Square 8 604 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Buffy do części sprzętu z Mayhemu i Takedownów https://borderlands.com/en-US/news/2021-04-29-borderlands-3-hotfixes-apr-29/ Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 W porównaniu z Moze to Flakiem raid jest ciężki, chyba bez odpowiednich anointed perków się nie obejdzie. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Chyba że jest się takim wycieruchem borderlandsowym jak Joltz Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 No Lucky7 z regeneracją ammo niszczy wszystko, ale akurat przy użyciu Monarcha szybciej można Hemo pokonać. A jeżeli chodzi o Takedowny to Moze ogólnie jest łatwiej. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Monarch corrosive z ASA 200 już jest tylko teraz nie ma eridium na wejście Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Monarch tylko Consecutive na Robale <3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Consecutive Hits jest lepszy od ASA bo stackuje się błyskawicznie i masz bonus zawsze, a nie tylko podczas action skilla. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 W rerolle się już nie bawię bo nie mam za co, z tym też szybko idzie pasek na action skillu. Na drugi pasek mam Lightshow fire z 100% przy fade away i bounty huntera z +40% pistol dmg. No nie jest to perfekt wszystko ale do zrobienia widzę. Na razie mnie zabili kilka razy to się wkoorwiłem i wskoczyłem na Moze go zgasić xd Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Widzieliscie to? No czy to nie ma, kurwa, wiecej sensu niz te wkurwiajace bzdety, ktore ten szczeniak Ava wygaduje? Wszystko by sie pokleilo i moze nawet bym ja polibil, a nie zyczyl smierci za kazdym razem kiedy ja widze lub o niej slysze. “Sanctuary’s yours Ava. Be ready!” - no czym ona niby sobie zasluzyla? Ciekawe kto pociagal za sznurki narracji bo scenarzysci, zdaje sie, wiedzieli co robia. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Mnie jej postać nie denerwuje, a sidequest z pamiętnikiem robię w każdym playthrough xD Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Ja tam lubię Ave i jakby ta scenka była w grze to byłoby jeszcze lepiej. Lilith i Tannis z drugiej strony tragicznie wypadły w BL3. Misja z pamiętnikiem to moja ulubiona w podstawce, i cały arc z dlc6 też mi się bardzo podobał. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 W sumie nie wiem czy to ten sidequest chociaż zawsze się uśmiechnę przy nim czy lokacja, Athenas są bardzo specyficzne jak tą serię. Szkoda że taka mała ta mapka. Tannis też spoko, zabawne ma dialogi. Hey killer tu się zgadzam słabiutko. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 No, twarz franczyzy powinna bardziej zablysnac, ale jesli spala Avę zywcem w czworce to sie nie pogniewam i nawet pogodze z odejsciem Hey killer choc te wybory zgonow bohaterow mogliby dobierac trafniej. To nie GoT. Avy nic nie usprawiedliwi za wkopanie Mayi i zwalenie winy na Lil. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Sęk w tym, że Spoiler Maya i tak by tam zginęła. Ava to najlepiej zagrana postać w podstawce, jakby nie musieli się streszczać na dostarczenie gry na 10 rocznicę serii i gdyby od razu była robiona na UE4 (jakoś w 2017 były poważne zmiany) to by było jeszcze lepiej. A odnośnie Lilith to Spoiler ona żyje i zobaczymy ją w kontynuacje kiedyś tam. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Tez czytalem/slyszalem te plotki, ale ciezko mi w to uwierzyc, a z Mayą nie mozesz tego wiedziec na pewno. Ava brzmi i zachowuje sie jak rozpuszczony bachor. To tylko moje odczucie, rzecz jasna. W ogole nie ma uzasadnien dla ktorych mialaby przejac Sanctuary, dlaczego mialaby wsiasc na Lil za smierc Mayi i generalnie zasluzyc na uznanie. To ostatnie DLC jest ok, ale zamiast gowniary wolalbym Ellie lub Nasza nowa syrene. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Wiem na pewno, bez wsparcia, brak możliwości ucieczki, dwóch na jednego itp. No nie było innej opcji. A obwinianie kogoś innego to przecież typowe nastolatkowe rzeczy, pod tym względem nie można się przyczepić. Nie no proszę cię, Tannis to nadaje się tylko do głupich komentarzy, tragiczna postać w BL3. Ellie jest nijaka i ograniczenie jej do roli mechanika to dobra decyzja. Niedoświadczona Ava jest o wiele lepszym wyborem i daje o wiele więcej możliwości. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Nie widze tego. Nie mam pojecia w czym lezy potencjal Avy. Tannis, mimo iz jest dziwna, jest ze mna od poczatku. Nie chce, zeby pozabijali, albo pogubili w narracji postacie, ktore cenie sobie znacznie bardziej niz dziewuche, ktora jest denerwujaca i, mam takie odczucie, wepchnieta. Uwielbiam silne zenskie postacie. Zamiast tego zabrali mi Maye, a dostalem...Avę. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Ciekawe czy w 4 będzie z niej postać playable ze swoim zwierzątkiem czy zostanie npcem. 4 godziny temu, Square napisał: Tannis to nadaje się tylko do głupich komentarzy i za to właśnie lubię jej postać Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Jezu...OBY! Niech questy na Sanctuary rozdaje we wczesnym stadium gry. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Mam dopiero 7 poziom syrenki ale ta piłeczka to jest świetna zabawa. 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Ja tez sie nia bawie teraz. Zaczalem TVHM i idzie sie nia jak burza. Ma niezly przeglad pola i mozna zgarniac grupy przeciwnikow dosc szybko, a na pewno skutecznie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 maja 2021 Opublikowano 2 maja 2021 Mnie najbardziej boli sequel bait zrobiony na końcu, słabi przeciwnicy i kompletne olanie Pre-Sequela i postaci z Elpis. Skoro jest Maya, są postacie z Tales from the Borderlands, to gdzie reszta Hunterów? Zacisnąłem zęby z myślą, że DLC wyjaśnią wszystko, a tu dupa. Pisałem to raz, drugi, napiszę i trzeci: W 4 będziecie popylać beze mnie (no chyba, że wyląduje w plusie albo będzie na mega promocji) o ile się doczekamy bo na trójkę czekało się jak na pana Moralesa. Ech, Roland nie radził sobie może z public relations ale na kierowaniu bazą już tak. Sorki ale laski nie ogarniały tej kuwety. A tak z innej beczki. Kevin Hart wrzucił pierwsze foto z planu https://naekranie.pl/aktualnosci/borderlands-film-zdjecie-z-planu-aktorzy-obsada-1619768412 Z nowych nazwisk to mamy Gina Gershon jako Moxxi Cheyenne Jackson jako Jacobs Charles Babalola jako Hammerlock Ryann Redmond jako Ellie Benjamin Byron Davis jako Marcus Steven Boyer jako Scooter oraz Bobby Lee jako nowa postać - Larry Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 4 maja 2021 Opublikowano 4 maja 2021 Zbieracie jeszcze klucze? kod na x3 WH5BB-SZXR9-CFCX9-633JB-CT3HC 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 4 maja 2021 Opublikowano 4 maja 2021 Mam ich jeszczcze z osiemdziesiat, ale po prawdzie to przydaja sie juz tylko do pierwszego przejscia lub TVHM. Jesli wejdzie sie na M10 tyle jest gratow na ziemi, ze nie wiadomo za co sie zlapac. Ostatnio przetasowalem troche zlomu miedzy postaciami i grajac Flak’iem przez tydzien nie zauwazylem, ze wiekszosc “namaszczen” na broniach i gadzetach byla przeznaczona dla innych postaci, a gralo sie nie gorzej niz z przypisanymi dla Flak’a. Moja Amara juz niedlugo wbije 64lvl i wtedy obaczym jak sobie radzi na mayhem. @Square jakies sugestie do melee? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi