Bansai 11 198 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 2 godziny temu, wet_willy napisał: THVH zaczynasz z cala odkryta mapa i wszystkimi znajdzkami Huntami i Assassinations zaliczonymi. Polecam zostawic sobie Ostatniego Hunta i Killa na 50 lvl bo nagrody sa bardzo dobre. Jak to dokladnie zrobic z tym 50 lvlem na hunta i killa? Mayhem? I na jakiej to jest mapie zebym mial to na uwadze. Zblizam sie do konca gry powoli wiec spoiluj lokacje smialo. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Ja właśnie przeszedłem fabułę i szału nie ma szczerze. Wieczorem włączę Mayhem i trzeba poboczne questy po robić bo dość dużo tego zostawiłem. A gdzieś jest lista wszystkich assassin i hunt w chalengaxh? Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Bardzo dziękuję Grześ za Item Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 @Bansai Wbij po prostu 50 lvl zanim zaliczysz wszystkie Hunty i Assassinations 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Kod na kluczyki ze streama: CHKB3-FJT9J-SK3K5-T33JJ-95J56 3 Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Dobra jestem mnie wiecej w polowie gry I moze oficjalnie stwierdzic ze bog loot'u mnie nie kocha, wpadla mi tylko jedna legendarka I to na samym poczatku gry, plus spamuja mi sie same zielone pistolety zero assault riffles. No ogolnie bida, no I jak narazie bossowie lekko ssa pauke, walka z przerosnieta kulka no co to ma byc. Cytuj
Sylvan Wielki 4 618 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 https://www.youtube.com/watch?v=VUX4YcVOHhM Nadciąga darmowy dodatek. Bloody Harvest zaoferuje między innymi nowych przeciwników, jak i wyposażenie. Dostępny będzie w październiku. Całość przypomina trochę The Zombie Island of Dr. Ned , które to bardzo mi się podobało. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 The Duc niezły rewolwer, lvl 43 niszczy wszystko przy 50 i mayhem modach, teraz tylko trafić taki dopasowany levelem i chyba nic innego mi nie potrzebne na postaci. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Ogolnie duzo broni wyrabia co cieszy szkoda tylko ze wczoraj gra postanowila skasowac caly Storage i stracilem wszystkie te przedmioty startowe VIP Maliwana i granacik Echo2 ¯\_(ツ)_/¯ Jaki byl mail do supportu? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Godzinę temu, wet_willy napisał: Jaki byl mail do supportu? https://gearboxsoftware.zendesk.com/hc/en-us/requests/new Zacząłem levelować Fl4ka i ojezu jaki on jest dobry. Zane był moim mainem ale w wielu miejscach się nim zacinałem. W tym przypadku od samego początku czuć że jest się badassem. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Flak kasuje wszystko buildem pod krytyki, co prawda nie robiłem jeszcze slaughterow i tych drugich aren ale wątpię żeby były z tym jakieś problemy. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Szybko wyskoczyli z tym dlc, fajnie Ostatnio mi się przypomniało, jak dobrze grało mi się Zer0 Do Moze póki co nie jestem jakoś mocno przywiązany, ale pozostałe postaci też niespecjalnie mi się podobają... Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 KSK3T-SJJSB-Z5B5K-3TTBT-TX3TT 2 1 2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Mowia niektorzy, ze te dwa kodybwyzej nie dzialaja na VIPie, ale mi poszly bez problemu. Nawet jeden klucz jest na propsie. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 (edytowane) Panu Guardian Ranki jest ograniczona ilość ? Można je resetować ? Jak to wygląda? Jadać samochodem oczywiście spadłem z urwiska i zahaczyłem "śmieci" do lootowania, a tam złote granaty wypadły Ogólnie im dalej w las tym gra lepsza IMO. Natrafiłem jednak na dziwny błąd. Już trzeci raz mnie wywala z gry jak questy filtruje według lokacji. Edytowane 21 września 2019 przez SetoPL Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Raczej nie można resetować, ja mam obecnie na minusie tokeny chyba kara za farmę tinka offline xD Strasznie imo przekombinowane jest menu map i challenge na nich, czyszczę teraz co zostało i dużo tam trzeba przeklikać żeby się zorientować co i gdzie. 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 6 minut temu, messer88 napisał: Raczej nie można resetować, ja mam obecnie na minusie tokeny chyba kara za farmę tinka offline xD Strasznie imo przekombinowane jest menu map i challenge na nich, czyszczę teraz co zostało i dużo tam trzeba przeklikać żeby się zorientować co i gdzie. Czyli rozumiem, że jest ich ograniczona ilość? Menu jest tragiczne. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Tragiczna jest ilość miejsca w sejfie, mam już schowane ponad 40 egzotyków na 50 lvl i zaraz zabraknie miejsca... jak żyć Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 w plecaku też za mało nie jest ograniczona na pewno idzie odblokować wszystkie bonusy z trzech "drzewek" Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 7 godzin temu, SetoPL napisał: Panu Guardian Ranki jest ograniczona ilość ? Można je resetować ? Jak to wygląda? Guardian Rank możesz wbijać w nieskończoność, na tej samej zasadzie jak BAR w B2/TPS. Jedyna różnica jest taka, że tutaj pasek się nabija za exp. Jak gdzieś dasz punkty to później nie można tego cofnąć. Brakuje jeszcze opcji wyłączenia tak jak było w poprzednich częściach. Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 O matko, popłakałem się... jak uśmiercili Mayę, moją main z B2. Masakra. Póki co 14 godzin na koncie i bawię się nadal świetnie. Wkurzają mnie nagłe spadki płynności i crashe których miałem już z 6. Poza tym brak powodów do narzekania. W DLC ma nie być nowych Vault Hunterów. Ciekawe. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 22 września 2019 Opublikowano 22 września 2019 Czy te nowe dlc będzie darmowe? Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 września 2019 Opublikowano 22 września 2019 to na następny miesiąc tak Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 22 września 2019 Opublikowano 22 września 2019 Torgue pięknie podsumował moje działania. Pograłem wczoraj trochę więcej na Mayhem 1 robiąc Proving Grounds i Circle of Slaughter (zostało mi chyba po jednym tu i tu) i mam kilka filmików. Circle of Slaughter są trudniejsze wg mnie od Proving Grounds. To co się tu odwala na Mayhem 1 to masakra, taka ilość BadAssów z wyrzutniami rakiet powoduje mega chaos. Aby zaliczyć misję trzeba przejść wszystkie 5 rund po kolei, ale jak zginiemy w którejś to powtarzamy rundę od początku, a nie wszystkie pięć. Wczoraj grając pierwszy raz zginąłem głupio pod koniec ostatniej rundy, ale druga próba już była spoko. Za to pięknie wypadają legendy grając tutaj. Proving Grounds ogólnie są dość proste na Mayhem 1. Np ostatni boss tutaj to jakiś żart. Tutaj już trochę trudniejszy. Nie udało mi się przejść Proving Grounds poniżej 5 minut przy pierwszych próbach, a od tego chyba zależy jakość nagród na koniec. Będzie trzeba potestować inne buildy i ekwipunek. 2 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 września 2019 Opublikowano 22 września 2019 Jak by ktos mial Laser Sploader Ognisty albo Elektryczny na zbyciu to poprosze bo ten no potrzebuje dla Zane do buildu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi