Square 8 783 Opublikowano 20 października 2024 Opublikowano 20 października 2024 Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Dołączył się do mnie dzisiaj randomowy player i walił z jakieś broni, że spadała jakby burza i zamiatało całą mapę. To chyba cheaty? Complex Root może? O cheaterów łatwo wśród randomów, obojętnie na jakiej platformie, bo jest crossplay, a i maile z broniami można wysyłać. Ale prawilne buildy też są do tego zdolne. 1 Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 20 października 2024 Opublikowano 20 października 2024 Ja w sumie na Proving Grounds stałem w rogu i on jednym strzałem cały odcinek mapy czyścił, aż mi lagowalo na konsoli, grał na PC. Ja właśnie próbuje wyrolowac na Re-volter anointed, ale pożera to masakrycznie erudium. Na broniach mam fajny roll dla Syreny, ale pod bossów dla mobkow tylko Hellfire oraz Reflux Cytuj
mario10 564 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 (edytowane) Mam do dokończenia szczury i mam ochotę wrócić do fajnej strzelanki. Mam za sobą przejście Amarą i jednak syrena to jednak nie jest do końca moja bajka. Chyba Flakiem zacząłem ale nie skończyłem wtedy i najprawdopodobniej do niego wrócę niedługo, ale korci jeszcze Zane do sprawdzenia. Ktoś nim grał? Jak wrażenia? Edytowane 30 grudnia 2024 przez mario10 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Mi Znane najmniej przypadł do gustu i tylko jedno przejście nim zrobiłem. Najlepiej mi się nim grało jak max lvl to było 50. Jest opcja zaczęcia na poziomie 72 więc można łatwo sprawdzić w akcji 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ten Flak mnie nadal kusi i chyba nim machnę przejście bo z tego co pamiętam nie skończyłem Dzięki za podpowiedź Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 W sensie i tak nabiłem na nim 160h, po prostu z całej czwórki byłby na ostatnim miejscu Cytuj
mario10 564 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Tak rozumiem. Masz natrzaskane godzin ale czekam już na czwartą część ciekawe co ciekawego pokażą. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Też czekam, ale i tak obojętne co pokażą to wleci Day1. Jakieś dodatkowe przejście BL3 będę też chciał zrobić to przetestuje te opcje zaczęcia od max poziomu. 1 Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 FL4K ma bardzo fajna umiejętność główną do walki z bossami, a później jak się zredukuje cooldown to wycina również mobkow. Jednak gra nim jest wolniejsza. Zane biega po mapie jak nafukany i strzela. Oczywiście mówię tylko o jednym buldzie, bo tylko tymi grałem. Dla mnie Amara pod phasegrasp tylko i wyłącznie 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Wy jesteście wymiatacze panowie. Ja to jestem niedzielny gracz w Borderlandsa przy Was Nie wiem jakoś mi syrena średnio siadła, może kwestia buildu. W dwójce też grałem Zero i ta postać mi mega pasowała. Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Mi zawsze klasa syreny najbardziej się podobała. Kolega co grał właśnie też Zero to teraz FLakiem grał 1 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 U mnie pod względem czasu to Amara >>> Moze > FL4K >> Zane. 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ja lubię korzystać ze snajperek i pistoletów choć moim problemem jest to, że właśnie giwerami ta gra stoi i co chwilę mi wpada coś w ręce fajnego, a nie można być we wszystkich broniach kozakiem. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 No to Amarą powinno ci się dobrze grać. 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Może faktycznie siądę i popróbuję różnych bohaterów Cytuj
mario10 564 Opublikowano środa o 08:29 Opublikowano środa o 08:29 Ale granie w Borderlandsa jest miodne co chwilę znajduję fajową giwerę, ale co mnie wkurza to non stop mam snajperki z ładowaniem strzału. Znalazłem mega legendarną snajperkę DMG ponad 900 ale strzał ma taki opadający i ciężko nią trafić, ale jak na poziom, w którym jestem to ma mega obrażenia. Jednak teraz lecę na Athene i bawię się przednie. Gram Flakiem i idę w drzewko Master i Skag jako pet. Rozpierduchę robię na całego momentami jak się mój pet rozświetli to nie wiem co się dzieje Wczoraj wtopa na całego. Ja z pracy wcześniej wróciłem dzieci w szkole plus zajęcia dodatkowe. Miałem ze 3-4 godziny od dłuższego czasu żeby pograć i co dupa. Miałem awarię internetu w mieszkaniu i nie pograłem nic Cytuj
Square 8 783 Opublikowano środa o 08:58 Opublikowano środa o 08:58 Bez neta można grać przecież. Odnośnie ładowanych broni, w zasadzie wszystkie Maliwany tak mają, ale z drugiej strony posiadają dwa żywioły. 28 minut temu, mario10 napisał(a): Znalazłem mega legendarną snajperkę DMG ponad 900 ale strzał ma taki opadający i ciężko nią trafić, ale jak na poziom, w którym jestem to ma mega obrażenia. Crossbow? 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano środa o 10:01 Opublikowano środa o 10:01 (edytowane) Nie mogłem odpalić gry. Jak wskoczyło mi główne tło to jak przyciskam x jest wpisywanie się i na tym się zawieszało. Nie przeskakiwało do menu z wyborem gry tylko zawieszało się na "Signing" i koniec. Tak Malwany sa spoko, że mają dwa żywioły ale mnie mega irytuje to ładowanie strzału w dynamicznej walce jest to utrudnienie. Powiem Ci, że nie pamiętam jak się nazywała ta snajperka, ale sprawdzę jak wrócę do domu Edytowane środa o 10:07 przez mario10 Cytuj
Square 8 783 Opublikowano środa o 10:10 Opublikowano środa o 10:10 Tam widziałem, że był jakiś problem z Shiftem wczoraj, ale niby tylko w party na 3-4 osoby. Na przyszłość jak będziesz miał tak ponownie to wyłącz neta w konsoli. U mnie zawsze po chwili gra się odpalała jako offline. 1 Cytuj
mario10 564 Opublikowano środa o 10:19 Opublikowano środa o 10:19 Dzięki za radę bo właśnie u mnie wczoraj cały czas jak by się chciał połączyć z serwerem i po 2-3 podejściach odpuściłem bo doszedłem do wniosku, że jednak wymaga neta. Cytuj
mario10 564 Opublikowano czwartek o 08:33 Opublikowano czwartek o 08:33 23 godziny temu, Square napisał(a): Bez neta można grać przecież. Odnośnie ładowanych broni, w zasadzie wszystkie Maliwany tak mają, ale z drugiej strony posiadają dwa żywioły. Crossbow? Tak miałeś rację Crossbow. Fajna giwera ale rzadko używam ją jako snajperkę ale po prostu biegam i strzrelam jak z pistoletu. Uwielbiam tą grę i nienawidzę za ten loot. Znalazłem sobie fajny pistolet legendarny ma chyba 80% szansy na nałożenie elektryczności i dość fajny damage, osłonę redukuje w momencie ale już powoli zaczynam znajdować lepsze pukawki A masz też wrażenie, że w tej części jest zdecydowana większość wrogów z tarczami? W dwójce mi się wydawało jakoś mniej takich wrogów i tylko w określonych lokacjach się pojawiali, przynajmniej takie mam wrażenie Cytuj
Square 8 783 Opublikowano czwartek o 09:03 Opublikowano czwartek o 09:03 Raczej tak, są też przeciwnicy z trzema paskami. 1 Cytuj
Sedrak 838 Opublikowano czwartek o 11:12 Opublikowano czwartek o 11:12 2 hours ago, mario10 said: Tak miałeś rację Crossbow. Fajna giwera ale rzadko używam ją jako snajperkę ale po prostu biegam i strzrelam jak z pistoletu. Uwielbiam tą grę i nienawidzę za ten loot. Znalazłem sobie fajny pistolet legendarny ma chyba 80% szansy na nałożenie elektryczności i dość fajny damage, osłonę redukuje w momencie ale już powoli zaczynam znajdować lepsze pukawki A masz też wrażenie, że w tej części jest zdecydowana większość wrogów z tarczami? W dwójce mi się wydawało jakoś mniej takich wrogów i tylko w określonych lokacjach się pojawiali, przynajmniej takie mam wrażenie Jak dobijesz 72lvl to daj znać. Mogę dać kilka broni co naprawdę dają radę. Cytuj
mario10 564 Opublikowano czwartek o 12:11 Opublikowano czwartek o 12:11 Powiem Ci, że ciężko mi się umówić bo jak gram kiedy mam chwilę. Czasem rano, a czasem wieczorem. A nie chciałbym się umówić i nie dotrzymać słowa bo tak się umawiam z kumplami od dłuższego czasu Ale dziękuję za propozycję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi