Farmer 3 268 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 6 godzin temu, Square napisał: Mi znowu początek się bardzo podoba, już bym wolał pominąć niektóre etapy na Eden-6. Ja lecę dalej Moze (32lvl) i Iron Bear się świetnie sprawdza na polu walki. Po odblokowaniu atomówki to już w ogóle banan na gębie jak się z niego korzysta. Nie wiem czemu @Farmer narzekał, że szybko się kończy paliwo i długo czeka na ponowne użycie. Skille odpowiednio modyfikują efektywne wykorzystanie IB i to bez klasy na mniejsze zużycie paliwa. Dodać do tego granat z atrybutem Nuke jak nie siedzimy za sterami Miśka i jest lepsza zabawa niż Axtonem. Jak na razie mój ranking fajności postaci to Amara>Moze>FL4K. Zobaczymy gdzie się Zane uplasuje, ale to go pewnie zacznę dopiero w okolicach weekendu, bo trzeba najpierw wbić 50 poziom po raz trzeci. Niby mam już 200h na liczniku, a dopiero wczoraj odkryłem, że niektórzy przeciwnicy (Slugger) potrafią odbić rzucony w ich stronę granat W tej misji dalej jest skopane skalowanie, misja ma poziom 31, a przeciwnicy max 27. Ogólnie poza tym jednym momentem to jest wszystko ok. Robiąc tylko misje fabularne, wszystko jest dopasowane do naszego poziomu. Narzekałem na pierwszych lvl. Wiadomo im dalej tym lepiej wraz z gearem i klasami. Z klasą do fuel latałem chyba do samego końca story. Ogólnie to misiek jest mega pomocny na normalu. Przy Mayhem służy wyłącznie do ucieczki przed pewnym FFYL oraz do aktywowania bonusów w anointed gunach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 19 godzin temu, Farmer napisał: Narzekałem na pierwszych lvl. Wiadomo im dalej tym lepiej wraz z gearem i klasami. Jakbyś poszedł w niebieskie drzewko to byś nie narzekał, bo pierwsze trzy skille wydłużają czas trwania Iron Beara i skracają cooldown Ja zrobiłem respec na 33 poziomie i te punkty przeniosłem do zboostowania Moze, bo i tak jak używam Miśka to zazwyczaj wszystko jest martwe albo na wymarciu. Kto wie, może zdążą poprawić IB zanim wbiję 50 lvl i będę miał z niego większy pożytek na Mayhem. Wczoraj akurat mało pocisnąłem do przodu, ale za to trafiłem na takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 No i jest https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-17-borderlands-3-hotfixes-oct-17/ Flakker Ehh nawet nie zdążyłem się nim pobawić. Dobrze, ze ograniczyli Hexy, bo były mocno przegięte. Podobnie Elemental Projector. Sporo spluw Torgue'a dostało boosta co mi akurat pasuje. Tarcze z Boosterami będą teraz pewnie mocno w użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 butcher i lyuda też po dupie dostają trzeba będzie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Super patch... xDDDDDD Rownamy w dol a Alchemist bedzie teraz najlepszym Boss Killerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Zobaczymy na jak długo. Super hotfix (pipi)o. Farmienie ognistej Lyudy nie ma już chyba sensu chociaż mam Bloodlettera z +31% do dmg snajperek to mi się wyzeruje. Ale to i tak bez znaczenia bo na całe 4d18h25m grania wyleciała mi słownie jedna Lyuda (i to zwykła). Teraz patrzę i już mam tylko +10% do crita, a i tak daje radę. Flakker nie miał substytutu więc też do wyebania bo na splasha już się nie przyda skoro nie można już spamować granatami. Z tego hotfixa chyba tylko tarcze na plus. Tylko czas się traciło na próbach złapania tych wylatujących gówien. @Square no nie leciałem w niebieskie tylko w ammo i tarczę dopiero po wbiciu 50lvl robiłem respeca. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 A ja sobie zmieniłem drzewko na czerwone u Moze i jest kozak za(pipi)iste ma te skille z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Nowy kod na jeden klucz: WSC3T-BBFSB-95JCC-33333-JS3Z6 Dodatkowo jak ktoś nie zdążył wykorzystać poniższego to powinien ponownie być aktywny. W dniu 10.10.2019 o 21:00, Square napisał: Złoty klucz,ważny do jutra do 17. 5ZC3B-WRKHT-Z53CK-BTB33-CB9HH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Pomoże ktoś z misją (the kevin konundrum i Baby Dancer ) Mam buga związanego z tymi misjami a brakuje mi to do platynki. Bug polega na tym, że widze wykrzyknik na mapie (sanctuarium) a gdy się tam przenoszę znika i nie mogę aktywować misji. Btw, dawno nie widziałem tak zbugowanej gry w kwestii trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Te buffy/nerfy z hotfixów działają nawet na już zdobyte pukawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Na wszystko. Niezależnie czy masz czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Tak, jedynie jak chcesz po staremu to musisz grę odpalić będąc offline. Dopóki nie dodadzą tych zmian na stałe w patchu to tak można to obejść. 1 godzinę temu, smallv86 napisał: Pomoże ktoś z misją Mogę pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Ważny do 17 5H5JJ-KJ6HB-95JWW-BJTJJ-95FJW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Ważny do 5 rano. 5SCT3-ST69B-HWJW5-TTTB3-W5S6H 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Ma ktoś na zbyciu elektrycznego Jackhammera? Po nerfie chyba znalazłem fajną alternatywę dla Flakkera i hexów pod mój obecny build. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Jakiegoś mam, ale nie wiem czy Shock czy Fire. a Flakker nie jest dalej OP u Moze? Z tego co sprawdzałem wczoraj u Amary to automatyczne przeładowanie zaczyna się dopiero jak skończą się wybuchy więc teoretycznie dalej powinno być dobrze u Moze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Biegam z innym buildem (1HP) więc nie jestem pewny. Flakkera boostowały skille i granaty ale nie wiem jak to wygląda przy jednym strzale na magazynek. Przy przynajmniej dwóch dalej by działało. Sprawdzę jak odpalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 9 godzin temu, Square napisał: a Flakker nie jest dalej OP u Moze? Z tego co sprawdzałem wczoraj u Amary to automatyczne przeładowanie zaczyna się dopiero jak skończą się wybuchy więc teoretycznie dalej powinno być dobrze u Moze. Pograłem na Proving Groundsach z buildem na splasha i Flakker sporo stracił, głównie na szybkości i dmg. Możesz starać się nie tracić czasu na reload ale skoro nie da się spamować granatami trwa to długo. No i już nie topi wszystkiego w zasięgu strzału. Już lepiej radzą sobie bronie Torgue'a j.np. Devils Foursum. Flakker już kompletnie nie nadaje się pod Blast Mastera bo nie da się ciągle kontrolować magazynku by czasem nie przeładował się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Ten poprzedni kod przedłużyli i był ważny do 17 dzisiaj. Nie wiem czy ktoś skorzystał. Poniższy ważny do jutra do 17. WZWTB-K5XS3-SW3CW-JTB3B-KZJH5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Bloody Harvest rusza już 24 października i potrwa do 5 grudnia https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-21-bloody-harvest-trailer-info/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Znalazłem sobie dziś Night Hawkin x3 no i po reloadzie gry został mu "pojedynczy" dmg, ktoś się spotkał z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Tydzień 4 świętowania 10 rocznicy Borderlands https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-22-borderlands-3-mayhem-on-twitch/ 36 minut temu, messer88 napisał: Znalazłem sobie dziś Night Hawkin x3 no i po reloadzie gry został mu "pojedynczy" dmg, ktoś się spotkał z czymś takim? Zmienili to w którymś hot fixie chyba, więc pewnie nie miałeś go aktywnego albo byłeś offline. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 W dniu 22.10.2019 o 18:25, messer88 napisał: Znalazłem sobie dziś Night Hawkin x3 no i po reloadzie gry został mu "pojedynczy" dmg, ktoś się spotkał z czymś takim? Najnowszy hot fix chyba go naprawił, bo mój Night Hawkin z bonusem 300% dmg po Phaseslamie ma znowu x3. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wpadł mi dziś nowy niskolevelowy również x3 zobaczę jak grę znowu włączę co z nim będzie. A ten tydzień nieźle sypie anoited gunami, z tym bonusem co piszesz znalazłem Westergun i Companion, zmieniłem skilla syrence i gasi moby strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Od kilku godzin jest update 6,7GB do pobrania (Xbox, nie wiem jak inne platformy), który powinien zawierać Bloody Harvest i wcześniejsze poprawki, ale uwaga... w offline mode dalej jest wszystko po staremu, czyli 900% expa, loot thinki i inne rzeczy. Ehh, żenada na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi