Skocz do zawartości

Middle Earth: Shadow of War

Featured Replies

Opublikowano

Po wiedzminie 3 w inkwizycje nie da sie grac. I fabula i mechanika gry to jak gra dodawana do gazety. A zadania poboczne to jakis zart.

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• no nie wiem, rzygac mi sie chce, jak widze te gre

• To uczucie kiedy klikasz na filmik, zakladasz sluchawki i zanim dobrze je zalozysz filmik sie juz konczy. :[

• Raczek? Shadow of Mordor jeden z lepszych open worldów i jak dla mnie najlepsza gra osadzona w uniwersum Władcy. Końcowe etapy i ostatni "boss" to rzeczywiście parodia ale przed tym bawiłem się przedn

Opublikowano

problem z inkwizycją jest taki że najlepsze co ma do zaoferowania fabularnie wyszło dopiero w dodatku ostatnim. EA to jednak rak że dlc wypuszcza płatne z zakończeniem :D No ale Shadow of Mordor też pewnie będzie miał multum dlc bo to warner. 

Opublikowano

Przed wiedźminem też sie w to nie dało grać kabi

Opublikowano

Do shadow of mordor też by mogli dać jakieś zakończenie w dlc, bo to normalne w grze było gównem

Opublikowano

Po wiedzminie 3 w inkwizycje nie da sie grac. I fabula i mechanika gry to jak gra dodawana do gazety. A zadania poboczne to jakis zart.

Da się. Kończyłem DLC w DA po zrobieniu ponad 200h w Wieśku. Całkiem dobra walka i ciekawe zakończenie, służące zapewne bardziej jako wprowadzenie w kolejną część, no ale nie każdemu musi pasować. Takie 7/10, nic więcej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

8 marca gameplay trailer

premiera 22 sierpnia

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Trailer nawet ładnie zrobiony, acz gameplay to bedzie zapewne wiecej i bardziej tego samego co w jedynce wiec kupie prawilnie tak samo jak poprzedniczkę kawał czasu po premierze za te 6 dyszek i za ta cenę bede napewno bawił sie dobrze ;)

Opublikowano

Murzyn w Śródziemiu, będzie grane TGeTVFS.jpg

Opublikowano

Gra będzie wspierała Xbox Play Anywhere.

Opublikowano

System mają dobry, urozmaicić rozgrywkę, dać jakieś spektakularne repleye jak łeb ucinasz brudasom i macie system killera. I tego nemezisa koniecznie poprawić, żeby wyzwanie było na każdym etapie fabuły.

Opublikowano

No jedyneczka mi przypasowala, nawet platyna wpadla. Czekam na dwojke, byle bylo wiecej i lepiej tego samego i bedzie w sam raz, oczywiscie kilka miesiecy po premierze kupie prawilnie uzywke :klapek:

Opublikowano

Trailer wyśmienity, szczególnie jego druga połowa. Nie powiem, aż mi drgnął. Pytanie teraz czy będzie lepsza historia, bo zapowiada się znacznie większy rozmach, ale w sumie trudno cokolwiek stwierdzić dopóki nie zobaczymy premiery gameplayu 8 marca.

Chyba rozejrzę się za SoM GOTY żeby sobie ograć dodatki i może platynę wbić :)

Opublikowano

Jak sterowanie w grze będzie w miarę normalne to gitara, bo każdy wie jak było w jedynce, to tragedia była, a platynę i tak wbiłem.

Opublikowano

Trailer wyśmienity, szczególnie jego druga połowa. Nie powiem, aż mi drgnął. Pytanie teraz czy będzie lepsza historia, bo zapowiada się znacznie większy rozmach, ale w sumie trudno cokolwiek stwierdzić dopóki nie zobaczymy premiery gameplayu 8 marca.

Chyba rozejrzę się za SoM GOTY żeby sobie ograć dodatki i może platynę wbić :)

Pamiętaj że wersja goty ma osobny zestaw trofeów, możliwe że save z podstawki też nie działa z goty. Upewnij sie przed zakupem.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze monotonna czesc pierwsza mogla sie wydawac tym ktorzy dostawali co chwile oklep od wodzow. Jak ci sie trafilo 3 na raz to naorawde bylo ciekawie.

No i te scenki przed walkami z wodzami, zaje.biscie robily... ale jednak mogli dac opcje pominiecia bo za 15 razem juz nie robily xd

Ogolnie wiadomo ze to nie byl killer , ale naprawde fajna rąbanka. Taki asasin na metanabolu

Opublikowano

Dokladnie.

Dobrze Voytec, ze przypomniales. Platyne wbilem w wersji GOTY a dodatkow chyba nawet nie ruszylem przed sprzedaza. Widzialem, ze uzywki goty chodza juz po 60zl, wiec moze przed premiera wroce i ogram dlc.

Opublikowano

Ja jestem z tych, co niesamowicie się jarają. :D Shadow of Mordor to chyba była najmilsza niespodzianka A.D. 2014, tuż obok Aliena i The Evil Within. Ech, to był ogólnie tłusty rok jeśli chodzi o gierki. Aż mi się nostalgia włączyła. 8)  

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

To uczucie kiedy klikasz na filmik, zakladasz sluchawki i zanim dobrze je zalozysz filmik sie juz konczy. :[