messer88 6 418 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Mnie cieszy przesunięcie bo 3 dlc dalej mam nieskończone a jeszcze 4 całe przede mną tak więc sporo contentu. Tak przeczuwałem że wbicie 65 i gear na m10 skutecznie odciągnie od grania "story" dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ja wczoraj skończyłem DLC4 u Moze, teraz farmie Wotana, żeby móc one-shotować ostatniego bossa tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Co to takiego ma wypaść z Wotana? Przyda się pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 1 godzinę temu, Square napisał: A Loot Tinka to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem. Jeżeli nie poprawili ich to ciężko widzę szukanie Ryno. No właśnie.. kiedyś Loot Tinki łapało się w tych samych miejscach bo respownowały się po każdym kolejnym odpaleniu gry a teraz znaleźć jednego na kilka godzin strzelania to sukces. Nawet gobliny z petami w Diablo3 pojawiały się częściej. Moim zdaniem przesunięcie premiery to dobry ruch. Chciałbym jeszcze w przyszłości doświadczyć jakiegoś fajnego dlc jak tropikalna wyspa z dwójki albo coś na miarę zamku Tiny lub jakąś podróż sentymentalną do którejś lokacji z poprzednich części np PreSequela Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Z loot tinkami najlepiej było przy premierze gry w trybie offline xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Godzinę temu, messer88 napisał: Co to takiego ma wypaść z Wotana? Przyda się pewnie. Aktualnie szukam ognistego Moonfire w wersjach 300/90 i ASA 200%. Rynah w tej chwili nie warty farmy, dropi bez anointed, 8 ammo na strzał. Wypadł mi z Jabbera w Trial of Instinct. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Godzinę temu, SebaSan1981 napisał: No właśnie.. kiedyś Loot Tinki łapało się w tych samych miejscach bo respownowały się po każdym kolejnym odpaleniu gry a teraz znaleźć jednego na kilka godzin strzelania to sukces. Nawet gobliny z petami w Diablo3 pojawiały się częściej. Aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę farmienie Jenkinsa w B2. Stary, poczciwy JJ... Kilkadziesiąt podejść do kartonów tylko po to by chujek zginął od rykoszetu Square'a. Dobre czasy. Sporo lepiej wspominam polowania na Jimmy'ego czy farmienie Bunkra niż natłok obesranych legend w trójce. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Bunkier nie dziękuję chyba ani razu nie dropnal bitcha albo shama a długo farmiłem. A co do dlc to dodatku Tiny nie są w stanie chyba przebić niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Już przebili, w momencie wydania Claptastic Voyage. No i poza fabułą Dragon Keep nie był jakoś wyróżniający się w stosunku do innych dodatków BL2 i osobiście stawiam go za Scarlett i FfS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Pchasz się w gips Dodatek Tiny to idealny przykład solidnego post scriptum. Dodatek Clapa jest na tym samym "levelu emocjonalnym" ale lokacje niespecjalnie przypadły mi do gustu ale to już indywidualna rzecz. Każdy dodatek serii (oprócz, tfu, trójki) czymś się wyróżnia, coś wnosi czy to gameplayowo, czy też przez story. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Z Claptastic Voyage nic nie pamiętam, z dlc Tiny całkiem dużo. Farmer a co Ci tak nie siadły te dodatki do 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Po części dostało im się za podstawkę ale ogólnie to po prostu są nijakie. Każdy ma jakiś tam zalążek fajnego pomysłu ale potencjał niewykorzystany. Od strzelania do mobków, przez walki z bossami aż po tony legend gdzie siedzisz nad tą kupą śmieci i przebierasz by w końcu uznać, że wszystko szmelc. W dwójce jak wyskoczyła Maggie ze skrzynki to jarango w chuj, a tutaj już zaczyna mnie mdlić na widok gwiazdek na minimapie. No i liczyłem, że wszystkie plot holes z podstawki zostaną jakoś wyjaśnione w dlc, a tu dupa. W dwójkę czy nawet pre-sequel walczyło się długie godziny, a przy tej odsłonie prawdopodobnie jebnąłbym tym zaraz po skończeniu podstawki gdyby nie posiedzenia z Grzesiem i Ukyo. EDIT: no i z @Timmy, kurde sorry, zapomniałem o tobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 DLC Tiny ma Tinę, więc już tutaj wygrywa. Poza tym klimat niedorzeczności, dziwactwa i głupoty, które wygadują przeciwnicy kiedy atakują VH'a, mapy czy samo zwieńczenie dodatku są ponad wszystko. To mocno subiektywna opinia rzecz jasna. Rozumiem, że CV może się podobać (sam uwielbiam głupka Claptrap'a), ale...Tinę mógłbym zaadoptować - dokładnie taką jaka jest w grze. B1 wychodzi najgorzej jeśli chodzi o dodatki. DLC z Clapkiem jest chyba najznośniejsze, ale od 2ki po ostatnie rozszerzenie B3 nie mam się do czego przyczepić. Czy może być lepiej? "I think we both know the answer to this question - MAYBEEE!!" Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Końcówka 3 dlc taka sobie bym powiedział za to jak się 4 zaczyna Chyba będzie moje ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Quest z PATem ten z szachami też niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Czasami przy Wotanie po killu quest się nie aktualizuje, Square też tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Niekiedy górna połówka się rozwali, ale nie zginie. Wtedy najlepiej od razu strzelać tam gdzie szczątki, albo użyć jakiegoś śledzącego granatu jak za późno się kapniesz. Po jakimś czasie ona zniknie i quest wisi jako nieskończony. Więc wtedy albo giniesz i lecisz od Walkirii albo wychodzisz i od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 To nawet wygodne jest jak tak się zrobi bo nie trzeba się przedzierać przez całą mapę żeby go bić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 No nie bardzo, bo tak czy siak musisz zginąć, więc nie ma znaczenia czy górna połówka się zbuguje czy ją po prostu olejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @Square co najlepiej farmić pod class mody? Bear trooper by mi się przydał nowy z lepszymi bonusami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Najlepiej farmić dedykowany drop, Mayhem nie ma wpływu na dedyki, więc w przypadku COMów to równie dobrze można na M1. Bear Trooper wypada z Anointed X-4 https://www.lootlemon.com/class-mod/bear-trooper-bl3 Jako skille to chcesz jak najwięcej w Stainless Steel Bear, jako pasywne to AS dmg i splash dmg, trzeci nie ma większego znaczenia, +health, cooldown itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dzięki. Mam właśnie na jednym 36% splash na drugim 32% weapon dmg mogą się trafić dwa takie bonusy na item? Jeszcze spytam czy jak jest anointed na broni z aktywnym miśkiem to np railgun dmg jest +100%. To działa jak w nim siedzę czy na auto bearze też? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Tak, ale wpn dmg nie ma wpływu na Miśka. Bear Trooper to com typowo pod IB. Na tej stronce masz wypisane bonusy jakie mogą być na klasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3x i mi się nie zrespił ten typek. Aha dobra widzę to z jakiegoś side questa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Tak, najpierw trzeba misje zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi