mario10 517 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 5 minut temu, Jeez_PS napisał: Jak jest z mechaniką strzelania w trójce? Jest lepiej? Ostatnio odpaliłem dwójkę i płaskie trochę to strzelanie, jak w trójce jest podobnie to się dwa razu zastanowię przed kupnem. Jest lepie poza tym B3 teraz kosztuje jakieś marne grosze więc żal nie spróbować super rozwałki 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Akurat jest dobra cena na edycję ultimate (ma wszystkie DLC?) w wersji na Ps5 i chyba trzeba wziąć Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Strzelanie jest zajebiste, najlepsze w serii. A z DualSense, to jest kurewski orgazm. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Namówiliście, no to biorę do ogrania po eldenach i horizonach. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Pany, czy da się jakoś zrobić żeby na danej mapie planety wyświetlały się wszystkie dostępne misje na mapie? Lekko irytujące jest to, że trzeba pojedynczo wybierać z listy żeby się wyświetlił niebieski znacznik z misją. Żeby nie bylo, gra kozak i fun w coopie ogromny Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Nie ma żadnych ustawień do tego, ale z tego co pamiętam to większość normalnie jest zaznaczona na mapie. Cytuj
anchor_ek 0 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 Ktoś chętny grać w Borderlands 3? Nick anchor_ek, pozdrawiam Oktavia! Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Szybciutko się uwineli. 1 Cytuj
ghort 45 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Skończyłem grę bez dlc na 40lvl. Włączyłem M1. Czasem z problemami, ale kończę misje poboczne. Na M2 już w ogóle jestem mielony przez przeciwników. Jak powinienem teraz levelować "poprawnie"? Dobić max lvl czy wina leży w sprzęcie? Najpierw uzbierać cały sprzęt z M1 i dopiero wskoczyć na M2? Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 W sprzęcie, możesz też odpalić Arms Race na wyższym mayhem i tam zdobyć coś mocnego i z pomocą tego pofarmić to co Ci jest potrzebne lub bezproblemowo sobie pokończyć misje. 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Nie ma sensu farmić Arms Race aby mieć loot który pomoże z ubijaniem przeciwników, od tego jest Crit za napiwki u Moxxi, ale osobiście dalej bym używał tego co wypadnie. M1 ogólnie nie powinien ci sprawiać problemów jeżeli masz sprzęt na swój level, czy to w misjach pobocznych czy DLC. 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Jest pomiędzy Xboxem i PC, a PS ma być dodane w tym albo następnym miesiącu jeżeli nic się nie zmieni. Cytuj
ghort 45 Opublikowano 20 maja 2022 Opublikowano 20 maja 2022 21 godzin temu, Square napisał: Nie ma sensu farmić Arms Race aby mieć loot który pomoże z ubijaniem przeciwników, od tego jest Crit za napiwki u Moxxi, ale osobiście dalej bym używał tego co wypadnie. M1 ogólnie nie powinien ci sprawiać problemów jeżeli masz sprzęt na swój level, czy to w misjach pobocznych czy DLC. 22 godziny temu, messer88 napisał: W sprzęcie, możesz też odpalić Arms Race na wyższym mayhem i tam zdobyć coś mocnego i z pomocą tego pofarmić to co Ci jest potrzebne lub bezproblemowo sobie pokończyć misje. Dzięki za info. Przy okazji napiszę, jeżeli ktoś sie zastanawia nad zakupem gry na Ps5 to polecam z całego serducha. B3 + DualSense to gwarancja uśmiechu. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Jest opcja żeby odebrać kilka kodów SHIFT na raz? Bo klepać tyle kodów i cały czas zmieniać że chce na EPIC to mnie szlag trafi. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Możesz jeden kod na raz tylko. Na stronie SHIFT https://shift.gearboxsoftware.com/rewards powinno pójść szybko, bo aktywnych kodów nie ma jakoś dużo. 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 A, już czaję. Myślałem, że one nie tracą ważności. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Kody na złote klucze mają z reguły tydzień ważności, te na kosmetykę powinny być aktywne cały czas. Dobrze na bieżąco je wklepywać na tej stronie shift, bo automatycznie się przypisują do konta, a grę można nawet za kilka lat odpalić i wszystko będzie dostępne. Jak nie masz danej platformy to też można użyć kod, wystarczy mieć powiązane konto na stronie. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Kto w ten weekend robi Borderlandsa?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 26 maja 2022 Opublikowano 26 maja 2022 Na stronie Ballantinesa można się zarejestrować i zgarnąć kod na 4 głowy. Dane nie muszą być prawdziwe, jedynie działający mail, bo na niego przyjdzie kod. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Od dzisiaj pełny crossplay Cytat UPDATE NOTES Added support for PlayStation Crossplay with other platforms on PlayStation®4 and PlayStation®5 [PlayStation® Only] Added support for Variable Refresh Rate for PlayStation®5 [PlayStation® Only] Fixed a reported issue with Director’s Cut Behind-the-Scenes videos not playing correctly Various crossplay fixes Fixed a reported issue with the ECHO menu map not showing correctly on ultrawide screens Various performance and stability improvements 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 W PSS kupiłem wersję na PS5 za niecałe 60 zł. Bałem się że po ograniu poprzednich części będzie deja vu i nuda. Jakże się myliłem. Grając w to po długiej przerwie od dwójki, bawię się tak samo a nawet lepiej. Ta gra ma w sobie to coś co wciąga jak bagno. Ciesze się że za dość małe pieniądze czeka mnie aż tak dużo zabawy . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi