mario10 511 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zacny motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ostatni raz tak jarałem się grą przed premierą chyba z 20 lat temu jak kupiłem PSX Extreme kiedy wychodził w wakacje jako jeden egzemplarz sygnowany 2 numerami. Była tam gra na PSXa - Legend of Mana. Screenshoty miałem tak opanowane, że mogłem je narysować z pamięci. Recenzję znałem na pamięć. Teraz po 3 platynach w obecnych Borderlandsach czekam na ten 13.09 jak dziecko na Mikołaja. W jedynce Mordecai, w 2-ce Zer0, w Pre-Sequel Wilhelm&Claptrap a w trójce wiem już, że na początek wjedzie FL4K. Da się jakoś zahibernować i obudzić na premierę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 6 minut temu, Mihau_ALU napisał: Da się jakoś zahibernować i obudzić na premierę? Zahibernować to nie ale teoretycznie mogliby Cię wprowadzić w stan śpiączki farmakologicznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ja mam taki hype na BL3, że gra może się okazać nie dość dobra Btw, łapcie kolejne kody na punkty. Cytat VIP Email code: BL3ATE3 - 250 Points VIP Vault code: WEGOTUBOO - 200 points VIP Vault code: BORDERLANDSCOSPLAYE3 - 500Points 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W dniu 12.06.2019 o 10:07, Square napisał: Coś cudownego :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Prezentacja za zamkniętymi drzwiami. W pierwszej części jest mowa o systemie społecznościowym i customizacji. Bardzo podoba mi się to, że jak znajdziemy coś w sklepie to możemy to przekazać znajomym po czym pojawi się u nich do kupienia. Podobnie ze znajdowaniem unikalnych przeciwników i robienia z nich misji dla znajomych. No i wymiana lootu offline 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ciekawie też wygląda budowa skill tree. Jeżeli dobrze kombinuję będzie można dostosowywać skille pod daną sytuację bez potrzeby szukania maszynki do resetu. Swojego Bear'a nazwę USS M'Dick. Ciekawe czy ktoś z team party skusi się na przejażdżkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Jak bedzie lepiej z perspektywy historii, TPS + DLC -> BL2 + DLC czy wedlug premier? Bo planuje zaczac wkrotce maraton Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Było tłumaczone w temacie Handsome Colection. Najpierw BL2 i dlc potem Pre-Sequel i dodatek Claptrapa. Pre-Sequel opowiada o wydarzeniach z przed dwójki ale wstęp (dzieje się po dwójce) i wiele odniesień odnoszą się bezpośrednio do wydarzeń z 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Tylko i wyłącznie w takiej kolejności BL2 -> 4 fabularne DLC + 5 Headhunterów -> Pre-Sequel -> Claptastic Voyage dlc -> Tales from the Borderlands -> Fight for Sanctuary (nowe dlc do BL2). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) To jest prawidlowa kolejnosc. Z dlc w B2 jest troche zamieszania w kontekscie leveli i progresu. Jest troche tego i najlepiej zgoogluj to (sa gotowe tutki na redditach itp ). Story wise to 3 dlc w dowolnej kolejnosci a dodatek dragon keep ostatni. Sa jeszcze mini story dlcki - seria head hunter - najlepiej robic je po tych duzych. Ogolnie nie da sie zaliczyc calego kontentu B2 na jednym playthrou jedna postacia. Nie na new i true vault hunter. Na ultimate tak - zakres leveli 50 -80 i skalowanie poziomow zawsze do twojego. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Prawidłowa kolejność grania w gry jest taka w jakiej te gry zostały wydawane. Całe życie się tego trzymam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Tak jest niemal w kazdym przypadku jesli chodzi o story. Nawet jesli cos jest prequelem, to zostalo napisane z mysla o "czesci nastepnej". Przewrotny tytul pre-sequel odzwierciedla ta zasade doskonale. Zasadniczo jest prequelem (postacie i czas wydarzen) ale dzieki narracji i konstrukcji scenariusza ma ksztalt sequela (tlumaczy i odnosi sie do wydarzen z dwojki). Ogolnie universum borderow jest przebogate. Swietnie nakreslone postacie, dialogi i monologi, lore i TONY eastereggow i nawiazan. Humor - najwyzsza polka sarkazmow i absurdow.Nie ma drugiej takiej serii. Apropo easter eggow - olsnilo mnie z nazwa rodzaju fioletowych wyrzutni od maliwana - PBFG. Otoz BFG to "big fucking gun" (gralem niedawno w dooma 2016-swietny). Co oznacza litera P ? Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Purple? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Możliwe bo bardzo dużo osób myli kolor fioletowy (violet) z purpurowym (purple) : ) Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Godzinę temu, Kazub napisał: Apropo easter eggow - olsnilo mnie z nazwa rodzaju fioletowych wyrzutni od maliwana - PBFG. Otoz BFG to "big fucking gun" (gralem niedawno w dooma 2016-swietny). Co oznacza litera P ? Pretty Big Fucking Gun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 YES ! O fck wiki mowi ze purple to fioletowy. Przeciez fioletowy toooo....ten fioletowy egipski pokemon z sygny grzesia....co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Godzinę temu, Kazub napisał: YES ! O fck wiki mowi ze purple to fioletowy. Przeciez fioletowy toooo....ten fioletowy egipski pokemon z sygny grzesia....co nie ? ten fioletowy pokemon to taka fajna postac z dragon ball'a ktora z piwem mi sie zawsze kojarzy xd @Ryo-San Purle = fioletowy to tez poprawne tlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ej ogolnie sytuacja wyglada tak, ze 2K robi kampanie marketingowa chyba najwieksza w historii firmy, trailery i zapowiedzi wys,rywaja jak z machine guna, wszystkie mainstreamowe media jaraja sie a youtuberzy borderowi maja juz swoja gre roku. Jak to nie bedzie 10/10 to nie wiem co tak suabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ehh, jeszcze ponad dwa miechy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W tym filmie nowy Clap brzmi zupełnie jak stary Clap. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja w ogóle nie zauważyłem, że zmienił się VA dopóki gdzieś nie przeczytałem przypadkiem (a ogrywam Handsome Collection właśnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Godzinę temu, - V - napisał: W tym filmie nowy Clap brzmi zupełnie jak stary Clap. Nie no ciągle brzmi inaczej, ale już się trochę przyzwyczaiłem, więc nie ma tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 VIP Vault Code: WHATCHUWANT - 1000 punktów. Wpisujcie szybko, bo ważny tylko do czwartku do godziny 8:59. No i jakby ktoś jeszcze nie był w programie VIP to podaje ponownie moje zapro - https://borderlands.com/en-US/vip/?_cts_=aBRocAIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Jakby co to jutro o 16 ma być jakiś event pod nazwą "Celebration of Togetherness". Gameplay FL4K'a będzie chyba dopiero na Gamescom, ale może powiedzą coś ciekawego. I jeszcze kodzik. Cytat VIP Vault Code: MUSHYSNUGGLEBITES - 250 Points 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi