number_nine 1 328 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Giwera jest świetna, w jednym trybie pociski mają większą moc, w drugim przyklejają sie do przeciwników i eksplodują po chwili póki co mój fav. Decaying Caracal tez spoko, dwa celowniczki wyglądaja mega Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Zakonczenie tej gry to gowno obesrane na 10... Jestem tak zly ze musialem sobie ogladnac The Best of Ron Swanson na poprawe humoru >< Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Gameplay cudenko ale scenariusz poki co to lipa w porownaniu dwojki. Jestem obecnie na walce z... Annoited Billie - zjebana walka i poki co srednio pod tym wzgledem. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Ja do zakończenia nic nie mam i ogólnie bossów, ale ostatnia walka jest zbyt udziwniona i bardzo w stylu Spoiler Resident Evil 5. Za to ubijanie mobków jest mistrzowskie. Po skończeniu gry pograliśmy z Ukyem (osobno) na Mayhem mode, no i zabawa jest przednia. Spróbowałem też Mayhem 3 i jest wymagająco, ale wydaje mi się, że po wbiciu 50 poziomu melee Amara będzie bardzo dawać radę. Jeszcze kod. BL3 Email Code: DONTFORGET - 1000 POINTS Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 No i jak z tym skalowaniem po skończeniu gry, da się wszystko dostosować pod level postaci i sobie pokończyć wtedy side questy? Wczoraj już olałem poboczne bo były z 5 lvli niżej. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 2 godziny temu, messer88 napisał: No i jak z tym skalowaniem po skończeniu gry, da się wszystko dostosować pod level postaci i sobie pokończyć wtedy side questy? Wczoraj już olałem poboczne bo były z 5 lvli niżej. Też mnie to bardzo ciekawi. Dziś w końcu będę miał trochę czasu by pograć w końcu Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Tak, odpadając Mayhem wszystko się skaluje do naszego poziomu. Tylko weźcie pod uwagę, że jest trochę trudniej. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Ale loot lepszy też pewnie, do tej pory jest łatwo albo mam dobry build i sprzęt tak więc pocisnę fabułę i się zrobi ciekawsza gra. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Taka oto łepetyna wydropiła mi się dla Amary.. dwa razy! Fajnie wygląda, ot takie połączenie stylówki Tong Po, Baine'a z ostatniego Batmana i Alloy z HZD. Jakby ktoś był zainteresowany to mogę mu dubla na PS4 podesłać. Pozdrawiam. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Jakim cudem już zdążyliście to przejść? Ja się czuję, jakbym wciąż był na początku. Wczoraj przy dłuższej sesji gra dopiero pokazała pazur, fajni bossowie, kilka dobrych itemów wydropiło i aż chciało się grać Wkurza mnie trochę zbyt cicha muzyka. Gram na platinumach i podczas wymiany ognia nie było jej praktycznie w ogóle słychać, dopóki nie ściszyłem pozostałych dźwięków do 50-60%. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Jakby ktoś był zainteresowany to mogę mu dubla na PS4 podesłać. Ekhem. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Oki, skończę gotować michę i zaraz Ci podeślę. Btw dzięki za tarczę i mod Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Ja dziś dwa razy trafiłem na bug, że nie mialem w ogóle muzyki i takie dźwięki wytłumione oraz po jeden walce z bosem, jak skończyła cut scenka to wpadłem pod mapę i leciałem ciągle w dół. Potrzeby był restart gry. A tak zmieniałem build Amary na Phasegrap, dalej trochę w żywotność i gra się o wiele przyjemniej i lepiej. Nie robię pobocznych questów, a i tak jestem o 3 lvl ponad główny. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Wjechal dzisiaj hot fix, czyli szybkie zmiany zanim pojawi sie wiekszy patch. Daje w spoiler, bo jest tam kilka mini spoilerow jesli chodzi o lokacje i bossow Spoiler Bugs Yellow paint has been added to Ambermire to mark a more obvious path to complete the Sabotage Crew Challenge. The New-U Station in front of the Halcyon Suborbital Spaceport (used during the “Space-Laser Tag” Mission) in the Meridian Metroplex now has a larger activation range. The New-U Station in front of Titian’s Gate (used during the “Atlas, At Last” Mission) in the Meridian Metroplex now has a larger activation range. The first Guardian a player runs into during the “Beneath the Meridian” mission is no longer over-leveled. The Eridian chest by the Grotto in the Jakob’s Estate is no longer invisible. Balance Eridium crystals in Voracious Canopy grow less frequently. Scaled down the amount of loot drops in Mayhem Mode. Torgue shotgun sticky damage has been reduced. Reduced E-Tech shotgun elemental damage from “flesh off your bones” to “a lot”. Chupacabratch dropped too much of his hard-earned loot. Adjusted spawn rate of Loot Tinks in Mansion. They’re special again. Removed pain-sounds from Troy for his boss fight. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Mayhem mode to się dopiero zaczyna gra. Elegancko sobie dobiję 50 i porobię resztę side questów na jedynce a potem farma i areny na wyższych z już skompletowanym sprzętem. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Czy na normalu po skończeniu fabuły zadania poboczne się wyskakują w górę czy na 30-którymś levelu będę robił zadania na 10 na przykład? W poprzednich częściach świat szkalował się dopiero na TVHM nie? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Skalowanie da ci tylko Mayhem Mode ja juz lace TVHM Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 14 minut temu, wet_willy napisał: Skalowanie da ci tylko Mayhem Mode ja juz lace TVHM TVHM jeśli dobrze pamiętam resetuje cały progres gry. Taki NG+? A jest UVHM? B chyba było w sequelu Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 UVHM zawsze był dodawany w jakimś patchu. Ja dzisiaj natrafiłem na takie coś. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 12 minut temu, SetoPL napisał: TVHM jeśli dobrze pamiętam resetuje cały progres gry. Taki NG+? A jest UVHM? B chyba było w sequelu THVH zaczynasz z cala odkryta mapa i wszystkimi znajdzkami Huntami i Assassinations zaliczonymi. Polecam zostawic sobie Ostatniego Hunta i Killa na 50 lvl bo nagrody sa bardzo dobre. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 6 minut temu, wet_willy napisał: THVH zaczynasz z cala odkryta mapa i wszystkimi znajdzkami Huntami i Assassinations zaliczonymi. Polecam zostawic sobie Ostatniego Hunta i Killa na 50 lvl bo nagrody sa bardzo dobre. Huntami i Ass zaliczonymi? Jeśli dobrze rozumiem lepiej zrobić je na 50 lvl na normal i dopiero przejść na TVHM? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 5 minut temu, wet_willy napisał: Huntami Kurde myślałem, że mam jeszcze dwa aktywne i ubiłem Feniksa, po czym wpadła Bekah na 49 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 TVHM można startować z mayhem czy trzeba wpierw skończyć jak normal? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Nie da sie z Mayhem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi