Opublikowano 2 grudnia 20186 l Jeżeli tak się stanie to nie będę miał co wpisać do rozczarowań 2018. Zobaczymy za tydzień.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Oby tylko nie wyszła klapa na miarę "Battleborn". Myślę, że pójdą bardziej w tryb online i będzie podróżowanie między planetami.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Destiny juz istnieje, ale zachowanie formuly Borderlands jest najwazniejsze wiec niech beda nawet te podroze miedzyplanetarne. Nie sadze, zeby to nie wyszlo. Jestem tak glodny Borderlands’ow, ze jestem gotow zrezygnowac z kazdej innej gry by znow zaglebic sie w tym universum.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l dziwne że się nie biorą za to i nie trzasną remastera 1, ja bym chętnie pograł
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Wydaje mi się, że będą chcieli powalczyć z Destiny jeśli chodzi o endgame, a szczególnie raidy. Spodziewam się sporo zapożyczeń od Bungie.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Też jestem głodny B ale jeśli to będzie drugi The Pre-Sequel (fak ju Pickle ) to podejdę z rezerwą do tytułu. Troszkę zawiódł mnie ten tytuł.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l 12 godzin temu, messer88 napisał: dziwne że się nie biorą za to i nie trzasną remastera 1, ja bym chętnie pograł mieliby wydawać remaster najsłabiej ocenianej części długo po tym, jak już wydali remaster najlepszej?
Opublikowano 3 grudnia 20186 l a czemu by nie, co do ocen to jedynka chyba zbierała lepsze noty niż tps. TPS mi się bardzo podobał ale imo szkoda że handsome collection to nie 1+2
Opublikowano 3 grudnia 20186 l No fakt, ma to sens wydawać gry od najnowszej do najstarszej xd Oczywiście, jak to w tego typu dyskusjach często na forum bywa, w grę tą od dawna można zagrać za darmo (pod warunkiem posiadania kopii z poprzedniej generacji) we wstecznej kompatybilności na Xbox One :)). I fakt, TPS był gorzej oceniany, ciągle zapominam, że to osobna część, a nie jedno z DLC do 2.
Opublikowano 1 marca 20196 l Pod koniec marca Gearbox ma niby mieć jakieś zapowiedzi na PAX, może w końcu coś z BL3
Opublikowano 3 marca 20196 l Też bardzo bym chciał zobaczyć w końcu coś związanego z B3, ale to już nie pierwsza ich taka gierka słowna. Zapewne wyskoczą z jakimś szajsem, albo kolejnym kotletem. Ciekawe czy na E3 w końcu coś pokażą... Ileż można?
Opublikowano 3 marca 20196 l PAX raczej odpada, moze jakis tease, ale glowna zapowiedz wpadnie na bank na E3.
Opublikowano 4 marca 20196 l Tak samo gadali w zeszłym roku. Nie nakręcam się ale kurde najwyższy już czas by coś się ruszyło w kwestii B3. Ile to już czasu minęło od tego concept arta?
Opublikowano 4 marca 20196 l Za dużo. Ale uważam że Borderlands 3, że musi się stać takim looter-shooterem jakim dzisiaj są Destiny i The Division.
Opublikowano 4 marca 20196 l Mnie martwi jedno, czyli 2K. Oni są gorsi w mikrotransakcjach niż EA I Activision. Będą tak doić na skórkach i innym szajsie, że szok. A wiemy, że Bordery miały tone tego szajsu.Druga sprawa to endgame. Muszą nad tym popracować, bo poprzednie części co prawda miały farmę, ale była to bieda farma i walenie do dużej gąbki. Żadnej taktyki, po prostu duża dziura i boss na środku. W dodatku większość broni to był całkowity random. Po raidach z Destiny trzeba podnieść poprzeczkę. O świat i bronie się nie martwię bo to mają ogarnięte. Chociaż modelu strzelania od Bungie na pewno będzie brakować, tutaj Destiny jest #1. Wystarczy, że dadzą wszystkiego jeszcze więcej.
Opublikowano 8 marca 20196 l Fajnie by było ogarnąć właśnie ogrywam remastera 2 części i bawię się świetnie
Opublikowano 12 marca 20196 l A jednak PAX Cytat "never-before-seen reveals, exclusives, and surprises." To musi być B3.
Opublikowano 13 marca 20196 l 47 minut temu, MBeniek napisał: Albo remaster jedynki Ale to będzie na bank https://www.gamerevolution.com/news/479473-borderlands-ps4-xbox-one-remaster