KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Przeszedłem z ziomkiem kampanię i teraz pytanie,gramy na M1 I co tu jest do roboty na end game? Cały czas mamy wałkować te fale? Nie chce nam się robić tych misji z kampanii,ani przechodzić drugi raz. Są tu jakieś raidy,dungeony coś co nie wymaga tych questów? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 W podstawce są: 3x Circle of Slaughter, 6x Proving Ground i 2x Takedown, plus dwa Eventy. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Jak to odpalić? Trzeba mieć jakiś lvl czy przejść te fale do końca? Bo na statku mam te questy ale większość wymaga dlc. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Slaughtery i Proving Groundsy trzeba zacząć w odpowiednim miejscu/mapie jako misje. Takedowny w Sanctuary po przejściu fabuły się odblokują (min lvl 50 tam jest), a Eventy w menu głównym i na statku z Mauricem trzeba zagadać. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Mogliby już 4 zapowiedzieć, te spin offy jakoś do mnie nie trafiają. W sumie to już ponad 4 lata od premiery 3ki minęły :o Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ostatnio pojawiły się plotki o BL4 i WL2, złotousty Randy ma być na TGA więc może. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Też właśnie widziałem jakieś newsy o tym. No nie pogardziłbym pełnoprawną częścią, mam tylko obawy czy seria nie zacznie zjadać własnego ogona i czy będą w stanie jeszcze wymyślić coś ciekawego bez przesadnego recyklingu klas postaci/giwer/miejscówek itp Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Mam nadzieję, że jednak nad fabułą, dialogami popracują, bo dwójka miała bardzo dobry humor i antagonistę, ale w trójce, ta para streamerow to totalna porażka. Nie wiem jak w dodatkach, bo grałem tylko w dwa i w sumie średnio pamiętam. Cytuj
mario10 528 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Jak dwójeczkę ogarnąłem chyba 2 lub 3 razy i jeszcze z kuplami pograłem on line to trójkę przeszedłem raz i jak wziąłem się za drugie przejście to akurat wjechał Returnal i nie wróciłem więcej. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Randy to teraz pewnie będzie promował film bo po przerwach z pandemią, strajkach, "zastępstwach" w reżyserowaniu cholera wie na jakim etapie znajduje się film. Niby ma być wypuszczony w przyszłym roku. Raczej mało prawdopodobne by na okres letnich blockbusterów się wyrobili. Albo, co pewniejsze, zapowie remaster trójki na ps5/xbox. Jeżeli chce użyć filmu jako promocję gierki [Gearbox wypuszczał gierki zazwyczaj 4 kwartał roku, nie licząc Przystojnej Kolekcji] to by pasowało by na sierpień dzieło Rotha miało premierę. 4 lata po premierze 3-ki więc spokojnie można zapowiadać 4 czy raczej 3 Part II bo zakończenie trójki to yebany sequel bait. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 5 minut temu, Farmer napisał: Albo, co pewniejsze, zapowie remaster trójki na ps5/xbox. Już jest wersja na PS5/XSX wątpię aby coś więcej tutaj robili, ale TPS na silniku BL3/WL bym przyjął. Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Wersja ma dwa tryby. Performance I Quality (czy jakoś tak). Jakie ma parametry w tych trybach? W performance gra wygląda tak brzydko, że szkoda gadać. To w 1080p jest czy co? Ale w tym drugim no kurcze naprawdę wygląda to ładnie, a co najważniejsze po 30 minutach nie mogłem się oderwać. Gunplay jest świetny. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Pamietam jeden tryb to z 120fps to pewnie ten brzydki. 1 Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Dobra wszystko jasne, bo ten tryb jakości działał bardzo płynie, więc pewnie było 60 FPS. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 No to jest 4k/60, nic więcej nie potrzeba. Dawno nie grałem, a i nawet odkąd mam OLEDA nie włączyłem gierki a pewnie super będzie wyglądać. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 W dniu 27.11.2023 o 13:33, Square napisał: Już jest wersja na PS5/XSX Właśnie. Orientuje się ktoś, czy pudełko to jakiś germański exclusive? Bo tylko w z tym ich paskudnym oznaczeniem widziałem. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Pany czy DLC dodają jakieś nowe aktywności end game? Czy to jest tylko fabuła? Jeśli tak to jakie zakupić w jakiej kolejności? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Dodają bossów do farmienia głównie Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot - dodatek fabularny, nowi bossowie Guns, Love, and Tentacles - dodatek fabularny, nowi bossowie Bounty of Blood - dodatek fabularny, nowi bossowie Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck - dodatek fabularny, nowi bossowie Designer's Cut - czwarte drzewko dla VH, nowy osobny tryb gry Director's Cut - mniejszy dodatek fabularny, Vault Cardy, Raid Boss w starym stylu, materiały zza kulis Jak chcesz DLC to kupujesz Season Pass. Pierwsze cztery dodatki wchodzą w skład SP1, dwa ostatnie SP2, dodatkowo dostajesz nowe modele dla VH. Jest też Season Pass Bundle. Albo po prostu kupujesz wersję Ultimate i masz wszystko co wyszło. 1 Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Jak Ci się gra spodobała to wszystko będziesz chciał mieć. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Ogólnie dodatki fabularne wyszły im super. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego 5 kluczy w każdej grze (BL3 3 złote i 2 diamentowe). Na PAX pod koniec marca prawdopodobnie zapowiedzą BL4. 1 Cytuj
mario10 528 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Kurde muszę wrócić do Borderlandsa jakoś o nim zapomniałem. Ale ostatnio tyle dobra jest do ogrania, że hej. Ale do dwójeczki bym wrócił Cytuj
Krzysztof93 1 319 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Stawiam Tiny Tinas Wonderlands wyżej od każdych Borderlandsów za brak samochodów i przemierzania nudnej pustyni w poszukiwaniu celu misji. Polecam spróbować każdemu ten spin-off serii. Ja się w co-opie online z bratem bawiłem bardzo dobrze. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca jeśli to prawda, to trochę jaranko 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Teraz, number_nine napisał(a): jeśli to prawda, to trochę jaranko Ładnie jadą z tymi Borderlandsami, trójeczka była soczysta, standalone Tina również, przyjmiemy z otwartymi rękami 4rkę :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi