Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

ale to chyba nie EAP a nawet jeśli to się nie wliczył

Wypełnij ankietę po zrobieniu pre-ordera, która jest w aktywnościach, za nią dostaje się EAP.

Nie trzeba mieć pre-ordera aby ją ukończyć.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 200,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Kolejne kody

Cytat

VIP Vault Codes: WACHSK4G and RA1LGUN - 200 points each

Opublikowano

B3 wyglada, brzmi i zapowiada sie lepiej niz jeszcze jakis czas temu fani mogli sobie wyobrazac i miec nadzieje, wiec, no, ciezko o pesymistyczne podejscie i powatpiewania w jakosc. Moze mozna sie obawiac o typowo gearboxowe przypadlosci, jak dogrywanie tekstur przy zmianie lokacji, glitche i balans.  Czyli raczej kwestie do spaczowania z uplywem czasu, ale potencjalnie bolace dla napalonych na day 1. 

Opublikowano

Korzystajcie. Każdy wart 200 punktów.

Cytat

VIP Vault Codes:
JABBERKUMP3L

D1G1KLON

5piderantcenturio
PH4SENSCHLAG
Phasenkl4mmerung
1ronbear
Phasenproj3ktion
SNTNL

Opublikowano

Najpierw tysiac, teraz dwa. Na bogato dzisiaj.

Opublikowano

Jeszcze jeden. Jak wspominałem kilka postów temu, teraz jest sporo eventów to kody powinny wpadać dość często.

Cytat

VIP E-Mail Code: LESSTHANTHREE - 250 Points

Opublikowano

Ktoś tu się zastanawia czy grać melee Amarą?

Opublikowano

No i w końcu jak postanowiłem zamówić Super Deluxe Edition to nigdzie go już nie ma haha :) ja chyba będę grał Amara, ale na pewno nie melee

Opublikowano
3 minuty temu, SetoPL napisał:

No i w końcu jak postanowiłem zamówić Super Deluxe Edition to nigdzie go już nie ma haha :) ja chyba będę grał Amara, ale na pewno nie melee

W Perfect Blue patrzyles? Maja wciaz wystawione na stronce.

Opublikowano

Na pewno będę grał Amarą. W jedynce wymaksowałem Lilith, w TPSie Athenę a w B2 Mayę zatem aby była ciągłość kolejny raz będę grał babą :)

Opublikowano

No nie byłbym taki pewien czy ta Amara to baba.

Opublikowano

Jest Syreną, także tak. Już wystarczy szopka z FL4Kiem, nie potrzeba więcej.

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

Na pewno będę grał Amarą. W jedynce wymaksowałem Lilith, w TPSie Athenę a w B2 Mayę zatem aby była ciągłość kolejny raz będę grał babą :)

Mam dokładnie tak samo. Rozumiem, że Amara to typowa laska z Sadistica :)

Opublikowano

Nie widzialem zadnego gameplayu. Tylko pierwszy zwiastun, ale wiem na pewno, ze rozpruje kazda postac na kawalki. Juz niedlugo...

Opublikowano

Vault codes

GODSDONTNEGOTIATE - 250 punktów

1CODE - 200 punktów

Opublikowano

Ja (pipi)e ten pasek zdrowia przy walce z bossem :obama:  No Amara na pewno nie będzie pierwszą postacią, a już na pewno nie pod melee bo najzwyczajniej gram metodycznie, a nie na pełnej (pipi)ie w przeciwników (chyba, że Axtonem i atomówkami :drag:)

Będzie grana Moze tylko muszę siąść na dłużej przy drzewku.

Opublikowano
W dniu 23.08.2019 o 14:16, mugen napisał:

No nie byłbym taki pewien czy ta Amara to baba.

zal zniewieściałego chłopaka ? daj spokój. 

Opublikowano

Oj przepraszam, widzę, że waifu obraziłem, co złego to nie ja.

Opublikowano

Wszystkie kody e-mail można użyć jako Vault, łącznie 4000 punktów.

Cytat

LESSTHANTHREE
Dasherz
POWERUPEMAIL
FRESHBOOTY
ONTHEHUNT
MYMAIN
CLAPTASTIC
SOHAPPYTOGETHER
HEYSUGAR
2kLove
BL3ATE3
FIGHT4SANCTUARY
LOOTLOOTLOOT
JOYPUKE
BL3WELCOME

Opublikowano

Nie, nie moje klimaty, a newsa widziałem w zasadzie od razu. Chociaż jak czytam, że ludzie sprzedają konta z jakimiś setami po kilkaset dolców albo i kilka tysięcy to nie dziwię się popularności.