Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No railguny miśkowe dają radę. Sam z nimi biegam tą nową Moze, którą pomogłeś mi podlevelowac ostatnio. Tylko nie rozkminiam wysiadania z miśka tak aby pozostał on w trybie bojowym lub robił sam za tanka lub przesiadania się na jego górną część. To jest odblokowane za pomocą skilli z drzewka?

Opublikowano

W niebieskim drzewku masz skill Auto Bear, jak wysiadasz to zostaje on przez 15 sekund na polu. Na filmiku powyżej korzystam z klasy Rocketeer, która pozwala Auto Bearowi trwać tak długo jak ma paliwo.

• Plusik 1
  • Dzięki 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe postacie raczej nie, ostatnio znowu mówi się o nowych drzewkach dla istniejących VH, bo wyciekło sporo rzeczy.

Level cap raczej podniosą przy czwartym dlc, a jak dodadzą nowe drzewka to będą dalej podnosić, bo na cztery to będzie za mało.

Za tydzień ruszają mini eventy, przez sześć tygodni. Potem dlc i zapewne więcej info o przyszłości.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy event i lista dzisiejszych zmian https://borderlands.com/en-US/news/2020-08-06-borderlands-3-hotfixes-aug-6/ jak ktoś chciał coś farmić to teraz jest najlepsza okazja, bo ładnie leci z dedyków.

Dodatkowo gra jest za darmo przez weekend na każdej platformie (na Steam prawie tydzień) https://borderlands.com/en-US/news/2020-08-06-borderlands-3-free-weekend-august-2020/

Opublikowano

Kody na stroje (skin + head) Like, Follow, Obey. W chwili pisania tego posta większość powinna działać na PS plus wymienione platformy.

Cytat

5SWJJ-5BBBX-KZK6Z-6B3BJ-BSZX3                        /xbox       
WS5TJ-T5B36-KZWRZ-F33BJ-BS59S      /steam/xbox
KSCJ3-CCTBF-59W6Z-XJBJT-ZWBWH     /steam/xbox
K9KBB-XCTT6-CZC6S-RTTJT-K5TJB                   /       /xbox                 
  5SCT3-5XTBF-WHWRH-XJB3T-HC9S3         /steam/xbox   
W9KBB-KSJBX-WSWXH-X3TB3-Z66RH  epic/steam/xbox
59WJB-FH3JR-KZW6H-XB3JB-FF65B    epic/steam/xbox
5H5TT-3WK5H-C9K6Z-F3B3J-H5FFJ    epic/steam/xbox
CZKT3-WWWC9-K95FZ-6B3TB-Z3CSX   epic/steam/
CSWJB-R55CS-W9CFZ-XTJBB-K3FKF   epic/steam/xbox
CHCJJ-H5KC9-WZWXS-RJBBB-BH9JT        /                /xbox
CH5T3-JF5K9-KHCF9-FB3BB-WCRCW                         /xbox
C95JJ-HHZSK-CHWFZ-XJTBB-6HZWR epic/steam/
CZKJB-JTRK9-KHCF9-FJTBT-K36RB          /steam/                         
CZKTB-KT6W9-KHWF9-XTTBT-BH6CB       /steam/
CZCBJ-RTRCZ-C9WX9-FBJJJ-ZHX5W         /steam/
WZKT3-H365H-5SW6H-RBJBT-T9C95        /steam/
CSKJ3-XCXX3-FZCXS-RBJ3J-996HB       /steam/xbox
CHWTB-SWRXT-RH56H-63JTT-5T333         /steam/xbox
WSKB3-3FXXB-FZ5XS-XTJTT-33RFX                /steam         
W95TT-WXFFJ-6SK6S-XJTTJ-KRZJC               /steam             
K9KJB-THFRT-FZCR9-RBBJT-Z393S   /            /xbox                
W9CTT-XRSZW-XHWXH-FTTJ3-X5KT3                 /xbox
CHWTT-3HHHK-RHC6S-XBBT3-JJRX6                      /steam

Jakby ktoś nie wiedział, to te stroje są dostępne tylko dla stream teamu, a dla zwykłych graczy jedynie poprzez kody z różnych giveawayów. A wyglądają tak.

f114fd3f909ed6079b83e88c5329e2d9eefac797

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiejsze zmiany https://borderlands.com/en-US/news/2020-08-20-borderlands-3-hotfixes-aug-20/

Zobaczymy co dadzą te buffy. Bronie M6+ dropią teraz w Guardian Takedown, niech jeszcze poprawią tam dropy tak jak w Maliwan Takedown.

Cytat

Buff values: Rounded to 1 Decimal Place

ASMD - 88.8%

Smog - 50.%

Dazzle - 53.9%

Sawbar - 100%

Ogre - 56.3%

Webslinger - 60.7%

Damned - 61.8%

Helix - 76.4%

Monocle- 130.%

Lyuda - 50%

Headsplosion - 100%

Auto Aim - 13%

Storm - 40%

Grenades - 30.%

Oraz teaser DLC4. Więcej info 25/08.

Opublikowano

że taka próba odtworzenia dodatku tiny z dwa ? no moooożeee

jaki jest konsensus fanbase'u borderów do tych 3ech dotychczasowych dlcków ? chodzi mi o misje, postacie i klimat względem kontrowersyjnej podstawki, pomijając balans i nowe tryby/mayhemy itp.

jakies rokowania co do premiery ewentualnej (ichyba pewnej cnie) GOTY ?

Opublikowano
2 godziny temu, Patricko napisał:

Borderlands tylko w wersji GOTY emoji12.png Na PS5 pewnie będzie już taka wersja i ogra się z uśmiechem na ustach.

Jak już teraz wydadzą ostatnie DLC z Season passa to przez lata bedą wydawać rożnego rodzaju super duper hiper wersje B3. GOTY na PS5 jest więcej niż pewne. 

Opublikowano

Mam nadzieje, ze to juz ostatni level cap. Nie chce mi sie farmic scierwa po kazdym podbiciu levelu. Nie lepiej dac opcje podbicia tego co juz mamy? Z gry nie uciekne przeca.

Opublikowano

Oficjalnie lvl 65 ma być z nami sporo dłużej niż wcześniejsze capy. Na chwilę obecną jest to finalny planowany poziom, ale równie dobrze w Year2 może się wszystko zmienić.

Mają nad czym pracować aktualnie, a roadmapa na kolejny sezon pojawi się pewnie w październiku razem z nowym BL Show.

Mały fail z ostatniego grania z @Timmy i @Farmer podczas bossa w GTD. Misiek chyba chciał polatać.

Opublikowano

Jedyne przecieki odnośnie płatnej zawartości to były plotki o czymś w stylu Battle Pass, ale to tak w tamtym roku było. Na chwilę obecną wiadomo tylko, że będzie wsparcie, ale w jakiej formie to nie.

• Plusik 1
Opublikowano

Odpaliłem B3 pierwszy raz po przejściu zaraz po premierze i łomatko, ale napchali contentu. Mam wersję super deluxe, więc prędzej czy później chciałem wrócić choćby dla fabularnych dlc, których już mam 3 do nadrobienia. Chwile zajęło mi ogarnięcie wszystkiego, szkoda tylko, że niektóre elementy nie są dostatecznie dobrze opisane i co to są takedowny albo jak włączyć eventy musiałem sobie wyguglać. 

Btw, czy ta gra przed updatami też była taka wolna? :D nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że wcześniej postać jakoś szybciej się poruszała.