Figaro 8 190 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Na GDC pokazali parę screenów, gra jest jeszcze około 18 miesięcy przed premierą. Testują technologię. Randy zasugerował, że trójka będzie się odbywać na nowych planetach. Postać jest już znana nam, dlatego nie pokazali twarzy. Zdjęcia z offscrenu, więc trochę detali zniknęło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 niesamowita paleta barw Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wygląda jak jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Postać jest już znana nam, dlatego nie pokazali twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Na tych screenach wygląda jak gów,no xd. W każdym razie, czekam niecierpliwie. Dwójeczka z kumplami to jedne z lepszych godzin z gierką jakie spędziłem w życiu. Tylko błagam, tym razem 60fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Day one w ciemno, liczę że jakieś postacie z tales from borderlands dodadzą jako vault hunterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Byłby czad! Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Day one w ciemno, liczę że jakieś postacie z tales from borderlands dodadzą jako vault hunterów. O tototo. Właśnie ogrywam "Opowieści...". Odcinek 1 dał takiego twista na koniec, że się o mało nie posrałem w gacie z radości. A postacie wręcz nadają się idealnie na vault hunterów w dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czyli już wiem kiedy kupię nową konsole, nieważne czy to będzie Pro/Scorpio czy nowa generacja :D @Farmer No to nadrabiaj pozostałe odcinki, jeszcze się nie raz zaskoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wczoraj skończyłem Będzie garść słowa pisanego w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 W najnowszym DLC do Battleborn jest easter-egg związany z Borderlandsami i zdaje się potwierdzać, że wybieramy się na całkowicie inną planet ale to raczej chyba nikogo nie dziwi. Ciekawe czy podejmą wątek tej całej "wojny" hucznie zapowiadany w poprzednich odsłonach. Mam jeszcze pre-sequel do nadrobienia ale tak jak z każdym Borderlands, samemu szybko to się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kupię dom tematyczny z graffiti Borderlands, nową konsolę i sprzedam wszystko co mam jeśli kasy na telewizor 500-calowy nie wystarczy. Wyślę rodzinę do mamy i zaszyję się na rok w domu żywiąc się pleśnią i żyjątkami, które niechybnie zagnieżdżą się w moim barłogu. Niech tylko jakoś to wygląda i będzie godnym następcą B2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Flamethrower pana Muska będzie w B3 Tak jeszcze gitara Doof Warriora z Mad Maxa do komletu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 No i (pipi) https://screenrant.com/no-borderlands-3-e3-2018/ Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 No nie wiem, co tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Trochę się to już przeciąga wg mnie... Może chcą wyjść z B3 jak się uspokoi z Division 2 i Anthem? Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 B3 opóźnione niestety. Będzie za to Remaster....https://www.ppe.pl/news/58576/borderlands-zmierza-na-playstation-4-xbox-one-i-ponownie-na-pc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Nic nie jest nawet potwierdzone kutwa. Jesli chca, zeby ktos to kupil to musza gre zremake’owac i dodac reset playthrough o DLC nawet nie wspominajac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Odnoszę wrażenie, że będą chcieli wbić na następną generację z B3... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Remaster jedyneczki? Jeszcze jak tym bardziej że dlcki w moim przypadku nie ograne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Nawet bym się zastanowił nad remasterem gdyby ył w odpowiedniej cenie bo nie ograłem jedyneczki ale z tego co @Square kiedyś mi gadał jedynka nie ma praktycznie fabuły więc dla mnie to delikatny minus. No i rzeczywiście musiałby być nieziemsko odpicowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ano fabuły praktycznie nie ma w podstawce, a to co jest to i tak trzeba czytać opisy misji aby cokolwiek wiedzieć. Brakuje rozmów znanych z BL2, czy ogólnej narracji. Jedynka za to oferuje kilka motywów, których praktycznie nie ma w kontynuacjach, bo jest brutalniejsza. Przeciwnicy fajnie się rozczłonkowują zwłaszcza przy korzystaniu z rewolwerów. Po cichu liczę, że BL3 będzie więcej zaciągać z oryginału w tej kwestii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Osobiście również jedynka mi się najbardziej podobała z całej reszty. Miała idealnie skrojony świat, lokacje nie wymagały przebiegania hektarów, bronie nie były jeszcze aż tak bardzo odjechane no i humor jakoś mi też bardziej pochodził w jedynce. Tempo też było nieco wolniejsze. Kolejne części to było więcej i więcej tego samego, a co za dużo to świnia nie zeżre Problem tylko jest w cenie, bo ta część powinna być w Handsome Collection, który obecnie kosztuje już grosze. Ograłem wszystko na PS3 i nie wiem czy chce mi się wracać, bo domyślam się że to będą tylko podbite tekstury i nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Właśnie, podbitka zamiast przeróbki sprawi, że gracze dostaną TYLKO jedynkę ze wszystkim tym co jest niefajne: brak resetu i archaizm jak uj, nie ma miejsca na mniej niż 60 klatek (choć cały czas takie gry powstają), na Xie jest we wstecznej. Po cholerę remaster? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Chyba ludzie się w końcu zorientowali, że produkcja B3 trwa "trochę" zbyt długo, a na wieść że na E3 nic nie będzie zaczęła się mała (pipi)burza. Zatkają na chwilę ludziom gęby jedynką, a potem się zobaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi