Opublikowano 13 czerwca 20195 l Ostatni raz tak jarałem się grą przed premierą chyba z 20 lat temu jak kupiłem PSX Extreme kiedy wychodził w wakacje jako jeden egzemplarz sygnowany 2 numerami. Była tam gra na PSXa - Legend of Mana. Screenshoty miałem tak opanowane, że mogłem je narysować z pamięci. Recenzję znałem na pamięć. Teraz po 3 platynach w obecnych Borderlandsach czekam na ten 13.09 jak dziecko na Mikołaja. W jedynce Mordecai, w 2-ce Zer0, w Pre-Sequel Wilhelm&Claptrap a w trójce wiem już, że na początek wjedzie FL4K. Da się jakoś zahibernować i obudzić na premierę?
Opublikowano 13 czerwca 20195 l 6 minut temu, Mihau_ALU napisał: Da się jakoś zahibernować i obudzić na premierę? Zahibernować to nie ale teoretycznie mogliby Cię wprowadzić w stan śpiączki farmakologicznej
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Ja mam taki hype na BL3, że gra może się okazać nie dość dobra Btw, łapcie kolejne kody na punkty. Cytat VIP Email code: BL3ATE3 - 250 Points VIP Vault code: WEGOTUBOO - 200 points VIP Vault code: BORDERLANDSCOSPLAYE3 - 500Points
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Prezentacja za zamkniętymi drzwiami. W pierwszej części jest mowa o systemie społecznościowym i customizacji. Bardzo podoba mi się to, że jak znajdziemy coś w sklepie to możemy to przekazać znajomym po czym pojawi się u nich do kupienia. Podobnie ze znajdowaniem unikalnych przeciwników i robienia z nich misji dla znajomych. No i wymiana lootu offline
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Ciekawie też wygląda budowa skill tree. Jeżeli dobrze kombinuję będzie można dostosowywać skille pod daną sytuację bez potrzeby szukania maszynki do resetu. Swojego Bear'a nazwę USS M'Dick. Ciekawe czy ktoś z team party skusi się na przejażdżkę
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Jak bedzie lepiej z perspektywy historii, TPS + DLC -> BL2 + DLC czy wedlug premier? Bo planuje zaczac wkrotce maraton
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Było tłumaczone w temacie Handsome Colection. Najpierw BL2 i dlc potem Pre-Sequel i dodatek Claptrapa. Pre-Sequel opowiada o wydarzeniach z przed dwójki ale wstęp (dzieje się po dwójce) i wiele odniesień odnoszą się bezpośrednio do wydarzeń z 2.
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Tylko i wyłącznie w takiej kolejności BL2 -> 4 fabularne DLC + 5 Headhunterów -> Pre-Sequel -> Claptastic Voyage dlc -> Tales from the Borderlands -> Fight for Sanctuary (nowe dlc do BL2).
Opublikowano 16 czerwca 20195 l To jest prawidlowa kolejnosc. Z dlc w B2 jest troche zamieszania w kontekscie leveli i progresu. Jest troche tego i najlepiej zgoogluj to (sa gotowe tutki na redditach itp ). Story wise to 3 dlc w dowolnej kolejnosci a dodatek dragon keep ostatni. Sa jeszcze mini story dlcki - seria head hunter - najlepiej robic je po tych duzych. Ogolnie nie da sie zaliczyc calego kontentu B2 na jednym playthrou jedna postacia. Nie na new i true vault hunter. Na ultimate tak - zakres leveli 50 -80 i skalowanie poziomow zawsze do twojego. Edytowane 16 czerwca 20195 l przez Kazub
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Prawidłowa kolejność grania w gry jest taka w jakiej te gry zostały wydawane. Całe życie się tego trzymam.
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Tak jest niemal w kazdym przypadku jesli chodzi o story. Nawet jesli cos jest prequelem, to zostalo napisane z mysla o "czesci nastepnej". Przewrotny tytul pre-sequel odzwierciedla ta zasade doskonale. Zasadniczo jest prequelem (postacie i czas wydarzen) ale dzieki narracji i konstrukcji scenariusza ma ksztalt sequela (tlumaczy i odnosi sie do wydarzen z dwojki). Ogolnie universum borderow jest przebogate. Swietnie nakreslone postacie, dialogi i monologi, lore i TONY eastereggow i nawiazan. Humor - najwyzsza polka sarkazmow i absurdow.Nie ma drugiej takiej serii. Apropo easter eggow - olsnilo mnie z nazwa rodzaju fioletowych wyrzutni od maliwana - PBFG. Otoz BFG to "big fucking gun" (gralem niedawno w dooma 2016-swietny). Co oznacza litera P ? Edytowane 16 czerwca 20195 l przez Kazub
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Możliwe bo bardzo dużo osób myli kolor fioletowy (violet) z purpurowym (purple) : ) Edytowane 16 czerwca 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Godzinę temu, Kazub napisał: Apropo easter eggow - olsnilo mnie z nazwa rodzaju fioletowych wyrzutni od maliwana - PBFG. Otoz BFG to "big fucking gun" (gralem niedawno w dooma 2016-swietny). Co oznacza litera P ? Pretty Big Fucking Gun
Opublikowano 16 czerwca 20195 l YES ! O fck wiki mowi ze purple to fioletowy. Przeciez fioletowy toooo....ten fioletowy egipski pokemon z sygny grzesia....co nie ?
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Godzinę temu, Kazub napisał: YES ! O fck wiki mowi ze purple to fioletowy. Przeciez fioletowy toooo....ten fioletowy egipski pokemon z sygny grzesia....co nie ? ten fioletowy pokemon to taka fajna postac z dragon ball'a ktora z piwem mi sie zawsze kojarzy xd @Ryo-San Purle = fioletowy to tez poprawne tlumaczenie
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Ej ogolnie sytuacja wyglada tak, ze 2K robi kampanie marketingowa chyba najwieksza w historii firmy, trailery i zapowiedzi wys,rywaja jak z machine guna, wszystkie mainstreamowe media jaraja sie a youtuberzy borderowi maja juz swoja gre roku. Jak to nie bedzie 10/10 to nie wiem co tak suabo.
Opublikowano 2 lipca 20195 l Ja w ogóle nie zauważyłem, że zmienił się VA dopóki gdzieś nie przeczytałem przypadkiem (a ogrywam Handsome Collection właśnie)
Opublikowano 2 lipca 20195 l Godzinę temu, - V - napisał: W tym filmie nowy Clap brzmi zupełnie jak stary Clap. Nie no ciągle brzmi inaczej, ale już się trochę przyzwyczaiłem, więc nie ma tak źle.
Opublikowano 9 lipca 20195 l VIP Vault Code: WHATCHUWANT - 1000 punktów. Wpisujcie szybko, bo ważny tylko do czwartku do godziny 8:59. No i jakby ktoś jeszcze nie był w programie VIP to podaje ponownie moje zapro - https://borderlands.com/en-US/vip/?_cts_=aBRocAIE
Opublikowano 15 lipca 20195 l Jakby co to jutro o 16 ma być jakiś event pod nazwą "Celebration of Togetherness". Gameplay FL4K'a będzie chyba dopiero na Gamescom, ale może powiedzą coś ciekawego. I jeszcze kodzik. Cytat VIP Vault Code: MUSHYSNUGGLEBITES - 250 Points