Square 8 503 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A czytał poprzednie posty? Nagrody ze skrzyń są dla wszystkich postaci, jak zrobisz jedną 12 wyzwań to odblokowujesz skiny dla wszystkich czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 To tyle dobrze ale to farmienie plazm 2x dluzej niz ubicie Hunta jest irytujace. A chodzilo mnie o to ze nie moge ubic x przeciwnikow Cryo na Cryo Zane a pozniej np zabijac duchow na Moze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Najszybszy sposób to odpalenie któregoś Proving Ground, wczoraj tak zrobiłem i po jednej rundzie trwającej 6-7 minut miałem wszystkie duchy do odpalenia misji. No, ale tak jest to irytujące. Gdyby wyzwania były wspólne to nie byłoby większego problemu. Nagrody są, więc w jedną albo drugą stronę może to być zbugowane, co by mnie nie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ja duchy łapię na początku voracious canopy. Challenge z killem haunta bronią z eventu nie jest zbugowany? Wypadła mi ta snajpa stalker zresztą strasznie hujowa gdzieś i dwa razy skończyłem mu resztkę hp tym i nie zalicza. A melee Amara teraz jest kozak z tym modem, co prawda nie mam tarczy ani facepunchera anoited ale "czyste" robią robotę i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ja to zrobiłem za pierwszym razem Fearmongerem więc chyba działa ok. 4 minuty temu, messer88 napisał: A melee Amara teraz jest kozak z tym modem Jest i to bardzo, na Mayhem 3 można one-punchować większość przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 jedyne czego mi brakuje jeszcze to White elephant, jak ktoś ma to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 6 godzin temu, Square napisał: A czego używasz? Bo jak Night Hawkina to lepiej zmień na coś innego. Ja to zrobiłem przy użyciu artefaktu dodającego cryo do melee. Wpadło błyskawicznie. Co do questa to z automatu załączył mi się u każdej postaci. On jest aktywowany hot fixem, więc najlepiej poczekać chwilę w menu przy pierwszym uruchomieniu gry. Jakiś pistolet bez historii z Cryo. Przy zabijaniu postaci (ile ich tam jest, z 40-50 po drodze) zalicza jakieś 3 do 4 na jedno przejście do bossa. Te 25 ubić Captain Hunt'a to będzie pikuś przy tym Cryo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 46 minut temu, messer88 napisał: jedyne czego mi brakuje jeszcze to White elephant, jak ktoś ma to poproszę Jakiś konkretny? Mam Cryo Stone i Elemental Projector z WE. 15 minut temu, Mihau_ALU napisał: Przy zabijaniu postaci (ile ich tam jest, z 40-50 po drodze) zalicza jakieś 3 do 4 na jedno przejście do bossa. To trzeba tych nawiedzonych zabijać, ale i tak powinno wpadać więcej po przejściu, więc dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Kluczyk KZK3T-K6RSJ-ZWTCK-JTJ3T-T3HJJ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jednak zrobiłem respec i Brawl Amare zmieniłem na panią Szeryf. Jest to chyba jej najpotężniejszy build, przy użyciu jednej kuli można wyczyścić całe pomieszczenie z przeciwników. Build opiera się na ekwipunku Jacobsa i wykorzystaniu overkill damage. Im więcej pojedynczych strzałów tym większy dmg zadajemy. Muszę trochę poćwiczyć, bo jest to przeciwieństwo buildu pod melee i gra się całkowicie inaczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ja się tak przyzwyczaiłem do walki melee z B3 że już na początku przygody z OW (oraz F4 bo na chwilę wrociłem aby dokonczyć dlc na 100%) pamięć mięśniowa robi swoje i to samo co w borderach próbuję robić w outerach i falałcie czwartym. Po chwili dopiero łapię się że to nie ta gra i że piąchy nie są tak skuteczne. Z B3 mam jeden problem bo pomimo odwiedzenia i oczyszczenia wszystkich krain, nie wpadły mi trofiki z odkryciem wszystkich lokacji. Mam tak na Eden-6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 2 minuty temu, SebaSan1981 napisał: Z B3 mam jeden problem bo pomimo odwiedzenia i oczyszczenia wszystkich krain, nie wpadły mi trofiki z odkryciem wszystkich lokacji. Mam tak na Eden-6. Jeżeli jest to mapa Floodmoor Basin to zapewne brakuje CI miejscówki na północnym-zachodzie obok Logu Typhona. Na ścianie jest mała tabliczka, trzeba do niej podejść aby wyskoczyła lokacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wyczyscilem cala lokacje DLC 2x Cryo Foursumem i Cryo Hexem ilosc Cryo kills 19/100 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Może spróbuj cryo melee, jak pisałem u mnie wpadło błyskawicznie. Zresztą jak dalej będzie Ci tak szło jak teraz to akurat wpadnie razem z 25-tym ubiciem Haunta Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Bede musial przeniesc Cryo Sploadera na Moze i bedzie szybciej koncowo to i tak nie ma znaczenia bo zeby zabic Hunta 25 razy to bede z miesiac lekko potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Gorzej chyba będzie z loot ghostami. Nie wiem czy respią się zawsze w danym miejscu. Killami cryo się nie przejmuję bo i tak wpadnie wcześniej niż ubicie Hunta 25 razy. W sumie bossik łatwy. Łatwiejszy niż droga do niego. Pewnie nie dam rady do grudnia ogarnąć tego na M3 więc zrobi się resztę na normalu na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na M3 jest ich dość sporo, po 13 killach Hunta miałem 15 Loot Ghostów ubitych. W razie czego jest miejsce do farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Melee syrenka idzie mega szybko dziś chyba z 50 wpadło killi cryo przy 3 turach z hauntem. A bossa mam 14/25 jakby do tego dodać kille z dwóch pozostałych postaci to spoko a tak już mi się powoli nie chce tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ja mam chyba 18. Szkoda, że nie ma wspólnego postępu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ważny do 16. CZWJJ-X6XHJ-9CJC5-JTT3J-WZ6WC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Slaughterstar 3000. Jak postać ginie to czeka aż ekipa skończy turę, ale jak się wjedzie na górę to można strzelać przez bariery. To jakiś bug czy zamierzone? Na pozostałych 2-ch arenach też jest podobnie czy tylko na tej? A wracając do Cryo na ghostach to albo coś wcześniej robiłem źle, albo coś poprawili bo jak wcześniej zaliczało mi 2-3 kille tak teraz z tej samej broni po przejściu mapy wpada ich ponad 10. Kiedy poprawią oznaczanie broni na sell w ekwipunku bo już męczące jest sortowanie śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 5 minut temu, Mihau_ALU napisał: Slaughterstar 3000. Jak postać ginie to czeka aż ekipa skończy turę, ale jak się wjedzie na górę to można strzelać przez bariery. To jakiś bug czy zamierzone? Na pozostałych 2-ch arenach też jest podobnie czy tylko na tej? Może być tak, że się da strzelać, podobnie było w poprzednich częściach. Tutaj nie sprawdzałem, bo albo przechodziłem je solo, albo nikt nie zginął 7 minut temu, Mihau_ALU napisał: Kiedy poprawią oznaczanie broni na sell w ekwipunku bo już męczące jest sortowanie śmieci Możliwe, że w tym tygodniu razem z eventem Spooky Surprise. Jutro o 18 jest drugi epizod Borderlands Show, tam będzie mowa o nowym evencie i zapewne nadchodzących zmianach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Na reddicie ktoś wrzucił wyciek head&skins: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Żaden to wyciek, te rzeczy są od tygodnia w grze, kilka osób (streamerzy chyba) miało do nich dostęp wcześniej. Dwie głowy powinny być dostępne ze Spooky Surprise tak jak w Bloody Harvest. Ciekawe kiedy naprawią NOG Mask, bo nie można tego zdobyć w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Ważny do 16 W9KBJ-95X9T-ZC3KW-BJTJT-5FF3T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi