Skocz do zawartości

Borderlands 3

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sporo dobrych tarczy, z podstawki to na pewno warto mieć na uwadze Transformer, Re-Charger, Stop Gap czy nagroda z misji Mendel's Multivitamin. Z dodatków to Plus Ultra, Old God, Beskar, Madcap, All In. I inne, które są np lepsze w konkretnych buildach.

• Plusik 1
Opublikowano

W Arms Race się lata bez skilli i tam jest inne skalowanie niż w normalnej grze. Poziom trudności jak już się pozna mapę to w całości zależy od tego jakie bronie wypadną. CoV, Maliwan, Tediore i Dahl sprawują się bardzo dobrze.

Opublikowano

Zmienisz zdanie jak cię w pewnym momencie "muzyczka" będzie wkurwiać :kaz:

Lektor elegancki i od razu skojarzyłem typa z pierwszego RDR-a. Tam robił za konferansjera w multi. I w sumie na tym kończą się pozytywy. Bezkształtne to dlc. Taki dodatek kapitan Scarlett o głowę bije klimatem jak i obfitością parodii klasycznych motywów (Diuna, Las Vegas Parano, itd.)

• Plusik 1
Opublikowano

Ogólnie to do każdej skrzynki (czy to z Boogeyman/Dark Army czy Plasma Coil da radę polecieć za każdym razem jeżeli nie ma się crapiastego gearu na start. Mnie najbardziej wkurza sytuacja jak np. masz się podnieść z FFYL i odwali się jakaś głupia akcja typu

• Haha 1
Opublikowano

A tak w ogóle to te zwykłe skrzynki z białym sprzętem to są randomowo rozmieszczone za każdym razem? Bo często się zdarza że trochę pobiegam zanim znajdę cokolwiek. Widzę grasz na 11 też ostatnio tak cisnę tylko się zastanawiam nie lepiej dać w Arms Race na 10 ze względu na % lootu czy tam to nie ma znaczenia?

I muszę przyznać że po wbiciu tego 65 i zdobyciu gearu to bawię się właśnie AR albo takedowny i tak średnio mi się chcę wracać do dlc. 

Opublikowano

Mayhem 11 ma na chwilę obecną te same bonusy co M10. Jedyna różnica w normalnej grze to brak modyfikatorów.

W Arms Race, Mayhem nie ma znaczenia na szanse dostania gearu. Więc jak chcesz sprzęt na M10 to grasz na M10/11, M8 to M8 itp.

Na spawnie zawsze jest biała skrzynia, cała reszta jest losowo poza Loot Roomami oczywiście.

Opublikowano

No musisz, bo zawsze jest skrzynia.

Docelowo tak miało być, ale nie działa i M11 ma dokładnie te same bonusy. Mayhem i tak podczas normalnej gry ma tylko wpływ na world dropy.

• Plusik 1
Opublikowano

Drop z bossa to zawsze jakiś dodatek (1/20 że będzie ten konkretny item), ale najszybciej się farmi wychodząc po skrzyni jeżeli nie mamy tego co chcieliśmy.

Opublikowano

Mam już też dwa binary operatory :) i nowe class mody a po drodze znalazł się Tizzy co akurat jest dobry. Wróciłem też na chwilę do westernu i już wiem o co chodzi z muzyczką no ale reszta mi się podoba po kilku side questach. 

Opublikowano

Przesunęli premierę Director's Cut na 8 kwietnia to i dali hotfix dzisiaj.

Może chociaż z tym patchem naprawią OP skille i dopakują te, które tego naprawdę potrzebują.

A Loot Tinka to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem. Jeżeli nie poprawili ich to ciężko widzę szukanie Ryno.