number_nine 1 328 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Dziwnie ta strona działa, kolejny raz mam problem z realizacją kodów...Tym razem po wpisaniu wyskakuje "select platform". Do konta mam podpięte PSN, nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić. Sprawdzę to później na kompie, może na tel nie da się tego ogarnąć. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Kody najlepiej wklejać na stronie SHIFT https://shift.gearboxsoftware.com/rewards poprzez kopiuj/wklej albo bezpośrednio wpisać w grze. Na stronie VIP może być komunikat, ze kod jest na platformę, której się nie posiada. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 2 godziny temu, wet_willy napisał: Unforgiven leci z czegoś konkretnego czy random? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Na poprzedniej stronie masz link od square'a co z czego wylatuje. Unforgiven to world drop (tak jak mój Flood) więc możesz znaleźć go wszędzie. Ja Flooda znalazłem w skrzyni malivana gdy robiłem misję poboczną. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 10 godzin temu, number_nine napisał: Te giwery z vipa można było odebrać w dowolnym momencie? Bo właśnie się zastanawiam czy nie z(pipi)ałem i nie odebrałem ich zbyt wcześnie Przy trzeciej sesji gra zaczęła się w końcu rozkręcać, coraz częściej mam jakieś dobre wymiany ognia. Moze na początku średnio mi podeszła, ale jednak ten mech sprawdza się świetnie przy większych rozpierduchach. Trafiłem też na pierwszego buga, przez którego musiałem wyjść do menu i załadować ponownie gre. Oby nie było więcej takich przypałów, bo bez ręcznego save to zawsze mini zawał w takich sytuacjach. Rowniez borykalem sie z tym pytaniem, ale po jakims czasie mnie olsnilo - to przeca Borderlands! Po kiego mam sie przejmowac zaledwie kilkoma pukawkami skoro w grze jest tego pyerdyliard i jeszcze wiecej, a dopiero wyzsze poziomy trudnosci zweryfikuja przydatnosc wiekszosci z nich. Nie przejmuj sie detalami. Graj i oby gra podobala sie Tobie tak jak mi, a uwierz - bardziej nie moze. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 (edytowane) Mi dzisiaj wypadlo 18lvl Infinity z jakiegos Badassa - szalu nie robi, wciaz najlepsza bronia jest Kemik Broosin SkekSil 8 levelowy. Fajnie, ze znerfili bronie z poprzednich czesci, zapewne by na ich miejsce wlecialy nowe zabawki. Poki co moim faworytem jest Porta Pooper 5000 - czyli gadajacy miotacz goovna Pieknie wspolgra z buildem Demolition Woman, a po wszystkim rzuca tekstem "I sit upon chocolate throne" Fun z gry jest nieziemski. Edytowane 16 września 2019 przez smoo Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Obecnie to więcej trinketsów i skinów złotych mi sie trafia niż broni. Zdobyłem zaledwie dwa gnaty (jeden rewelacyjny do ciukania melee) i jeden złoty shield. Sama reszta legendary to jakieś wizualne pierdółki. Szalenie podobają mi się walki z bossami, każdy z nich jest ciekawie zaprojektowany, a z drugiej strony jeden quest mam chyba zgliczowany bo w zaznaczonym miejscu nie pojawia się przeciwnik do ubicia... Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 7 minut temu, SebaSan1981 napisał: a z drugiej strony jeden quest mam chyba zgliczowany bo w zaznaczonym miejscu nie pojawia się przeciwnik do ubicia... Niektórzy pojawiają się losowo. Mi dzisiaj już 5 legend wypadło Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Jak masz coś co uważasz za zbędne to helloł chętnie przygarnę Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Ja omijam wszeikie poradniki i opisy farmy, chce sam ja knajwiecej odkryc i delektowac sie powoli gra. W pokoju w Sancturay sciana juz przyozdobiona kilkoma bronmi do ktorych jestem przywiazany sentymentalnie Z rzeczy ktore mnie denerwuja, to az sie prosi o powiekszenie czcionek w grze szczegolnie przy opisach broni, bo na 50 calach siedzac 1,5m od ekranu momentami musze wytezac wzrok zeby przeczytac tekst przy lootowaniu. 2 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 da sie jakos sprawdzic czy gra z holandi ma pl; napisy? 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Chyba nawet Polska nie ma Polskich napisow xD Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 1 godzinę temu, smoo napisał: na 50 calach siedzac 1,5m od ekranu momentami musze wytezac wzrok zeby przeczytac tekst przy lootowaniu Polecam wizytę u okulisty w takim razie. 51 minut temu, tomci23 napisał: da sie jakos sprawdzic czy gra z holandi ma pl; napisy? Nie ma PL wersji. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 2 godziny temu, Square napisał: Mi dzisiaj już 5 legend wypadło Cooo, jak? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Kilka world dropów, jedną w skrzyni, podwójna legenda z bossa, ogólnie RNGesus łaskawy dzisiaj był, bo łącznie już 7 sztuk. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 No to był dobry dzień na legendy: z loot midgeta jedna, druga ze skrzyni po ubiciu bossa i co najważniejsze odblokowałem w skilach Spoiler Tactical Nuke Bitches! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Mi wlasnie z wroga o nazwie One Punch Man wylecial legendarny shotgun One Pump Chump i jest on obecnie moim nowym najlepszym przyjacielem xD 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Ok dobrze ze Square odpisal bo RNGeezus spojrzal w moja strone, odkad klepnalem tego posta 4 legendy wylecialy, w tym Maggie od Jakobsa Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) Jak coś to loot tink w Spoiler jakobs estate się respi i można go męczyć, rzucił mi legendarny class mod z tym że nie dla mojej postaci xd i email code na 500pkt - PS4MAYHEM Edytowane 17 września 2019 przez messer88 2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 7 godzin temu, Bansai napisał: Ok dobrze ze Square odpisal bo RNGeezus spojrzal w moja strone, odkad klepnalem tego posta 4 legendy wylecialy, w tym Maggie od Jakobsa Z jakim prefiksem? Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Cholerni fuksiarze z Was z tymi dropami, nie ma co Da się zauważyć że moby respią się w B3 znacznie szybciej niż w dwójce i tylko ciut wolniej niż w pierwszych Bordach. To dobrze bo zapobiega przebieganiu przez puste lokacje co często zdarzało się nam w B2. Nie ogarnąłem jeszcze jednego elementu w grze jakim jest wysyłanie broni do innych graczy. Jak to się robi? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Teraz, SebaSan1981 napisał: Nie ogarnąłem jeszcze jednego elementu w grze jakim jest wysyłanie broni do innych graczy. Jak to się robi? Idziesz do Social -> Mail i tam wciskasz kwadrat. 1 Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Wiecie moze czy misje poboczne trzeba robic na jednym poziomu trudnosci, czy mozna sobie reszte dokonczyc na TVHM do trofika za wszystkie misje? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Wydaje mi się, że podobnie jak w poprzednich częściach trzeba je zrobić w jednym trybie aby wpadł pucharek. BL3 działa trochę inaczej od poprzedników w kwestii levelowania postaci i możesz wbić 50 poziom na Normalu, po skończeniu gry odpalając Mayhem 1, wszyscy przeciwnicy skalują się do twojego poziomu, więc jak masz jakieś poboczne misje pominięte to można je nadrobić. TVHM zapewne resetuje cały postęp. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Wiecie gdzie najlepiej kupic edycje Super Deluxe (ewentualnie na zwykłą) na Xa? Są jakiekolwiek promki na to? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi