Opublikowano 11 września 20195 l Łapcie kolejne kody (Creator), 200 punktów każdy. DOKTORFROID-BL3LAUNCH PIETSMIET-BL3LAUNCH LARALOFT-BL3LAUNCH
Opublikowano 11 września 20195 l W dniu 4.09.2019 o 18:56, Mihau_ALU napisał: W Empiku będzie tylko standardowa wersja. Napisałem do Cenegi i taką odpowiedź dostałem: "Edycje Delux i Super Deluxe jest dostępna jedynie w nielicznych sklepach internetowych w bardzo ograniczonej ilości. Z tego co widzę, niestety nakład na te edycje prawdopodobnie już się wyczerpał." Więc pozostała wersja cyfrowa. Mamy w duzej ilosci
Opublikowano 11 września 20195 l Super deluxe dopisane markerem, steelbooki z RDR2, a zamiast kodu na season passa doładowanie 200 zł żeby sobie samemu dokupić. Tak będzie.
Opublikowano 12 września 20195 l Jeżeli ta piosenka Słonia jest częścią oficjalnego marketingu Cenegi to maja jaja. Muszę powiedzieć, że wpada w ucho. I nie czuje, że jest to zrobione na sile. Spoko
Opublikowano 12 września 20195 l A Słoniu to chyba taki na probsie teraz raper? Ma specyficzny styl, ze dwa kawałki mi się podobały, ale chyba wolę klasykę
Opublikowano 12 września 20195 l Jakby komus nie chcialo sie manualnie kodow klepac i chcial miec je wszystkie wpisane w 5 sekund to polecam
Opublikowano 12 września 20195 l Dostalem eske ze do odebrania, troche korcilo ale jednak wezme dopiero jutro po pracy bo nie wstane na te 6tą godnie xD
Opublikowano 12 września 20195 l Niecierpliwie czekam do 21szej bo o tej godzinie dostawa do Game będzie. Mam co prawda kilkanaście mil do sklepu ale dla tej gierki specjalnie się przejadę przy okazji kupując flaszkę z okazji zwolnienia się z pracy
Opublikowano 12 września 20195 l 21 minut temu, SebaSan1981 napisał: Niecierpliwie czekam do 21szej bo o tej godzinie dostawa do Game będzie. Mam co prawda kilkanaście mil do sklepu ale dla tej gierki specjalnie się przejadę przy okazji kupując flaszkę z okazji zwolnienia się z pracy Rzuciłeś pracę dla Borderlands? To się znaczy poświęcenie i oddanie marce
Opublikowano 12 września 20195 l Dokładnie tak! Level sam się nie wbije a giwery same nie wydropią. A poza tym za dni parę szykuje się druga robota
Opublikowano 12 września 20195 l Jak macie wersje Digital i zmienicie region na Nowa Zelandie na Xboksie to gra ruszy.
Opublikowano 12 września 20195 l 1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Niecierpliwie czekam do 21szej bo o tej godzinie dostawa do Game będzie. Mam co prawda kilkanaście mil do sklepu ale dla tej gierki specjalnie się przejadę przy okazji kupując flaszkę z okazji zwolnienia się z pracy Ja bylem juz na sępa z nadzieja, ze na moj sliczny pysk dadza sie nabrac, ale skurkowancy okazali sie skrajnymi sluzbistami. No nic, przed dziewiata bede lal plebs lokciami, zeby dostac sie na poczatek kolejki .
Opublikowano 12 września 20195 l Game bardzo przestrzega tych dat i umow a dostawcami wydawcami etc dlatego od niech nie kupuje. Mialem sam isc na 21 ale te 2 godziny juz mi takiej roznicy nie zrobia... Machne dailies w FFXIV czekajac na polnoc
Opublikowano 12 września 20195 l 1 godzinę temu, Yap napisał: No nic, przed dziewiata bede lal plebs lokciami, zeby dostac sie na poczatek kolejki . To samo ja. Skończę gotować michę i jadę po gierę. Jeszcze tylko półtorej godzinki!
Opublikowano 12 września 20195 l A czemu ta premiera jest o tak dziwnej godzinie? Czemu 21 a nie północ? Edytowane 12 września 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 12 września 20195 l Diabli ich tam wiedzą. Ale takiego dostałem maila, poza tym byłem wczoraj w Game i zapytałem czy info z maila prawdziwe. Koleś powiedział że tak, może być co najwyżej mały poślizg związany z wyładowywaniem towaru.
Opublikowano 12 września 20195 l Moj sprzedawca powiedzial, ze tych premier polnocnych nie robia po prostu. Madrzy ludzie. Nocki sa dla plebsu. A’Propos, o 0.00 zaczynam swoja zmiane. Nie wiem jak ja tam wytrzymam te 8h. Pozniej wypadaloby troche odespac, c’nie?
Opublikowano 12 września 20195 l Pierdol to do tygodnia mozesz bez zwolnienia na L Quattro siedziec xD
Opublikowano 12 września 20195 l Ja we wtorek skończyłem ponownie Opowieści, dzisiaj dodatek FfS i odpalam trójeczkę o północy. Pytanie tylko czy iść spać w pewnym momencie czy to olać
Opublikowano 12 września 20195 l No przeca ty dorosly i kumaty menczyzna jestes. Znasz odpowiedz doskonale. Juz jutro rano spodziewam sie tutaj felietonu na piec stron.