Wiolku 1 592 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 Ja po prostu byłem jeszcze "głodny" tych przesłuchań i analiz nowych psycholów, a tutaj to ograniczyli. Ciekawe jak Ci podejdzie ostatni odcinek i "rozwiązanie" sprawy z Atlanty. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 Chyba wiem jak mi podejdzie, bo znałem tę sprawę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 Skończyłem, ostatni odcinek w sumie taki bezpieczny. Ciekawe jak chcą pociągnąć wątek BTK, bo przecież złapano go dopiero w 2005 roku. Czyżby zrobili jakiś przeskok w czasie? I kogo będą przesłuchiwać w następnym sezonie - Hansen, Bell? Oni występują w książce, więc jest to bardzo prawdopodobne. A z Briana to będzie jakiś seryjniak, nie ma opcji, że nie. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 września 2019 Opublikowano 10 września 2019 Ooo właśnie - książkę trzeba nadrobić. Teraz czytam o Mansonie, a potem wleci Mindhunter. Oglądam teraz Alienistę, którego jacyś ludzie ochrzcili Mindhunterem w XIX wieku, ale ... no nie xd Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 Sezon 2 nadal trzyma klimat, głównie dzięki zdjęciom i niepokojącej muzyce. Bo już przesłuchań jest tu mniej i to spory minus. Zrobienie z jednej sprawy w Atlancie motywu na cały sezon wyszło ok, ale pod koniec coś brakuje pary w całym śledztwie, choć jak później doczytałem to odwzorowali to niemal ze 100% skutecznością. Jeśli chodzi o aktorów to kreacji Kempera nikt nie pobije, ale Manson wyszedł bardzo dobrze, mimo bycia w sumie najmniej ciekawym obiektem. Kompletnie za to nie rozumiem motywu z lesbą, który jest zwyczajną zapchajdziurą i nie popycha żadnego aspektu akcji do przodu. Wypisz wymaluj fanserwis dla lgbtqowców i nic więcej. Za to ciekawi mnie czy i jak pociągną wątek syna Billa i co z niego wyrośnie. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 12 godzin temu, Rudiok napisał: Kompletnie za to nie rozumiem motywu z lesbą, który jest zwyczajną zapchajdziurą i nie popycha żadnego aspektu akcji do przodu. Wypisz wymaluj fanserwis dla lgbtqowców i nic więcej A relacja z laską Forda coś popychała do przodu? Czy też wypisz wymaluj fanserwis dla heterowców i nic więcej? Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 18 minut temu, _Be_ napisał: A relacja z laską Forda coś popychała do przodu? Czy też wypisz wymaluj fanserwis dla heterowców i nic więcej? Przynajmniej pokazywała go jako dziwnego gościa, który inaczej kontaktuje jeśli chodzi o stosunki międzyludzkie, no i jest jednym z dwójki głównych bohaterów. Pani doktor #nikogo i w drugiej połowie sezonu i tak została posadzona na ławkę rezerwowych, więc sorry, mam rację. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Dla mnie oba wątki były niepotrzebne, bez znaczenia na orientacje seksualną ale widzę, że zawsze trzeba wbić szpileczkę w lgbt i netflixa, sciana wschodnia mocno. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 No ten wątek lesbijski to bekusz kepuczy, no hej zakochałam się, ojojo, okłamała mnie, to już koniec, żegnaj. I tyle. Zero głębi w tym, ale blubery klaskają uszami, bo jest tak progresywnie i nowocześnie! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 8 minut temu, Rozi napisał: I tyle. Zero głębi w tym, ale blubery klaskają uszami, bo jest tak progresywnie i nowocześnie! Oczywiscie, zwłaszcza, ze napisałem coś takiego: 9 minut temu, _Be_ napisał: Dla mnie oba wątki były niepotrzebne, bez znaczenia na orientacje seksualną a potem knur się odpalił, ehh dzień jak co dzień dzień po dniu dzieje się zycia cud Cytuj
messer88 6 508 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 oba niepotrzebne ale wolałem już te kobiety lgbt oglądać Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 (edytowane) Cancel Edytowane 16 stycznia 2020 przez Frantik Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 16 stycznia 2020 Autor Opublikowano 16 stycznia 2020 Z aktorami rozwiązano kontrakty, straszna lipa. Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 To nie cancel. Za kilka lat może wleci nowy sezon. Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Mimo wszytko michałkowa wiadomość Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Brawo Netflix, tak trzymać. Dajcie jeszcze z milion gowien dla nastolatków i komiksoz(pipi)ów. Jak HBO odpali swoją nową usługę z działająca apka i 4k to rozjedzie Netflix na pełnej kurwie. 1 Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Już widzę te 4k u HBO 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi