Opublikowano 28 marca 20196 l 13 minut temu, Starh napisał: - zapewne 4K/60fps Zobaczysz, jak świnia niebo No ale tak naprawdę to byłoby jedyne, co robiłoby wrażenie, bo ja nie grając praktycznie w dwójkę, zupełnie się tym trailerem nie jarałem - słyszałem podnietę ludzi w momentach, gdy na ekranie pojawiały się zapewne znane postacie, a ja miałem to gdzieś, bo niby znałem niektóre nawet z imienia, ale to tyle... Chyba wypadałoby nadrobić BL2, żeby Was zrozumieć
Opublikowano 28 marca 20196 l Oglądając trailer byłem przekonany że znowu mamy 2012 rok. No nie wiem co tak słabo.
Opublikowano 28 marca 20196 l No ale serio spodziewaliście się rewolucji w pierwszym trailerze? Tak jak Square napisał, wystarczyłoby by po ekranie przebiegł midget z transparentem "B3" i efekt byłby ten sam. Ten trailer to po prostu zwykła zanęta. Na konkrety to trzeba czekać do gameplay'ów.
Opublikowano 28 marca 20196 l Ty, ale jak mnie ma to zachęcić skoro wygląda słabo? Pierwszy trailer tak naprawdę jest po to żeby zdefiniować czy cie coś interesuje czy nie. Tutaj jestem zdecydowanie na nie. No i od dwójki minęło 7 lat. Oczywiście że oczekiwałem rewolucji.
Opublikowano 28 marca 20196 l 23 minuty temu, suteq napisał: Ty, ale jak mnie ma to zachęcić skoro wygląda słabo? Pierwszy trailer tak naprawdę jest po to żeby zdefiniować czy cie coś interesuje czy nie. Tutaj jestem zdecydowanie na nie. No i od dwójki minęło 7 lat. Oczywiście że oczekiwałem rewolucji. ja wolę to niż przesadzone zapowiedzi jak w przypadku 2 (mayhem na globalną skalę z dziesiątkami przeciwników na raz). Mnie tam nawet teaser dobrze zrobił. Poczekam na gameplaye ale myślę, że będzie day one.
Opublikowano 28 marca 20196 l 1 minutę temu, Farmer napisał: Poczekam na gameplaye ale myślę, że będzie day one.
Opublikowano 28 marca 20196 l Ktoś tu słabo zna rynek growy, że 4 co-op słabo istnieje. Ciekawe co w takim Destiny 2 jest, co w takim The Division 2 lub od biedy Anthem.
Opublikowano 28 marca 20196 l Destiny w 90% aktywnościach daje Ci 3 osobowy coop, co jest trochę parodią. Jedynie raid i crucible pozwalają na wpuszczenie większej ilości osób, ale to są zamknięte aktywności. Zwykłe strikei to też max 3 osoby... Oby Bordery mocno przytarły nosa Bungie, bo stali się zbyt zachłanni i pewni siebie.
Opublikowano 28 marca 20196 l No ale jednak co-op istnieje i ma się dobrze, nawet w takim sea of shit bardzo dobrze się sprawdza. Borderlandsy nie są wyjątkiem. Edytowane 28 marca 20196 l przez Faka
Opublikowano 28 marca 20196 l Faka, do której wypowiedzi/wpisu pijesz, że przywołujesz Division/Destiny?
Opublikowano 28 marca 20196 l Godzinę temu, Starh napisał: - 4osoby co-OP, którego obecnie na rynku tyle co kot napłakał Do tego wpisu mianowicie. Tak jakby mówiąc, coop online na dzień dzisiejszy ma się dobrze i jest sporo gier gdzie pograsz w takim składzie.
Opublikowano 28 marca 20196 l A na kanapie też, bo tutaj jest chyba spora nisza? Może to autor miał na myśli.
Opublikowano 28 marca 20196 l 2 godziny temu, chris85 napisał: O Panie @Perez Masz już kogoś za Romka? Oby premiera wypadla tuz po zamknieciu numeru, to moze do kolejnego zdazy sie wystarczajaco nagrac ;).
Opublikowano 29 marca 20196 l 9 godzin temu, suteq napisał: Ty, ale jak mnie ma to zachęcić skoro wygląda słabo? Pierwszy trailer tak naprawdę jest po to żeby zdefiniować czy cie coś interesuje czy nie. Tutaj jestem zdecydowanie na nie. No i od dwójki minęło 7 lat. Oczywiście że oczekiwałem rewolucji. Mylisz się, to trailer dla fanów, ciebie nie ma zachecać do niczego
Opublikowano 29 marca 20196 l Też średnio mi się widzi. Mam wrazenie, że gearbox to Twórcy jednej produkcji i nie za bardzo mają pomysł jak pociągnąć temat przy okazji 3 części. Trailery do DLC w 2 były bardziej epickie niż ten zlepek scen bez ładu i składu. Czekam, ale mam wrazenie, że to bardziej skok na kasę niż faktyczną chęć rozwinięcia formuły.
Opublikowano 29 marca 20196 l Godzinę temu, messer88 napisał: @Square jak się dokładnie nazywa ten remaster 1? Borderlands: Game of the Year.
Opublikowano 29 marca 20196 l 52 minuty temu, szurubur napisał: Też średnio mi się widzi. Mam wrazenie, że gearbox to Twórcy jednej produkcji i nie za bardzo mają pomysł jak pociągnąć temat przy okazji 3 części. Trailery do DLC w 2 były bardziej epickie niż ten zlepek scen bez ładu i składu. Czekam, ale mam wrazenie, że to bardziej skok na kasę niż faktyczną chęć rozwinięcia formuły. Zacznijmy od tego że w 2019 roku Borderlands to żaden hit - loot gierek jest fpyte, trochę przespali te lata imo i sporo tego wyszło. jak patrzyłem te konfe i w ogóle hajpowanie tego wydarzenia to uważam że chyba oni nieogarniaja że to nie jest kolejna gra rockstar i gdzie taka paraolimpiade idzie się jarac. W każdym razie fajnie że zapowiedzieli, fani czekają a dla nowych też coś się ciekawego pewnie znajdzie, ale po tym trailerze nie jest mi gorąco.
Opublikowano 29 marca 20196 l Na pewno ogram trójeczkę podobnie jak 2 teraz kończę i pre sequel za mną. Po prostu dobrze się bawię w tej grze
Opublikowano 29 marca 20196 l @messer88 Tak jak Rozi napisał, po prostu Borderlands GOTY. Jeżeli pytasz pod kątem pre-ordera w PSS/XBL to na chwilę obecną nie ma aktualizacji w sklepie. Możliwe, że pojawi się dopiero na premierę 03/04. Remaster będzie kosztował 29,99 USD/EUR.
Opublikowano 29 marca 20196 l no właśnie ani cyfry ani pudełka nigdzie nie widzę a premiera ma być zaraz dlatego zapytałem.
Opublikowano 29 marca 20196 l Na stronie borderlands.com jest dostepny pre-order dla US, CA i MX https://borderlands.com/en-US/shop/borderlands/ Na resztę świata chyba trzeba poczekać. E: Kolejny specjalny kod Zer0’s Community Day head and skin and 5 Golden Keys: 53KBB-KXXRC-RZ66Z-WFJBB-WSRZ3
Opublikowano 29 marca 20196 l Grafika (pipi)owa, ale chyba nie to było mocną stroną serii, tylko za(pipi)isty setting i coop.