Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 200 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

parę kodów na złote klucze

Spoiler

HXKBT-XJ6FR-WBRKJ-J3TTB-RSBHR

Z65B3-JCXX6-5JXW3-3B33J-9SWT6

ZFKJ3-TT3BB-JTBJT-T3JJT-JWX9H

ZFKJ3-TT6FF-KTFKT-T3JJT-JWX36

ZRWBJ-ST6XR-CBFKT-JT3J3-FRXJ5

9XCBT-WBXFR-5TRWJ-JJJ33-TX53Z

przez borderlands vip nie działają, wklejajcie na shiftcie 

Opublikowano

Zawartość press kit'a jaki Cenega wysyłała streamerom, youtuberem, recenzentom itp (fotki od Fake Forges)

dbb98763f76b6.jpg

0a4de1b8f1f10.jpg

c068f1b1b3ff5.jpg

77c0c897d4212.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
W dniu 13.09.2019 o 09:28, number_nine napisał:

Dostałem na maila kod VIP MAIL (1000):

OVERABILLION

Ale u mnie nie działa :( Próbował ktoś?

U mnie weszlo, ale dopiero teraz pierwszy raz sprobowalem. Sprobujcie moze teraz?

Opublikowano

15:02 - pokazane ustawienia, ja po ich zastosowaniu mam 10 klatek więcej w wersji na PC.

Ważne - najpierw dajcie jakość grafiki na Very Low i dopiero potem zmieniajcie ustawienia na wyższe - też pomaga.

Opublikowano

Przy okazji, granie na konsoli w trybie Offline (Lokalnym) poprawia trochę performance.

Tak czy siak, gra wyraźnie wypuszczona za wcześnie.

Opublikowano

Faktycznie, granie offline to kilka klatek płynności więcej. 

Mapy w B3 to chyba ze dwa razy większe od tych z dwójki. A bossowie pierwsza klasa, aż chce się ich farmić :)

Opublikowano

Jakobs tradycyjnie moja ulubiona firma. Rewolwery w tej grze to cudo.

Opublikowano

Ciekawe czy jest tu Maggie albo inny legendarny rewolwer Jakobs. Gram flakiem i full jakobs się sprawdza świetnie z jego skillami, ale zobaczy się jak będzie wyglądać taki build na TVHM i czy jednak wtedy będzie konieczne używanie broni elemental. 

Robił ktoś questa wick and warty z sanctuary? pojawia mi się na nowo po każdym ukończeniu sprawdziłem z 3 razy bo krótki jest, chyba bug 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Gram na prosiaku i szczerze mówiąc nie zauważyłem przez kilka godzin dużych dropów czy innych problemów (ustawienie na lepszą płynność). Jedyne co wkurza mocno to zamulające menu ze skillami, ekwipunkiem itd 

Opublikowano

Jest analiza Digital Foundry no i kiepsko to wygląda, na PRO w performance mode dropy do 40 klatek, w resolution mode to już w ogóle komedia non stop poniżej 30 :/

Opublikowano
13 minut temu, messer88 napisał:

Robił ktoś questa wick and warty z sanctuary? pojawia mi się na nowo po każdym ukończeniu sprawdziłem z 3 razy bo krótki jest, chyba bug 

Robiłem go i ten nie zrespawnował mi się do ponownego ukończenia. Ale za to respawnuje mi się ciągle w Sanctuary quest z zabiciem Bormana Natesa. 

Co do broni to uwielbiam smg Vladof albo pistoleciki z ostrzem z bonusem do melee.

Opublikowano

Jejuniuuuu, nawet wsadzili rozne animacje przeladowania tych rewolwerow, niektore trzyma sie jedna reka, niektore dwiema, no cudenko. Hip fire to piekne odciaganie kurka cala dlonia jak z westernow, a ADS to KCIUK AKSZYN GAME.

Sam feeling ze strzelania tez wspanialy.

Zane jako postac zajebista, "death comes for us all, you first" z tym akcenctem irlandzkim. xDDD

Fajne triki tez mozna tym klonem robic, np widzisz przez snajperke gdzies na dole przepasci Badassa, oslabiasz go, zostawiasz klona na skarpie, spadasz na dol, dobijasz, zbierasz loot i zamieniasz sie miejscem z klonem bez potrzeby backtracku. :fsg: Przyda sie pewnie przed kazdym glupim skokiem ktory moze spowodowac nerwice jak nie trafisz i gdzies na dol spadniesz. :p

Opublikowano

Czy tylko mi sie wydaje, ze melee jest OP, dobra sporo na oszczedzanie amunicji

Opublikowano

Melee z bladed weapons jest faktycznie bardzo skuteczne. Niech będzie OP i tego nie nerfią. To bardzo dobry aspekt gry w połączeniu z wślizgami lub ground slam :)

Opublikowano

Jak nie masz maila to musisz czekać aż to naprawią, bo masa osób nie dostała.

Opublikowano

Kod na złoty klucz, ważny jeszcze przez 3h42m.

KSKTB-CBJS3-HW355-BJJJT-T6WHC

Opublikowano

@messer88 @Bansai

Z Legendarnych Jacob's Rewolwerow Ja mam Wagon Wheel I Unforgiven ( Crity po 5.3k bronia na L32 ) a Farmer ma The Flood ktory jest chyba masherem.

Opublikowano

Te giwery z vipa można było odebrać w dowolnym momencie? Bo właśnie się zastanawiam czy nie z(pipi)ałem i nie odebrałem ich zbyt wcześnie :D 

Przy trzeciej sesji gra zaczęła się w końcu rozkręcać, coraz częściej mam jakieś dobre wymiany ognia. Moze na początku średnio mi podeszła, ale jednak ten mech sprawdza się świetnie przy większych rozpierduchach. 

Trafiłem też na pierwszego buga, przez którego musiałem wyjść do menu i załadować ponownie gre. Oby nie było więcej takich przypałów, bo bez ręcznego save to zawsze mini zawał w takich sytuacjach. 

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale trzymajta, 2 kody są na diamentowe skrzynki (czy coś takiego):

• ZFKJ3-TT3BB-JTBJT-T3JJT-JWX9H
  • HXKBT-XJ6FR-WBRKJ-J3TTB-RSBHR
  • Z65B3-JCXX6-5JXW3-3B33J-9SWT6
  • ZRWBJ-ST6XR-CBFKT-JT3J3-FRXJ5
  • KSKTB-CBJS3-HW355-BJJJT-T6WHC