Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.03.2019 o 10:43, MBeniek napisał:

Albo remaster jedynki :pawel:

O remasterze jedynki to już od dawna słychać i raczej dostaniemy zwiastun na PAX. Wczoraj pojawił się wpis na ESRB http://www.esrb.org/ratings/Synopsis.aspx?Certificate=35603&Title=Borderlands+Game+of+the+Year

W tamtym roku było tez duzo plotek o jakiś dodatkach do BL2 i TPS. No i wypadałoby aby coś w końcu wrzucili z BL3.

E:

Edytowane przez Square
Opublikowano

Ale Gearbox odpyerdala z tymi zapowiedziami. Od ilu? Dwóch lat teasują zapowiedziami BL3 żeby ogłaszać szroty jak B2 na VR, ciągłe wydawanie tej samej gry od 7 lat, teraz remaster jedynki.

Gearbox to nie Rockstar, czy CDRP żeby cały internet trząsł się z ich najmniejszych przecieków. Ludzi interesuje tylko BL3 i nic więcej. Wszystko inne co zrobili poza Borderlandsami to porażki. 

Pitchford ma zbyt duże mniemanie o sobie.

Opublikowano

Nowe postacie na zwiastunie są zbliżone do tych, które były w przeciekach, więc pewnie nie BR. A Jeżeli jednak tak to będzie to pierwsze BR, którym się zainteresuje.

BTW. Ukryty kod w zwiastunie na customizacje w BL2, ma być też więcej bonusów.

C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H

Cytat
Mask Teaser Hidden SHiFT Code!
MARCH 27, 2019
Thank you for being excited enough to dissect the new bandit mask with the grace of Dr. Zed! As a reward, you have been granted Salvador's Community Day skin and 5 Golden Keys! There are more skins to be granted, so good luck out there, Vault Hunter!

• Plusik 1
Opublikowano

Narobili smaka tym teaserem.... Sir Hammerlock, Claptrap, Mordecai, Brick, Ellie, Lilith... ze skrzydłami? Tiny Tina już nie taka 'tiny' :wub:

Nie ogarniam jednookiego dziadka i emeryta-suchoklatesa z 300 (ktoś z jedynki, @Square?) ale zdecydowanie pachnie mi to kontynuacją 2. JARAM SIĘ! Nowi zawodnicy to niewiadoma. Gość trochę jak młody Jack, a laska niby Angel ale z wiadomych przyczyn nie pasują. Pod Rhys'a i Fionę  z Tales from Borderlands też nie bardzo.

Dawać mi trailer, dawać mi gameplay, dawać mi Claptrapa, NIE dawać mi Pickle'a, dawać mi Borderlandsy, kureła!

Opublikowano

No przecieki o nowych VH się potwierdziły i wszyscy są widoczni na zwiastunie. Ten zaś zawiera masę ukrytych szczegółów jak np wiadomość w alfabecie Morse'a, która oznacza "Count the Sirens". Dla zainteresowanych

Opublikowano

44 minuty temu, mugen napisał:

Trochę kiepsko strzelasz ;)

No raczej dobrze :)  Zresztą nie pisałem o klasach tylko o postaciach widzianych na teserze. Minąłem się tylko z jednym z Vaulthunterów i Vaughnem. Nawiasem mówiąc fajnie, że postacie z Tales from Borderlands zostaną wykorzystane bo na to liczyłem. Martwi mnie tylko informacja, że 'writing is more like BL1 than BL2, no Anthony Birch this time'. Z tego co wiem B1 fabuła praktycznie nie istnieje. Mnie zaś przypadła do gustu ta z B2 i Tales.. Nowi hunterzy to dobrze i źle jednocześnie. Źle pod względem tła. Avatary zawsze były pozbawione backgroundu (ekipa z B1 dopiero jako postacie drugoplanowe zyskały życie). Ludki z B2 znów były tylko avatarami (oprócz kilku echo do znalezienia dla danych postaci). A co z nimi w B3?

Jeszcze hasło 'count the siren'. Jeśli mnie pamięć nie myli, @Square podczas szpilania opowiadałeś mi o teorii czy legendzie, że w danym miejscu i czasie może być tylko określona liczba syren bo inaczej "shit could happen". A tu już mamy 3 i... pół?

Opublikowano
3 minuty temu, Farmer napisał:

Jeśli mnie pamięć nie myli, @Square podczas szpilania opowiadałeś mi o teorii czy legendzie, że w danym miejscu i czasie może być tylko określona liczba syren bo inaczej "shit could happen". A tu już mamy 3 i... pół?

Trochę wyolbrzymione, ale jednocześnie

Spoiler

może istnieć tylko sześć Syren jak twierdzi Jack w jednej z pobocznych misji w BL2.

Do tej pory znamy 

Spoiler

Lilith, Steele (nie żyje), Maya, i Angel (nie żyje).

Tak więc wliczając nową VH i główną(?) złą w BL3, to jeszcze jest miejsce :) 

• Dzięki 1
Opublikowano

Mam mokro...

O ludzie jak ja dlugo na to czekalem. W koncu cos bardziej przejrzystego w temacie B3. Kupie limitke z domem tematycznym, pokojem ubarwionym tematyka Borderlands, rozwiode sie i bede tylko dla tej gierki. To nie bedzie zadne battle royale. To bedzie stare dobre Borderlands, ale jeszcze bardziej za(pipi)iste niz dwojka (o ile to mozliwe). Pozostaje wylaczyc umysl i czekac.

Opublikowano

Serio aż taka podjarka kolejnym Borderlands? Jedynkę nawet splatynowałem, dwójkę ledwo napocząłem, to samo z Pre-Sequelem - chyba spoko gierki, ale bez szału, więc trochę zdziwiony czytam te podniety :notbad:

• WTF 2