Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano

Tak wszystko wrzucamy na M3 ^^ ale na Normalu chyba nikt z nas jeszcze nie zrobil TVHM

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 199,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Na TVHM jest nawet łatwiej z bossami dzięki większemu bonusowi z elementów.

Opublikowano

Ja jednak wybrałem Flaka, głównie przez wygląd postaci XD jakbyście mieli też jakiś aktualny Build to poproszę! Sama gierka - miód!

Edytowane przez easye

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

Ja jednak wybrałem Flaka, głównie przez wygląd postaci XD jakbyście mieli też jakiś aktualny Build to poproszę! Sama gierka - miód!

Trochę dziwne opierać decyzję na wyglądzie, ale jak tam chcesz. Ogólnie to jak dopiero zaczynasz to nie musisz się opierać na żadnym konkretnym buildzie. Sprawdź drzewka i wybierz po prostu to, które uznasz za stosowne/najlepiej brzmiące dla ciebie. Tyczy się to każdej postaci. Dopiero jak skończysz grę albo uznasz, że chcesz zmienić, bo się znudził albo niedomaga to wtedy można się sugerować finalnymi buildami na 50 lvl.

Opublikowano

Szkoda, że do większości nie dodali nowych dropów tylko sprawili, że będą się zawsze respić. No nic, będzie trzeba farmić IndoTyranta, bo trochę skinów mi brakuje.

Opublikowano

Ciągle mam te crashe. Po ostatnim patchu to jakaś masakra. Przeglądałem fora, poinstalowałem parę rzeczy, pogrzebałem w ustawieniach i nadal nic.

Opublikowano

Hot fix zaczął działać jakieś 10 minut temu dopiero :/

Opublikowano

Mi za to rzucało z niego same prawie skiny i jakieś niebieskie śmieci. Skiny porozsyłałem po znajomych bo to co się dropiło to miałem odblokowane.

Opublikowano
W dniu 6.10.2019 o 21:39, Square napisał:

Tak, ale akurat ten boss to leszcz.

Jeszcze jeden filmik na potwierdzenie :)

Opublikowano

Możemy porównać, ja miałem bezelementalną.

Opublikowano

Losowa, ja miałem podwójną ognistą.

Opublikowano

Ja też dostałem Vicious Lyudę ale i tak jestem super zadowolony. Aha, Grześ, wysłałem Ci mailem tą głowę cry havoc co to ją kiedyś obiecałem a wyparowała mi z inventory. 

Pozdrawiam i dzięki za launchera i kilka ciekawych pistoletów :)

Opublikowano

Złoty klucz,ważny do jutra do 17.

5ZC3B-WRKHT-Z53CK-BTB33-CB9HH

Opublikowano

Fabuła skończona, zakończenie całkiem ok, ale strasznie boli mnie ilość czasu poświęconego dla starych, lubianych postaci. Liczyłem na jakiś dłuższy epizod np z Tiny Tiną, a tu dupsko.

Na Mayhem dopiero zaczęła się zabawa, od razu wypadły ciekawe giwery, więc mogę się teraz skupić na side questach i buildach :)