Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee, żyje się tylko dwa razy. Nie kupuję nowości więc raz na pięć lat jeśli wezmę gierkę na premierę (szczególnie jeśli chodzi o markę Borderlands) to chcę mieć już ten zakichany sizyn pas wraz z podstawką. Oby im do głowy nie przyszło wydawać DLC za pięć lat podbijające OP level do dychy bo mnie uj strzeli na myśl o farmieniu całego tego ścierwa do każdej z sześciu postaci. Marzy mi się appka z loot managerem jak w Destiny.

Opublikowano (edytowane)

O tak. Companion app to bym przyjął baaaaardzo :)

Wiem, że brakuje GOTY jedynki, ale ona też się pojawi po trójce. Będzie cała seria w komplecie :)

Zrzut-ekranu-2019-09-11-o-00-04-47.png

Na Borderlands 3 czuję się gotowy :)

Edytowane przez - V -
  • Plusik 1
Opublikowano

Z jaką grafiką? Tą na miniaturce?

Kolejny gruby kod.

VIP Email Code: UNBLINKINGEYE - 1000 points

2 godziny temu, SetoPL napisał:

A kiedy pierwszy dodatek wychodzi ?

Pierwszy dodatek z SP prawdopodobnie w grudniu, przed nim będą jeszcze dwa darmowe (prawdopodobnie październik i listopad).

bl3-clndr_full.jpg?size=original

• Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
57 minut temu, number_nine napisał:

Gdyby nie cena to brałbym Super Deluxe. Na dodatkach od razu mi nie zależy, bo i tak za mało czasu na ogranie tego wszystkiego ;) A season pass po jakimś czasie jak zwykle będzie mocno przeceniony i wtedy sie ogra dlc 

Chyba też tak droga pójdzie. Tym bardziej, że zanim pewnie dojde do maksymalnego.lvl trochę mi zejdzie 

Opublikowano
5 godzin temu, Square napisał:

Z jaką grafiką? Tą na miniaturce?

Kolejny gruby kod.

VIP Email Code: UNBLINKINGEYE - 1000 points

Pierwszy dodatek z SP prawdopodobnie w grudniu, przed nim będą jeszcze dwa darmowe (prawdopodobnie październik i listopad).

bl3-clndr_full.jpg?size=original

Myślicie, że te aktywności typu Boody Harvest to bedzie taki sezonowy update w ramach Halloween, a potem z okazji innych świat? Headhunter Packi tyle że tym razem za darmo. 

Opublikowano
8 minut temu, - V - napisał:

Myślicie, że te aktywności typu Boody Harvest to bedzie taki sezonowy update w ramach Halloween, a potem z okazji innych świat? Headhunter Packi tyle że tym razem za darmo. 

Też tak mi się wydaje. Poza DLC będą od czasu do czasu wrzucać jakiś social content.

A DLC co kwartał czy dłużej będziemy czekać na kolejne części? 

Opublikowano (edytowane)

@Yakubu ktoś już wrzucał tego patusa stronę temu. Widzę że wydawca mocno tardżetuje się na gimbazie. Bo dla mnie ten klip to żenada ale ja już stary jestem.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
29 minut temu, - V - napisał:

Słoń to ktoś znany na scenie czy jakiś rapujący YouTuber?

Nie znam się, ale jego obie Demonologie przesłuchałem już spory czas temu i pamiętam że mi się podobały. Nieco psychopatyczne, więc pewnie stąd Cenega zdecydowała się właśnie na niego. 

Opublikowano

Jak dla mnie to słaby ten kawałek strasznie.

19 minut temu, - V - napisał:

Nie ma osiągnięcia za challenge?

Może w ukrytych coś jest. Osobiście nie sprawdzałem.