oFi 2 429 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Nie będzie to system seller, ale gra, która mozna polecić każdemu fanowi urywaniu kończyn oraz fanom tolkiena. Nie jestem fanem tolkiena, ale lubie urywać łby brzydalom Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jaram się. Serio. Az chyba kupię wersje GOTY Mordoru. Ta gierka wciąga i to jak bagno. Do tego ten system walki wzięty z Batmana z ucinaniem łbów uruków. Cień Wojny idzie Day One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Jaram się. Serio. Az chyba kupię wersje GOTY Mordoru. Ta gierka wciąga i to jak bagno. Do tego ten system walki wzięty z Batmana z ucinaniem łbów uruków. Cień Wojny idzie Day One. Zrobiłem dokładnie to samo wraz zapowiedzią gry :) i ogram po raz 3 (1 na x1 i raz po zakupie ps4) a teraz na Prosiaczku w bajecznej rozdziałce i grafice Cień Wojny oczywiście Gold Day One Edytowane 7 Marca 2017 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mordor na sterydach. No nie wiem co tak słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nie wiem, nawet mi sie podoba. Musze ograć jedynke w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nie rob tego, jest chuynia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 No ale 10- w pe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 To wcale nie wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Mordor na sterydach. No nie wiem co tak słabo. Słabo? Mi tam niczego więcej nie potrzeba. Liczę tu na kolejne kilkadziesiąt godzin miodnego siekania orków i zabawę systemem Nemezis. Leci na listę zakupów day one Edytowane 8 Marca 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Bardzo podjarał mnie ten gameplay. Jest dokładnie tym czego się spodziewałem poza jedną rzeczą... grafiką. Wygląda fajnie, ale bardzo podobnie do prawie 3-letniego Shadow of Mordor i ciężko patrzeć na gry z otwartym światem po Horizon Zero Dawn. Ale poza stroną techniczną wszystko wygląda pysznie. Wyraźnie rozbudowany genialny Nemesis System (choć na tą unikalną historię, że żaden gracz nie doświadczy tego samego patrzę z mocnym przymrużeniem oka), w końcu duża skala rozwałki i świat zapowiada się na naprawdę bardzo duży. W jedynce podobała mi się pierwsza mapa, druga zupełnie. Czuję, że tutaj może być inaczej. Do historii nie mam większych oczekiwań po tym jak pod tym względem jedynka mnie zawiodła. Jak pozytywnie zaskoczy to super, ale wolę się nie nastawiać. Nie mniej po tym co zobaczyłem na tym gameplayu czuję, że będzie bardzo dobrze. W wakacje chyba najciekawsza premiera - może być Day 1. A tutaj jeszcze wersja Gamersyde :) http://www.gamersyde.com/hqstream_middle_earth_shadow_of_war_gameplay_walkthrough-39358_en.html Edytowane 8 Marca 2017 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mi wystarczy co zaprezentowali. W jedynkę świetnie mi się grało, to dwójka mnie nie zawiedzie. Day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wyglada tak samo jak poprzedniczka, tylko wszystkiego więcej, krwawiej i lepiej. Idealna gierka na kilka miesięcy po premierze za stówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zapowiada się na solidnego sequela - jak komuś nie przypadło SoM to wiadomo, że i z tym będzie tak samo. Będzie się miodnie siekało 100 orków w minutę i prowadziło swoje armie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Chciałbym kupić dwójkę ale ja nie mogę przejść jedynki:D Nie mogę pokonać tych kozaków,chce zabić jednego to nagle wychodzi 4 jego pajacow plus masa orków,parę razy ginelem i przez to oni są teraz silniejsi,ja sam vs milion orków głupie to totalnie.Chyba nawet nie da się doboru trudności wybrać. W dwójce widzę że będzie się miało swoją armię i to będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Za trudno Ci? xDDDD Sory ale z tym sie jeszcze nie spotkałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ta gra jest bardzo łatwa, a jak podpakujesz postać to jesteś OP i tylko klikasz jednym palcem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Nie wiem,ja pewnie coś robię źle i nie znam kombo jakiś,zbytnio nie gram w takie gry. Przez to,że muszę walczyć sam z całą armią Mordoru to gierka mnie odrzuca. Edytowane 9 Marca 2017 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 W połowie gry robi się taki mini shadow of war bo możesz przejmować orków i zmuszać do walki z Tobą, więc samemu wszystkich teoretycznie nie siekasz. A jak masz problemy z siekaniem, to zawsze jest opcja skradania się, które w tej grze jest banalne. AI praktycznie zerowe. Prawie każdy boss z tego co pamiętam ma też swoją słabość, która możesz i czasem musisz wykorzystać, żeby łatwiej Ci było go pokonać. Jeden boi się ognia, drugi tych dużych piesków co możesz ujeżdżać itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Więcej tego samego, jak uporam się w końcu z częścią pierwszą, to pewnie Shadow of War zejdzie poniżej stówki i wtedy będzie można pyknąć. Po Horizon faktycznie biednie to wygląda (jak w sumie wszystko będzie od tej pory), ale podobał mi się motyw ze smokiem i kupili mnie zdobywaniem itemków (zbroi konkretnie). Na premierę zdecydowanie NIE, przynajmniej będzie czas, by trochę nadgonić zaległości (zarówno takie do kupienia, jak i te z półki), ale kiedyś na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Voytec mialem to samo, dalem pauze w Horizon zeby obejrzec trailer i pierwsze co pomyslalem - robia te gre od 3 lat i tylko na tyle ich stac? Oczywiscie gameplayowo zapowiada sie fajnie. No i kazdy z tych obszarow to taka jedna mapka z jedynki, wiec pewnie bedzie co zwiedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Mi tam się gameplay spodobał, bigger better badass. O dziwo bo generalnie szadoł of mordor pod koniec zaczął mocno nużyć swoją powtarzalnością, ale heloł sandboks i taki jego urok :( W akcji widać napakowaną postać, wszystkie anonimowe orki padają na strzała, no ale przecież nie zaprezentują gry w momencie gdy bohater to suchoklates i byle pierdołe się długo tłucze. Grafika stanęła w miejscu, ale widowiskowość? Solidne 7/10 ten cały szturm i wrażenia z uczestnictwa w bitwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Druga część to po prostu wiecej lepiej i bardziej widowiskowo. Ciekawe czy popracowali nad fabuła, może jakies nowe znane postacie z uniwersum i tym razem sie pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Oby, bo chciałbym, by była jakaś motywacja do grania, poza licznikiem % ukończenia gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Premiera przesunięta na 10 października - http://gematsu.com/2017/06/middle-earth-shadow-war-delayed-october-10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi