczka, choc mam wrazenie ze niektore trasy mocno odstaja od innych niech juz wypuszczaja tego patcha z multi z friendsami i time trialami Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Alez to wymagajace i szybkie na pozniejszych eventach kampanii, swietna gra ale karty kutas sie nalezy bo miesiac temu zapowiedzieli patcha i dalej sie nie pojawil Cytuj
funditto 657 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 W poprzedniej części patche lądowały dłuuuuuugo po zapowiedzi, także tu też się (kiedyś) pojawi Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Wyszedł właśnie nowy update. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 time attack liczylem ze bedzie z leaderboardsami, a tu niestety mamy pobic wykrecone czasy tworcow offline friendlobby tez dziwne bo wybieram pojazd, trase z losowo wybranych szesciu i czekam, nie widze zadnej opcji by zaprosic do lobby znajomych, mam rozumiec ze cudownie gra dolaczy do innego gracza jesli mam go na friendliscie i tez czeka w lobby? oczywiscie takiemu graczowi nawet wiadomosci nie wysle by tak zrobil bo nie ma jakiejkolwiek opcji komunikacji miedzy graczami na konsoli wiec zostaje ustawka na forum lub psn party w kazdym badz razie ktos chetny sie poscigac i potestowac? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Mogę teraz potestować, chcesz? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 to moze opiszcie jak to multi dziala na tym switchu, gierka sama was dobiera bo macie sie w znajomych? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Nie na switchu a w tej konkretnej grze. Tak, rzuca nas do jednego roomu bo mamy się w znajomych, rozwiązanie conajmniej dziwaczne. Tak to multi dokładnie takie samo jak z randomami: wybieracie wyścigi z puli losowo dostępnych, potem gra losowo wybiera wyścig z tych co wybraliśmy i się ścigacie. Trzy kolka, dostajesz punkty do multi które nic nie dają (może matchmaking) i cykl się powtarza. Niestety, multi w fast rmx jest mocno ograniczone, nie można wybrać klasy prędkości, nie można zmienić pojazdu między wyścigami, nie ma turniejów, itd itp, no ale to mała Indie gierka robiona w paru chłopa. Dobrze, że sam netcode i gra działają bez zarzutu, zero lagow, błyskawiczne wczytywanie, płynna rozgrywka, no komfort grania jak po singlu Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 ta gierke chyba robi 5 osob wiec mozna przymknac oko ale same lobby katastrofalne jak pisze rayos - klasa predkosci defaultowo najnizsza (choc ta gra nawet w tej jest mega szybka), nie mozna zmienic pojazdu, brak wysylania zaproszen do znajomych by dolaczyli do lobby to prokuratura (bo jak niby mam dac znac komus z friendlisty, ktory jest online ze chcemy sie scigac jak nawet prywatnych wiadomosci przez OS nie mozna wysylac? zostaja ustawki jak wczoraj - pisanie PW lub wiadomosci w temacie na forum xd), nawet po wyscigu czasow przejazdu ludzi nie podaje by wiedziec ile nam sekund zabraklo ale scigalo sie super i tak bo gierka jest po prostu fajna, az szkoda, ze jakis wiekszy team jej nie robi bo ma duzy potencjal ciekawe co za tydzien mk8 pokaze w kwestii multi bo to juz tarafy ulgowej nie bedzie jesli chodzi o developera Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) no ale mk8 to już kilka dobrych lat śmiga online i jest w porządku Zmieniło się to, że na WiiU nie można było zmienić między wyścigami pojazdu/zawodnika. Na Switchu można. Edytowane 20 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 na innym sprzecie przeciez, z tego co widzialem tez jakies zmiany w organizacji multi szykuja Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) praktycznie to samo Ficek ;) no, może poza tą zmianą postaci/pojazdu między wyścigami. Co jak co, ale multi w mk8 działało i działać będzie bdb, o to bym się nie martwił Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 scigamy sie cos forumek? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Ficek, inni, może dziś coś? :) Cytuj
funditto 657 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Ja mogę teraz jakby co ;) Cytuj
Gość FunkYoSelf Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) Jacyś chętni na wspólne granie dziś wieczorem? ok. 21:00 Edytowane 22 czerwca 2017 przez FunkYoSelf Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi