Opublikowano 27 września 20195 l Ja wczoraj mialem 3x Blue Screen po tym jak wskoczylem do jaskini w Skywell majac wyciagnietego Peta u FL4Ka musialem isc zrobic respec I nie rozdawac skilli az bylem na dole xD
Opublikowano 27 września 20195 l Lista zmian do najnowszego hot fixa https://borderlands.com/en-US/news/2019-09-27-borderlands-3-hot-fixes-sept-27/ Użytkownicy Zane'a się ucieszą, FL4Ka trochę mniej.
Opublikowano 27 września 20195 l 6 minut temu, Square napisał: Lista zmian do najnowszego hot fixa https://borderlands.com/en-US/news/2019-09-27-borderlands-3-hot-fixes-sept-27/ Użytkownicy Zane'a się ucieszą, FL4Ka trochę mniej. FL4K to jedno, ale dzbany znerfili jeszcze pistolety od Jacobsa
Opublikowano 27 września 20195 l Za to buff dla AR i snajperek. Sprawdzi się ale wydaje mi się że to ok nerf, jednak za szybko wszystko gasi. Te 15-20% na papierze to nie dużo i jakoś bardzo nie wpłynie na czas kasowania paska hp bossów.
Opublikowano 27 września 20195 l Jeden plus, że postacie przestaną się drzeć bez końca. Moze czasami w(pipi)ia jak Gaige drąc jape.
Opublikowano 27 września 20195 l DAHL SMG Damage increased by 10% Vladof Heavy Weapon Damage increased by 25% Night Hawkin i Lucia Must Have
Opublikowano 27 września 20195 l No wiem ze AR ale ze nie ruszyli a ta bron juz topi a inne oslabili to Lucia jest must
Opublikowano 27 września 20195 l Lyuda wpierdala amunicje jak glodna hiena padline plus nie kazdy ma na niej nieskonczona amunicje.
Opublikowano 27 września 20195 l Teraz testowałem to jak Cię modyfikator na 3 nie u(pipi)i to ammo jest wystarczająco. A Lucians call mi w końcu też wpadło ze skrzyni, no kozak jest tylko niestety corrosive się trafił
Opublikowano 27 września 20195 l Ale wiesz ze Zane czy Amara nie bedzie obslugiwac Lyudy tak jak Moze czy FL4K? XD
Opublikowano 28 września 20195 l Taka sama blokada skillem jak w przypadku Mechro i Infinity w dwójce? Przegladałem skille z tokenów i ostatni skill z critem wywołujacym eksplozję jest zablokowany (takie info widnieje w grze)
Opublikowano 28 września 20195 l 48 minut temu, SebaSan1981 napisał: Przegladałem skille z tokenów i ostatni skill z critem wywołujacym eksplozję jest zablokowany (takie info widnieje w grze) Jako, że skill był zbudowany (eksplozja zabijała ciebie, kompanów czy zwierzaki) to go wyłączyli. 44 minuty temu, SetoPL napisał: Ma ktoś może Brainstormer shotgun? Mam, mogę podesłać.
Opublikowano 28 września 20195 l Ma ktos "pozyczyc" Ognistego Butchera zjadajacego tylko jeden pocisk?
Opublikowano 28 września 20195 l Spr potem w sejfie czy mam jednostrzalowca przy okazji dziś wpadła platynka w B3, najprostrza i najszybsza z całej serii.
Opublikowano 28 września 20195 l 17 minut temu, wet_willy napisał: Ma ktos "pozyczyc" Ognistego Butchera zjadajacego tylko jeden pocisk? Ja mam butchera na bank, ale nie wiem czy jednostrzalowiec będzie z ogniem. Bez ognia to mam na pewno
Opublikowano 29 września 20195 l Ogólnie podoba wam się pomysł z Mayham? Im wiecej gram tym bardziej jest to poroniony pomysł. Raz zabijam jak leci później ledwo mogę coś zrobić. Cholera wie jak postać zrobić i bronie. Mam nadzieję, że zrezygnują z tego
Opublikowano 29 września 20195 l Nie podoba mi sie tez, raczej idzie topic wszyskto bez problemu, ale jak wleca glupie modyfikatory to az ma sie ochote reset zrobic. Pomysl sam w sobie nie jest zly, ale wykonanie srednie.
Opublikowano 29 września 20195 l Ogólnie Mayhem jest świetny, ale losowe modyfikatory bym wywalił. Nie ma nic zabawnego w graniu jak trafi się -50% gun dmg, -70% elemental dmg, -45% dmg do konkretnych typów broni, a na deser 30% szans, że pociski się będą odbijać w naszą stronę. Z drugiej strony znowu nie ma satysfakcji jak trafią bonusy ze wszystkim na plus i topimy każdego przeciwnika.