Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 200,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Ja wczoraj mialem 3x Blue Screen po tym jak wskoczylem do jaskini w Skywell majac wyciagnietego Peta u FL4Ka musialem isc zrobic respec I nie rozdawac skilli az bylem na dole xD

Opublikowano

Za to buff dla AR i snajperek. Sprawdzi się ale wydaje mi się że to ok nerf, jednak za szybko wszystko gasi. Te 15-20%  na papierze to nie dużo i jakoś bardzo nie wpłynie na czas kasowania paska hp bossów. 

Opublikowano

Jeden plus, że postacie przestaną się drzeć bez końca. Moze czasami w(pipi)ia jak Gaige drąc jape.

Opublikowano
  • DAHL SMG Damage increased by 10%
  • Vladof Heavy Weapon Damage increased by 25%

Night Hawkin i Lucia Must Have

Opublikowano

Lucia's Call to AR nie Heavy :P za to Rowan's Call dostał boosta.

Opublikowano

No wiem ze AR ale ze nie ruszyli a ta bron juz topi a inne oslabili to Lucia jest must

Opublikowano

Lyuda wpierdala amunicje jak glodna hiena padline plus nie kazdy ma na niej nieskonczona amunicje.

Opublikowano

Teraz testowałem to jak Cię modyfikator na 3 nie u(pipi)i to ammo jest wystarczająco. A Lucians call mi w końcu też wpadło ze skrzyni, no kozak jest tylko niestety corrosive się trafił 

Opublikowano

Ale wiesz ze Zane czy Amara nie bedzie obslugiwac Lyudy tak jak Moze czy FL4K? XD 

Opublikowano

Taka sama blokada skillem jak w przypadku Mechro i Infinity w dwójce?

Przegladałem skille z tokenów i ostatni skill z critem wywołujacym eksplozję jest zablokowany (takie info widnieje w grze)

Opublikowano
48 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Przegladałem skille z tokenów i ostatni skill z critem wywołujacym eksplozję jest zablokowany (takie info widnieje w grze)

Jako, że skill był zbudowany (eksplozja zabijała ciebie, kompanów czy zwierzaki) to go wyłączyli.

44 minuty temu, SetoPL napisał:

Ma ktoś może Brainstormer shotgun?

Mam, mogę podesłać.

Opublikowano
17 minut temu, wet_willy napisał:

Ma ktos "pozyczyc" Ognistego Butchera zjadajacego tylko jeden pocisk? 

Ja mam butchera na bank, ale nie wiem czy jednostrzalowiec będzie z ogniem. Bez ognia to mam na pewno 

Opublikowano

Złoty klucz, ważny jeszcze 4 godziny.

5SWTJ-BBW93-SWJ55-B3BJ3-5BH99

Opublikowano

Ogólnie podoba wam się pomysł z Mayham? Im wiecej gram tym bardziej jest to poroniony pomysł. Raz zabijam jak leci później ledwo mogę coś zrobić. Cholera wie jak postać zrobić i bronie. Mam nadzieję, że zrezygnują z tego 

Opublikowano

Nie podoba mi sie tez, raczej idzie topic wszyskto bez problemu, ale jak wleca glupie modyfikatory to az ma sie ochote reset zrobic. Pomysl sam w sobie nie jest zly, ale wykonanie srednie.

Opublikowano

Ogólnie Mayhem jest świetny, ale losowe modyfikatory bym wywalił. Nie ma nic zabawnego w graniu jak trafi się -50% gun dmg, -70% elemental dmg, -45% dmg do konkretnych typów broni, a na deser 30% szans, że pociski się będą odbijać w naszą stronę.

Z drugiej strony znowu nie ma satysfakcji jak trafią bonusy ze wszystkim na plus i topimy każdego przeciwnika.