Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

VIP Vault Code: PWR2PLYRS - 250 Points

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 200 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Halo?

Tak?

Rezerwacja miejsca w temacie?

Na jaki nick?
Square? Dobrze, zapisane.

Również dziękuję, do zobaczenia.

:ogor:

A tak serio to jest chyba pierwsza taka kampania marketingowa w ktora dalem sie wciagnac, ciezko im odmowic fajnego pomyslu, jestes ciagle zaangazowany zbierajac punkciki za ktore w dodatku mozna calkiem spoko rzeczy [przynajmniej na razie] kupowac.

Szkoda a moze i nie [bo trzeba byloby ogarniac mase kont] ze inni wydawcy nie biora z tego przykladu.

Opublikowano

Do czego te punkty się przydadzą?

Opublikowano

Do tego.

W dniu 22.07.2019 o 14:12, Square napisał:

Na głowy i stroje w BL3, na bronie w BL2 i TPS, na tapety na pulpit i telefon (były wrzucane w temacie) i ewentualnie na złote klucze, co odradzam, bo na te sa osobno kody, więc po co tracić punkty.

Tu masz wszystko https://borderlands.com/en-US/vip-rewards/#-

Opublikowano

Łapcie jeszcze jeden kod.

Cytat

VIP Vault code: THESEPRETZELSSUCK - 250 points

Opublikowano

Na tych eventach powinno być sporo kodów.

Opublikowano
W dniu 3.08.2019 o 01:23, Square napisał:

Na tych eventach powinno być sporo kodów.

To rob zapasy monsterka i szykuj sie na dlugi maraton, czekam na kody.

Opublikowano

Potwierdzali juz w ilu fps bedzie smigac gra na uber-konsolach?

Opublikowano

Korzystajcie póki działa.

Cytat

VIP Vault Code: LOOTSPLOSION - 1000 Points (Expires Friday at 5PM PT)

I jeszcze info o Eden-6.

Opublikowano

FL4K był moim faworytem od pierwszej zapowiedzi. Potem pokaz innych postaci - na przód wychodziła zamarza (bo Syrena). 

Ale teraz to ja już nie wiem kim grać na początku. Chyba nigdy nie było tak mocnej ekipy na start. 

A na 4 postaciach na pewno się nie skończy. Gearbox jest w formie :)

Opublikowano

raczej na 100% u mnie Flak na start. Potem ciężko wybrać jedyne czego jestem pewny to że Zane na koniec, chyba najnudniejszy będzie do gry.

Opublikowano

No to nie jestem sam. Także FL4K od początku mi przypasował, a że ze sniperką to tym bardziej. Filmik mnie utwierdził w przekonaniu kim będę grać od początku. HUNT!

Opublikowano

46000 :claptrap:

Poprawka, 46250 :)

Cytat

Email code: MYMAIN - 250 points 

Opublikowano

Grześ Ty tyle uzbierałeś dzięki zaproszeniom czy bawiłeś się w jakieś lewe konta gdzie podobno rozsyłają diamond kody warte 3k pkt? ja mam 25,450

Opublikowano

Ja tez dopiero przekroczyłem 20k. Przyznam, że na początku trochę to zlałem i nie wymieniałem kodów za bardzo i do tego wymieniłem punkty na 3 tapety :)

Opublikowano

Z zaproszeń mam 12,5k czyli max, ok 12 zaproszeń tutaj z forum, a reszta randomy z Twittera. Robiłem wszystkie aktywności od początku i wykorzystałem wszystkie kody. Niestety z Diamentowym kodem nie miałem do czynienia.