Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano
35 minut temu, Farmer napisał:

Ech, jestem słabą jednostką :frog: Miałem odpalać o północy ale byłem zmęczony przeokropnie. Dopiero teraz odpalam...

Ja też jestem suaby, miałem kupować na premierę ale poczekam aż będzie w plusie :reggie:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 202,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Taa jasne, w Plusie :rofl:

Muzyka w menu głównym robi mi dobrze i tarmosi.. moje uszy. A jest tego w grze duuużo więcej! Czas ogarnąć full soundtrack z B3.

Opublikowano

edit: chyba nie mieli tego za dużo, bo w tym momencie już niedostępne ;/ 

Super Deluxe ze steelbookiem za 379 w Muve.

Eh, 40zł w plecy XD

Edytowane przez number_nine

Opublikowano
32 minuty temu, number_nine napisał:

edit: chyba nie mieli tego za dużo, bo w tym momencie już niedostępne ;/ 

Super Deluxe ze steelbookiem za 379 w Muve.

Eh, 40zł w plecy XD

O tym pisałem. Tyle przeciągnąłem decyzję,że się skończyły, a teraz z PB brałem

.

Opublikowano
13 minut temu, SetoPL napisał:

O tym pisałem.

Dzisiaj chyba mieli jakiś mały rzut, bo widziałem info na łowcygier i gdzieś tam jeszcze ;) ale nvmd, najważniejsze, że gra już czeka w paczkomacie <3 

Opublikowano

Ojej .. jak to chrupie w wysokiej jakosci na PRO .. az szkoda .. :( Druga rzecz ktora wkurza to brak PL. Serio, taka gra i nie dali naszego jezyka???

Opublikowano
10 minut temu, czacha79 napisał:

Serio, taka gra i nie dali naszego jezyka???

Cenega to dziwny wydawca. Pamiętam że Fallout 3 miał spolszczenie ale dodatki już nie. A patrząc na ich listę wydawniczą Borderów to tylko pierwsza część była lokalizowana, reszta już nie także brak tłumaczenia nie jest jakimś zaskoczeniem (zresztą było o tym wiadomo już od dawna)

https://cenega.pl/katalog/ids/0_0_0_0_0_0/date/-_-/filter/-/pager/1_20/sort/n-r/keywords/Borderlands

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Pełna polinizacja to dużo ale napisy spokojnie by wystarczyły :)

Opublikowano
17 minut temu, czacha79 napisał:

Ojej .. jak to chrupie w wysokiej jakosci na PRO .. az szkoda .. :( Druga rzecz ktora wkurza to brak PL. Serio, taka gra i nie dali naszego jezyka???

Tez bym to olał. Zabawa słowami jaka się w tej serii odwalą by tylko tłumaczom ściągała sen z powiek.

A patrząc jak tłumacza większość gier - byłaby to kopalnia beki i cringe’u. 

Opublikowano

Gre ogarnę po angielsku bez problemu, ale niesmak jest spory ze wydaja taki tytul bez odrobiny wysilku w tlumaczenie i przynajmniej napisy / menu ... to co ten wydawca niby robi skoro nic nie robi?

Opublikowano

To nie zależy jedynie od woli wydawcy.

Opublikowano

Większość pewnie gnoi za świrowanie Pitchforda.

Co do gierki jest supcio ale menu mogłoby chodzić płynnie. 

Opublikowano

Pogralem zaledwie chwilunie, ale juz wiem, ze to milosc. Po pierwsze - szybkosc i dynamika. Glowna pieta achillesowa Pre-Sequel to te powolne loty. Juz pierwsze kroki Moze, wyczucie predkosci biegu, wslizgi itd. mowia mi jak szybko i fajnie bedzie sie rozyebywalo scierwo. Dzis zarywam nocke.

Opublikowano

Ale to dobre. Różnica we wszystkim między 2 a 3 jest olbrzymia. Strzela się o wieeeeeeeeele lepiej. Nie wiem czemu jako pierwszego VH wybrałem Moze, ale póki co jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Czas na drugą planetę. Jest moc.

Opublikowano

Gameplay jest wspaniały, ale technicznie coś jest mocno nie tak.

Na ps4 pro w trybie Framerate jest niby w okolicach 60fps ale strasznie gubi klatki nawet stojac w miejscu i obracajac kamera. Po przelaczniu w tryb resolution doslownie mnie zatkalo - kompletnie nie grywalne, wyglada jak jakies 15fps - przy ruchu kamery mozna dostac epilepsji.

Tak skiepscili optymalizacje, czy to u mnie cos nie tak?

Opublikowano

Pewnie wleci paczyk niedługo i będzie piękna pszczoła

Opublikowano

Mam nadzieje, szybki research w necie i na reddicie niestety ludzie narzekaja na fatalny framerate, na podstawowej ps4 podobno jest dopiero dramat i nawet menusy laguja.

Opublikowano

refill całego ammo jednym przyciskiem super sprawa 

i jak z tym maliwanem z vip rewards, @Square ? U mnie brak 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Gram druga misje. Jest cudownie. Trudno będzie wrócić do poprzednich części, różnica jest ogromna. 

Opublikowano
50 minut temu, smoo napisał:

Mam nadzieje, szybki research w necie i na reddicie niestety ludzie narzekaja na fatalny framerate, na podstawowej ps4 podobno jest dopiero dramat i nawet menusy laguja.

Nie załamuj mnie :( ja mam zwykle PS4 tylko 

Opublikowano
Godzinę temu, wodny1988 napisał:

Ale to dobre. Różnica we wszystkim między 2 a 3 jest olbrzymia. Strzela się o wieeeeeeeeele lepiej. Nie wiem czemu jako pierwszego VH wybrałem Moze, ale póki co jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Czas na drugą planetę. Jest moc.

Moj wybor rowniez pad na Moze. Nikt jej nie faworyzuje, a ja widze w niej olbrzymi potencjal. Poza tym i tak wjade z dwonastoma boonami znowu wiec co za roznica od czego zaczne.

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

refill całego ammo jednym przyciskiem super sprawa 

i jak z tym maliwanem z vip rewards, @Square ? U mnie brak 

U mnie jest.

Gra miodzio, jest to czego się po niej spodziewałem a nawet trochę więcej. Ten dreszczyk odkrywania każdej nowej lokacji, przeczesywania kątów, próbowania broni - dzień dziecka :D

Opcja z różnymi trybami w giwerach to coś pięknego. A granat Butt Stalionem o.O Esencja Borderlandsów.

Może to zauroczenie które przejdzie z czasem, ale ja się cieszę jak dziecko.