Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Tak i nie? Zależy. Można przenieś z PS4 do PS5. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 A dla kompletnego laika? Grałem trochę w jedynkę, grałem trochę w dwójkę. Jest lepiej, więcej, mocniej? Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Wydaje mi się że raczej Ci się bardziej spodoba niż 2. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Mi się podobała pod względem fabuły 2 Jack jest nie do pobicia, ale gameplay wydaje się być lepszy drobne usprawnienia ale robią robotę. Ale pod względem broni wydaje mi się, że żywioły w dwójce dawały jakby większe obrażenia, może to tylko wrażenie. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Pewnie jest. Na Xboxie bie bylo problemu. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 1 godzinę temu, mario10 napisał: Ale pod względem broni wydaje mi się, że żywioły w dwójce dawały jakby większe obrażenia, może to tylko wrażenie. Bonusy i kary przy elementach są identyczne albo bardzo podobne w każdej części. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 No to może tylko takie odniosłem wrażenie. 3 jest dla mnie świetna, ale chyba nadal nr 1 jest druga część Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 1 godzinę temu, mario10 napisał: Jack jest nie do pobicia To prawda, dobrze że jest w 3 dodatek z nim. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Dla mnie najlepszy cały czas TPS, i CV jako najlepsze DLC. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 No trójeczkę tylko raz na razie przeszedłem, a jeszcze chyba za radą Square od pewnego etapu leciałem tylko główne misje poboczne olewałem bo samograj. Przejdę za jakiś czas kolejny raz wszystko już na UVHM i myślę, że wówczas już wyzwanie będzie większe. No jak ostatni boss padł chyba za pierwszym razem to poziom był niski. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Jak już to na TVHM (bo UVHM nie ma), i ogólnie to raczej polecałbym zrobić nową postać, bo TVHM służy tylko do powtórzenia Story. A jeżeli się zdecydujesz na TVHM to najlepiej od razu na Mayhem którymś, to samo dodatki po przejściu Story. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 1 minutę temu, Square napisał: Dla mnie najlepszy cały czas TPS, i CV jako najlepsze DLC. TPS fajne były te walki z mniejszą grawitacją. Ale to są gry, które się nie starzeją, a dziś patrząc na COD czy BF, które nie mają kampanii to Borderlandsy to dla mnie miła odskocznia od innych gier. 2 minuty temu, Square napisał: Jak już to na TVHM (bo UVHM nie ma), i ogólnie to raczej polecałbym zrobić nową postać, bo TVHM służy tylko do powtórzenia Story. A jeżeli się zdecydujesz na TVHM to najlepiej od razu na Mayhem którymś, to samo dodatki po przejściu Story. Nie jestem wyjadaczem jak Ty w tej grze, ale jak teraz ograłem Flakiem to ten wyższy poziom mogę przejść inną postacią czy muszę Flakiem? Ja się zawsze kręcę w tych trybach Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 TVHM jest dostępny tylko po przejściu gry tą konkretną postacią, każda kolejna postać (sejw) to potrzeba przejścia Normala. W BL3 ograniczyli chociaż ilość przejść potrzebną do wbicia maksymalnego poziomu, wystarczy skończyć grę raz i można wbijać dalej levele, a nie tak jak w BL2/TPS, że trzy razy na każdej postaci. Mogliby zrobić aby zboostowana postać zaczynała po ukończeniu głównego wątku, ale niestety to skipuje tylko pierwsze mapy i zaczynasz na statku od 13 poziomu. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Zaczęliśmy z kumplem pierwsze przejście, ja Zanem, on Moze i kurwa, strzelanie w tej części jest WYKURWISTE Adaptacyjne triggery rozkurwiają system, każdą broń czuje się inaczej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Dzisiaj pykaliśmy przez 6 godzin, kurwa najlepsze Borderlandsy. Feeling strzelania, szybsze poruszanie się, wślizg, wspinaczka, kurwaaaa! Różnorodność broni, jezu, karabiny odpalane jak piła łańcuchowa, różne tryby ognia, możliwość używania dwóch Action Skilli jednocześnie, 4k/60 klatuń Poprzednie Borderlandsy mnie nudziły po kilku godzinach, tutaj aż mnie ciągnie do grania. A adaptacyjne triggery, to najlepsza nowinka tej generacji, pozdrawiam, wyższy poziom strzelania. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 No bronie są fajne. Na prawdę mają fantazję Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Zajebiste promo na Borderlands 3 na PS5 wersja Ultimate Edition (wszystkie dodatki, łącznie z SP1 oraz SP2). Lepszej oferty jeszcze nie było. https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/gry-na-playstation-5-tanio-w-morele-net-borderlands-3-ultimate-edition-za-119-zl/#comments 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Da się jakoś podejrzeć, u którego producenta dostaliśmy już loyalty package? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Da się, ale nie u wszystkich. Jak odpalisz mapę to z poziomu galaktyki wchodzisz w wyzwania i zmieniasz filtr na producentów. U niektórych jest pozycja z zabójstwami, jak masz ją odznaczoną to wiesz, że od tego producenta dostałeś maila, wtedy robisz dla pozostałych tylko. Ogólnie szybko to można zrobić dla wszystkich, ale proponuję zacząć od Atlasa i Vladofa. 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Tam w mailu? Pewnie chodzi o to do trofeum, ja bym sprawdzał atlas albo tediore czy inne takie raczej lipne bronie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Ale tu trzeba dla wszystkich producentów to zrobić, żeby trofka mieć. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Od większości pewnie już zrobiłeś, stąd tez lepiej się skupić na tych mniej popularnych jak Atlas, Vladof czy Tediore. Aby dostać maila musisz zabić łącznie 100 przeciwników. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Tak, tak, zacząłem sobie trackować samemu, został mi Vladof, Torgue i Hyperion jeszcze. Jeszcze jedno pytanie - czy jak mam pasywkę ulepszoną na maksa i założę class mod, który dodaje jeszcze do tej pasywki punkty, to one jeszcze bardziej ją ulepszają? Co za gra, najlepsze Borderlandsy, najlepszy looter shooter w jaki grałem. Kuleje tylko fabuła, ale nie po to w to gram. Pierwsze przejście gramy Moze - Zane, drugie polecimy Amara - FL4K. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Punkty z COM dodają się do tych w drzewku, co widać po statystykach. Dodatkowo w odróżnieniu do poprzednich części, nie trzeba mieć punktów w danym skillu aby mieć aktywny bonus z modułu klasy. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Jak jest z mechaniką strzelania w trójce? Jest lepiej? Ostatnio odpaliłem dwójkę i płaskie trochę to strzelanie, jak w trójce jest podobnie to się dwa razu zastanowię przed kupnem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi