Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

ale to chyba nie EAP a nawet jeśli to się nie wliczył

Wypełnij ankietę po zrobieniu pre-ordera, która jest w aktywnościach, za nią dostaje się EAP.

Nie trzeba mieć pre-ordera aby ją ukończyć.

Opublikowano

B3 wyglada, brzmi i zapowiada sie lepiej niz jeszcze jakis czas temu fani mogli sobie wyobrazac i miec nadzieje, wiec, no, ciezko o pesymistyczne podejscie i powatpiewania w jakosc. Moze mozna sie obawiac o typowo gearboxowe przypadlosci, jak dogrywanie tekstur przy zmianie lokacji, glitche i balans.  Czyli raczej kwestie do spaczowania z uplywem czasu, ale potencjalnie bolace dla napalonych na day 1. 

Opublikowano

Korzystajcie. Każdy wart 200 punktów.

Cytat

VIP Vault Codes:
JABBERKUMP3L

D1G1KLON

5piderantcenturio
PH4SENSCHLAG
Phasenkl4mmerung
1ronbear
Phasenproj3ktion
SNTNL

• Plusik 2
  • Lubię! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jeszcze jeden. Jak wspominałem kilka postów temu, teraz jest sporo eventów to kody powinny wpadać dość często.

Cytat

VIP E-Mail Code: LESSTHANTHREE - 250 Points

• Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, SetoPL napisał:

No i w końcu jak postanowiłem zamówić Super Deluxe Edition to nigdzie go już nie ma haha :) ja chyba będę grał Amara, ale na pewno nie melee

W Perfect Blue patrzyles? Maja wciaz wystawione na stronce.

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

Na pewno będę grał Amarą. W jedynce wymaksowałem Lilith, w TPSie Athenę a w B2 Mayę zatem aby była ciągłość kolejny raz będę grał babą :)

Mam dokładnie tak samo. Rozumiem, że Amara to typowa laska z Sadistica :)

Opublikowano

Ja (pipi)e ten pasek zdrowia przy walce z bossem :obama:  No Amara na pewno nie będzie pierwszą postacią, a już na pewno nie pod melee bo najzwyczajniej gram metodycznie, a nie na pełnej (pipi)ie w przeciwników (chyba, że Axtonem i atomówkami :drag:)

Będzie grana Moze tylko muszę siąść na dłużej przy drzewku.

Opublikowano

Wszystkie kody e-mail można użyć jako Vault, łącznie 4000 punktów.

Cytat

LESSTHANTHREE
Dasherz
POWERUPEMAIL
FRESHBOOTY
ONTHEHUNT
MYMAIN
CLAPTASTIC
SOHAPPYTOGETHER
HEYSUGAR
2kLove
BL3ATE3
FIGHT4SANCTUARY
LOOTLOOTLOOT
JOYPUKE
BL3WELCOME

• Plusik 2
  • Dzięki 3
Opublikowano

Nie, nie moje klimaty, a newsa widziałem w zasadzie od razu. Chociaż jak czytam, że ludzie sprzedają konta z jakimiś setami po kilkaset dolców albo i kilka tysięcy to nie dziwię się popularności.