Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaoson moje ulubione smg, mocno je znerfili po Cartelach, ale dalej daje radę. Ostatnio dostał buffa, ale dalej to nie jest ta sama broń co oryginalnie.

Najlepsza ogólnie broń dla Moze to Flipper moim zdaniem, Consecutive Hits jakbyś chciał farmić.

Opublikowano

Nie trudne do policzenia :P

Tylko 7 (a może aż). Amara pod melee, Amara pod bronie, dwie Moze (jedną pod 1HP muszę przerobić całkowicie pod Miśka), FL4K pod Rakki/FA, Flak pod Gamma Bursta i Zane.

Opublikowano

Mini event i dzisiejsze zmiany https://borderlands.com/en-US/news/2021-04-01-borderlands-3-hotfixes-apr-1/ Na papierze zmiana Short Fuse wydaje się złym podejście, ale zobaczy się w praniu które skille i jak zostaną zmienione skalowania na Mayhem. Odniżenie dmg Face Punchera również nie bardzo trafione, bo zamiast tego powinni poprawić/usunąć na nim skalowanie Mayhem.

Za to to, jeżeli nie jest żartem na Prima Aprilis to jest to zajebiste info https://borderlands.com/en-US/news/2021-04-01-borderlands-3-crazy-earl-reroll-maurice-black-market-vending-machine/

Za tydzień dodatek Director's Cut i spory patch (niby), więc będzie się działo.

Opublikowano

Jak w każdych Bordersach wszystko da radę spokojnie zrobić solo. Przejście wszystkiego i wbicie max poziomu to kilkadziesiąt godzin gry. A jak się wkręcisz w farmienie czy pograsz więcej niż jedną postacią to i setki nawet.

Opublikowano

Jak wygląda obecnie sytuacja z wersją na PS5? Czytałem że podobno były mega problemy typu nie działające trofiki (gra ma zdaje się osobną listę), problemy z exportem postaci i inne cyrki.

Połatane już?

Czy jest sens przenosić się na wersję PS5 czy lepiej odpalać wersję przeniesioną z PS4? I czy można mieć zainstalowane obie wersje osobno obok siebie?

Opublikowano

Jest osobna lista jak w każdej grze z updatem na PS5. Dwa trofea są zbugowane i nie wpadają, mają być naprawione w patchu, który wyjdzie z najnowszym dodatkiem czyli w przyszłym tygodniu.

Ja miałem problem z przeniesieniem postaci przez pierwsze dwa miechy, od stycznia wszystko raczej działa.

Można mieć obie, ale nie ma sensu trzymać wersji PS4 po tym jak przeniesiesz sejwy.

• Dzięki 1
Opublikowano

Pograłem wczoraj niecałą godzinę Fl4kiem i ten pierwszy loader bot to jest straszna lipa. Widziałem filmiki że endgame jest dobry koks z niego ale teraz chyba wezmę sobie innego peta i drzewko. Chociaż fajne są efekty przy interakcji z nim xd