Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem w zasadzie codziennie wieczorem więc czy granie w BL3 czy coś innego to nie będzie problem. Jakby co to pisz.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Humor w tej grze to jakiś kosmos w ogóle i niektóre misje poboczne. A już o broniach nie mówię. Wczoraj znalazłem jakiś pistolet co strzela takimi małymi satelitkami co się tak swobodnie odbijają i lecą gdzie chcą :) obrażenia zadają spoko, ale jak tym walczyć to nie wiem w normalnej walce.
Dalej robi ta gra mega robotę :)

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie misje poboczne i dlc są ciekawsze niż główny wątek, więc dużo radości jeszcze przed Tobą 

Opublikowano

Raczej nie bo wszystko co się dało robiłem na bieżąco, a jestem na finiszu głównej fabuły zostały mi jakieś pojedyncze misje w tej ostatniej lokacji, dla tych robotów dwóch.
Ale jest jak piszesz jest cała masa świetnych questów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na fali hajpu na BL4 wróciłem do trójki. Jakby ktoś chciał pograć Takedowny, Triale czy Story to dajcie znać. Jest crossplay.

• 1 miesiąc temu...