gekon 1 787 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Z kazuba chyba już sterydy zeszły. Doyebał się z sucharem, ale przynajmniej nie wyjechał z "(pipi)ami". Orange Is The New Black, oglądam, ale mnie tam każda morda akurat w(pipi)ia. Tak nieudanego kastingu dawno nie widziałem. Chyba, że to tak specjalnie masz pałać nienawiścią do bohaterek. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jezzzu jak ja jej nie mogłem zdzierżyć w tym Tabu. Cały sezon jednym ryjem zagrany. Roz.yebac Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Nie moge na te stara prukwe patrzeć, obrzydza mi kazdy serial 1 1 Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Nawiedzona z serialu mgła Tam wurwia też. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Lałbym po tej głupiej mordzie i patrzył tylko czy równo puchnie z każdej strony 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi