Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bronie to nie wiadomo, ale cztery przedmioty tak. Możliwe, że nowy zestaw class modów. Wtedy też każda skrzynia by miała przypisane trzy przedmioty i ludzie by częściej biegali do tych nowych, zamiast tylko gdzie jest Plasma/Army/Boogey/Tizzy.

Opublikowano

W Arms Race przydałoby się jakby każda planeta oferowała taką mapę, oczywiście z różnymi przeciwnikami i bossami. No i muzykę bym zmienił na coś mnie depresyjnego.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

15gb na XSX wiec to samo. Square i messer88 napiszcie wrazenia do poczytania w pracy. Dopiero w weekend poswiece czas B3.

Edytowane przez Yap
Opublikowano

Raid boss pokonany za pierwszym razem bez żadnych problemów. Po walce dostałem zaledwie kilka sztuk eridium, więc kiedyś tam będzie potrzeba farmienia.

Opublikowano

Misja jest w pokoju Claptrapa. Po akceptacji otwórz skrzynkę z darmowym eridium.

Wiedziałem, że coś będzie spierdolone po aktualizacji. Na PS5 (na PS4 pewnie też) cała gra jest w stanie "blocked scene" i nie działa nagrywanie filmików. Ma to oczywiście związek z materiałami zza kulis, ale blokada odpala się na starcie zamiast w menu z dodatkami.

Opublikowano

Tam wpada normalnie exp za każdą aktywność. Jak np ubijesz bossa to całość expa idzie standardowo na twój level i Guardian level (92K np za Gravewarda), a mniejsza wartość wpada do Vault Cardów. To jest chyba stały procent, więc grając normalnie levelujesz zarówno Guardian Rank jak i Vault Cardy.

• Plusik 1
Opublikowano

Taa, ja miałem 10 badaasów, 10 botów i 25 skagów. Zobaczymy co tam będzie, ale to i tak w sumie tylko dodatek do grania, więc fajnie, że wszystko wpada samo.