hav7n 5 936 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Tylko że dev zarobi o wiele na cyfrze niż te 5 dodatkowych euro na boxie. Jak już było napisane - wydanie gry cyfrowo jest o wiele prostsze niż w boxie bo nie trzeba się nikogo prosic, a przecież RMX to jest właśnie indyk dla którego dystrybucja cyfrowa jest najlepsza. Edytowane 26 lutego 2017 przez hav7n Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Ok rozumiem, jednak ja nie dam więcej za cyfrę, niż 10 euro, bo dla mnie kupowanie cyfr to trochę jak wypożyczanie, nie do końca, ale tak to czuję. Widocznie jestem starej daty i nie potrafię się przełączyć na cyfry, choć nie wiem czemu, bo i tak nie kolekcjonuję konsol z grami, zawzwyczaj odsprzedaję, żeby ktoś inny mógł się cieszyć. Przecież nie zabiorę ich do grobu, a to co przejdę to moje :). W pewnym sensie gra w pudełku posiada i ciało i duszę :). Edytowane 26 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Pudelko>cyfra Marzy mi sie by kazdy kozacki tytul cyfrowy wyszedl po czasie w pudle by....miec go w pudle...czemu?...no nie wiem, fetysz, a moze swiadomosc, ze cos jest moje dopiero jak fizycznie to widze? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Gdy korporacje przejdą całkowicie na cyfry (kto wie co będzie za x lat) to wkradnie się monopol, gra y będzie trzymać dużo dłużej cenę, a wtedy będziecie musieli zapłacić pełne 60 euro, gdy tę samą grę moglibyście mieć w pudełku nawet za pół ceny, choćby używaną. Nie widzicie drugiego dna. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Ale tutaj jest ceną 20 euro za indyka to już dużo ale 25 za pudełko to już spoko? Xd Edytowane 26 lutego 2017 przez hav7n Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Dziwnie wyszło :D. Preferuję pudełka, bo jest drugi obieg, a konkurencja jest zdrowa, po prostu. Kto chciał kupić nowość ten kupił w dniu premiery, jako i ja czynię z niektórymi grami, dlatego powinny szybciej tanieć, wtedy by używki tak nie schodziły, odnośnie narzekania korporacji na rynek wtórny. Edytowane 26 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Zadziwia mnie jeszcze fakt, że niektórzy myślą o biednych studiach itp., ale nikt nie pomyśli o biednych graczach, którzy również by chcieli pograć, mnie też kiedyś nie było stać na moje hobby. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Mam kolegę, który ma dwójkę dzieci, on wymienia cały czas jedną grę, żeby w coś pograć. Na pewno biedniejsi, niż korporacje, które patrzą tylko jak wyzyskać drugiego człowieka. Pamiętacie jeszcze online passy, które posiadały niektóre gry? Albo pomysł Microsoftu przed wydaniem XONE? Co chwilę kombinują jak tu jeszcze zarobić, zamiast po prostu tworzyć dobre gry. Dlatego ja nie głosuję portfelem na duże cyfrowe gry, nie głosuję portfelem na PS4PRO i na inne pomysły uderzające w gracza, ale każdy ma swoje zdanie, więc niech robi to co uważa za słuszne. Edytowane 26 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Korporacje mają na celu jak najwięcej zarobić, chciwość goni chciwość, ja jestem po stronie konsumenta, bo sam nim jestem, a konkurencja dla nas jest po prostu zdrowa :). Lepiej mieć wybór, duży wybór. Edytowane 26 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Niech ktos opisze wrazenia jak kupi Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Wlasnie sciagam! Zobaczymy. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Myślałem, że wipeout dla ubogich, ale jest moc. Poczucie prędkości niesamowite, fajna muza. Gra zyskuje sporo w trybie handheld. 80 zl, tyle co nic. Polecam koneserom. Na minus zaliczam, nierówne wykonanie tras, niektóre ojacie(pipi)e, a inne meeh. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) 86 zł ;) Ktoś jeszcze poleci? Edytowane 3 marca 2017 przez Emtebe Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 ja sam gralem tylko w fast racing neo na switchu ale juz tam gra rwala czapki zglow predkoscia i poczuciem pedu. No i trudnoscia bo gra byla nieziemsko trudna ;) podejrzewam ze tu jest to samo biorac pod uwage ze to wlasciwie port jest. Niemniej, dzis/jutro bede sciagal i sie zobaczy :) majkel, piszesz sie w rzie czego na multi? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Jeszcze jak. Na novice jest bardzo prosto, za pierwszym podejsciem pierwszy jestem w 3 turniejach, ale pewnie potem sie po(pipi)i wszystko. Poczucie predkosci na handheldzie jest nieziemskie. Czy na tablecie wlacza sie 60FPS a na tv jest 30? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 na TV jest sztywniutkie 1080p@60fps, nawet przy split screenie dla 4 graczy. nie wiem jak na mobilce :) Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) do wywalenia :) Edytowane 4 marca 2017 przez Emtebe Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Ta gra jest świetna dziś testowaliśmy multi na 2 graczy ,a jednym TV, ile radochy :D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 pogralem chwilke wlasnie na tablecie sam i z moja luba alez ta gra robi, dokladnie tak samo jak na wii u a nawet bardziej w trybie przenosnym robi niesamowite wrazenie, to uczucie pedu, masakra. a we dwojke, grajac jednym joyconem na glowe gra sie niezwykle przyjemnie w trybie tabletop, joycony w hui wygodne, zwlaszcza po nalozeniu stripow. jak ktos sie waha czy kupic - brac! zwlaszca, że, wydaje mi sie byc duuuuzo prosciej jesli chodzi o AI niz w wersji Wii U Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Kiedy ten update? EDIT: ok, coming soon Edytowane 5 marca 2017 przez Emtebe Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 Ale ta gra robi robotę Na tablecie gram i wygląda świetnie. Obraz żyleta i te wszystkie detale. Deszcz wygląda bardzo dobrze. Czekam na jakieś dodatki, bo na razie gra się wydaje uboga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi