Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Sedrak napisał(a):

Dołączył się do mnie dzisiaj randomowy player i walił z jakieś broni, że spadała jakby burza i zamiatało całą mapę. To chyba cheaty? 

Complex Root może? O cheaterów łatwo wśród randomów, obojętnie na jakiej platformie, bo jest crossplay, a i maile z broniami można wysyłać. Ale prawilne buildy też są do tego zdolne.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja w sumie na Proving Grounds stałem w rogu i on jednym strzałem cały odcinek mapy czyścił, aż mi lagowalo na konsoli, grał na PC. 

Ja właśnie próbuje wyrolowac na Re-volter anointed, ale pożera to masakrycznie erudium. Na broniach mam fajny roll dla Syreny, ale pod bossów dla mobkow tylko Hellfire oraz Reflux 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam do dokończenia szczury i mam ochotę wrócić do fajnej strzelanki. Mam za sobą przejście Amarą i jednak syrena to jednak nie jest do końca moja bajka. Chyba Flakiem zacząłem ale nie skończyłem wtedy i najprawdopodobniej do niego wrócę niedługo, ale korci jeszcze Zane do sprawdzenia. Ktoś nim grał? Jak wrażenia?

Edytowane przez mario10
Opublikowano

Mi Znane najmniej przypadł do gustu i tylko jedno przejście nim zrobiłem. Najlepiej mi się nim grało jak max lvl to było 50. Jest opcja zaczęcia na poziomie 72 więc można łatwo sprawdzić w akcji 

• Dzięki 1
Opublikowano

Też czekam, ale i tak obojętne co pokażą to wleci Day1. Jakieś dodatkowe przejście BL3 będę też chciał zrobić to przetestuje te opcje zaczęcia od max poziomu.

• Plusik 1
Opublikowano

FL4K ma bardzo fajna umiejętność główną do walki z bossami, a później jak się zredukuje cooldown to wycina również mobkow. Jednak gra nim jest wolniejsza. Zane biega po mapie jak nafukany i strzela. Oczywiście mówię tylko o jednym buldzie, bo tylko tymi grałem. Dla mnie Amara pod phasegrasp tylko i wyłącznie 

• Plusik 1
Opublikowano

Wy jesteście wymiatacze panowie. Ja to jestem niedzielny gracz w Borderlandsa przy Was :)   Nie wiem jakoś mi syrena średnio siadła, może kwestia buildu. W dwójce też grałem Zero i ta postać mi mega pasowała.

Opublikowano

Ja lubię korzystać ze snajperek i pistoletów choć moim problemem jest to, że właśnie giwerami ta gra stoi i co chwilę mi wpada coś w ręce fajnego, a nie można być we wszystkich broniach kozakiem.

Opublikowano

Ale granie w Borderlandsa jest miodne co chwilę znajduję fajową giwerę, ale co mnie wkurza to non stop mam snajperki z ładowaniem strzału. Znalazłem mega legendarną snajperkę DMG ponad 900 ale strzał ma taki opadający i ciężko nią trafić, ale jak na poziom, w którym jestem to ma mega obrażenia.

Jednak teraz lecę na Athene i bawię się przednie.

Gram Flakiem i idę w drzewko Master i Skag jako pet. Rozpierduchę robię na całego momentami jak się mój pet rozświetli to nie wiem co się dzieje :)

Wczoraj wtopa na całego. Ja z pracy wcześniej wróciłem dzieci w szkole plus zajęcia dodatkowe. Miałem ze 3-4 godziny od dłuższego czasu żeby pograć i co dupa. Miałem awarię internetu w mieszkaniu i nie pograłem nic :reggie:

Opublikowano

Bez neta można grać przecież.

Odnośnie ładowanych broni, w zasadzie wszystkie Maliwany tak mają, ale z drugiej strony posiadają dwa żywioły.

28 minut temu, mario10 napisał(a):

Znalazłem mega legendarną snajperkę DMG ponad 900 ale strzał ma taki opadający i ciężko nią trafić, ale jak na poziom, w którym jestem to ma mega obrażenia.

Crossbow?

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Nie mogłem odpalić gry. Jak wskoczyło mi główne tło to jak przyciskam x jest wpisywanie się i na tym się zawieszało. Nie przeskakiwało do menu z wyborem gry tylko zawieszało się na "Signing" i koniec.

Tak Malwany sa spoko, że mają dwa żywioły ale mnie mega irytuje to ładowanie strzału w dynamicznej walce jest to utrudnienie.

Powiem Ci, że nie pamiętam jak się nazywała ta snajperka, ale sprawdzę jak wrócę do domu :)

Edytowane przez mario10
Opublikowano

Tam widziałem, że był jakiś problem z Shiftem wczoraj, ale niby tylko w party na 3-4 osoby.

Na przyszłość jak będziesz miał tak ponownie to wyłącz neta w konsoli. U mnie zawsze po chwili gra się odpalała jako offline.

• Dzięki 1
Opublikowano

Dzięki za radę bo właśnie u mnie wczoraj cały czas jak by się chciał połączyć z serwerem i po 2-3 podejściach odpuściłem bo doszedłem do wniosku, że jednak wymaga neta.

Opublikowano
23 godziny temu, Square napisał(a):

Bez neta można grać przecież.

Odnośnie ładowanych broni, w zasadzie wszystkie Maliwany tak mają, ale z drugiej strony posiadają dwa żywioły.

Crossbow?

Tak miałeś rację Crossbow. Fajna giwera ale rzadko używam ją jako snajperkę ale po prostu biegam i strzrelam jak z pistoletu.

Uwielbiam tą grę i nienawidzę za ten loot. Znalazłem sobie fajny pistolet legendarny ma chyba 80% szansy na nałożenie elektryczności i dość fajny damage, osłonę redukuje w momencie ale już powoli zaczynam znajdować lepsze pukawki :)

A masz też wrażenie, że w tej części jest zdecydowana większość wrogów z tarczami? W dwójce mi się wydawało jakoś mniej takich wrogów i tylko w określonych lokacjach się pojawiali, przynajmniej takie mam wrażenie :)

Opublikowano
2 hours ago, mario10 said:

Tak miałeś rację Crossbow. Fajna giwera ale rzadko używam ją jako snajperkę ale po prostu biegam i strzrelam jak z pistoletu.

Uwielbiam tą grę i nienawidzę za ten loot. Znalazłem sobie fajny pistolet legendarny ma chyba 80% szansy na nałożenie elektryczności i dość fajny damage, osłonę redukuje w momencie ale już powoli zaczynam znajdować lepsze pukawki :)

A masz też wrażenie, że w tej części jest zdecydowana większość wrogów z tarczami? W dwójce mi się wydawało jakoś mniej takich wrogów i tylko w określonych lokacjach się pojawiali, przynajmniej takie mam wrażenie :)

Jak dobijesz 72lvl to daj znać. Mogę dać kilka broni co naprawdę dają radę. 

Opublikowano

Powiem Ci, że ciężko mi się umówić bo jak gram kiedy mam chwilę. Czasem rano, a czasem wieczorem. A nie chciałbym się umówić i nie dotrzymać słowa bo tak się umawiam z kumplami od dłuższego czasu :)

Ale dziękuję za propozycję.