Square 8 503 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Dołączył się do mnie dzisiaj randomowy player i walił z jakieś broni, że spadała jakby burza i zamiatało całą mapę. To chyba cheaty? Complex Root może? O cheaterów łatwo wśród randomów, obojętnie na jakiej platformie, bo jest crossplay, a i maile z broniami można wysyłać. Ale prawilne buildy też są do tego zdolne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Ja w sumie na Proving Grounds stałem w rogu i on jednym strzałem cały odcinek mapy czyścił, aż mi lagowalo na konsoli, grał na PC. Ja właśnie próbuje wyrolowac na Re-volter anointed, ale pożera to masakrycznie erudium. Na broniach mam fajny roll dla Syreny, ale pod bossów dla mobkow tylko Hellfire oraz Reflux Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi