Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeden taki przedmiot w Guns, Love and Tentacles dlc, który w teorii chcesz na max poziomie, ale równie dobrze RNG może nie być przychylne i staty będą średnie. Również w Jackpot dlc nagrody za Crew Challenges są raz na postać.

Opublikowano
37 minut temu, messer88 napisał:

Co to za item? 

W GLT artefakt

Spoiler

Pearl of Ineffable Knowledge

a w Jackpot bronie

Spoiler

Ember's Purge I Scoville.

• Plusik 1
Opublikowano

Ogólnie to możesz lecieć od razu wszystkie po kolei. On zawsze ma ten sam bonus +90%, nieważne jaki level. Od poziomu zależy tylko % pasywnych statystyk, a tu już wpada rng i np możesz nie trafić na combo mag size + reload/fire rate, które jest najlepszym rollem.

Opublikowano

Widzę że jest sposób na farmę sejwem ale chyba nie chciałoby mi się tak bawić bo może to potrwać. A tak w ogóle to chyba mocno zwiększyli dropy legend, teraz podczas przechodzenia story takiej ilości to ja nie widziałem grając na premierę na 3 postaciach. 

Jeszcze spytam o eventy na serduszkowy się złapałem tylko że nagrody na 53 lvl, ten kartelowy będzie jakoś na nowo?

Opublikowano
W dniu 23.02.2021 o 16:15, messer88 napisał:

A misiek Moze to coś robi na wyższych mayhem obecnie czy jest bezużyteczny? 

W dniu 23.02.2021 o 16:16, Square napisał:

Misiek to obecnie najlepszy dmg w grze.

Teraz jest jeszcze silniejszy dzięki nowym bonusom.

Takie tam testowanie Miśka w akcji.

• Plusik 3
Opublikowano

Ja już 48 lvl i biegam sobie z Iron cubem ale pobawię się jeszcze innymi skillami zanim wbiję 65. 

W dniu 27.02.2021 o 14:26, Square napisał:

w Jackpot bronie

one są za challenge, mogę poczekać aż je zrobię w całości do 65 włączyć M10 i wtedy dostanę właśnie takie?

Opublikowano

Tak, musisz tylko po jednej sztuce wyzwań sobie zostawić aż nie wbijesz 65 lvl.

No podczas levelowania to najlepiej pobawić się różnymi broniami Miśka, bo potem nie bardzo jest sens.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że grając na wysokim Mayhem, nie wszystkie bronie miśka są wydajne. Niektóre zżerają za dużo paliwa, a niektóre po prostu nie mają odpowiedniej mocy. Podczas levelowania można się nimi bawić.

Opublikowano

Tak, klimat jest tam świetny. Jak dla mnie jedynie bossowie mogliby być lepsi w GLT, bo poza

Spoiler

Wendigo i mechanikami u Scholara

to słabo wypada pod tym względem.

Przy okazji Brawl Amara w akcji. Szkoda, że melee jest ograniczone w możliwościach w porównaniu do pukawek, i przyćmione przez Face Punchera.

• Plusik 2
Opublikowano

Jeżeli grasz na Mayhem to jest to prawdopodobnie spowodowane skillem Fire in the Skag Den, który ma Mayhem scaling (x31 na M10/11).

17 minut temu, Yap napisał:

Wszystkie DLCki trzymaja poziom, moim skromnym zdaniem.

Tak trzymają bardzo wysoki poziom. Jak dla mnie tylko BoB i w szczególności FF mogłyby być dłuższe.

Opublikowano

Moze liczysz sie z tym ze bedziesz robil 2nd Windy raz na jakis czas bo CMT jest przegiete ^^ z FitSD. Dlatego ludzie szukaja CMT na najnizszym mozliwym levelu. Ja niestety mam tylko na 53 i na 65.