Square 8 939 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ja jestem w zasadzie codziennie wieczorem więc czy granie w BL3 czy coś innego to nie będzie problem. Jakby co to pisz. 1 Cytuj
mario10 577 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Humor w tej grze to jakiś kosmos w ogóle i niektóre misje poboczne. A już o broniach nie mówię. Wczoraj znalazłem jakiś pistolet co strzela takimi małymi satelitkami co się tak swobodnie odbijają i lecą gdzie chcą obrażenia zadają spoko, ale jak tym walczyć to nie wiem w normalnej walce. Dalej robi ta gra mega robotę Cytuj
Sedrak 874 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Dla mnie zdecydowanie misje poboczne i dlc są ciekawsze niż główny wątek, więc dużo radości jeszcze przed Tobą Cytuj
mario10 577 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Raczej nie bo wszystko co się dało robiłem na bieżąco, a jestem na finiszu głównej fabuły zostały mi jakieś pojedyncze misje w tej ostatniej lokacji, dla tych robotów dwóch. Ale jest jak piszesz jest cała masa świetnych questów. Cytuj
Square 8 939 Opublikowano niedziela o 08:41 Opublikowano niedziela o 08:41 Na fali hajpu na BL4 wróciłem do trójki. Jakby ktoś chciał pograć Takedowny, Triale czy Story to dajcie znać. Jest crossplay. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi