Gość Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ktoś zamawiał z tego YesAsia? Jak to wygląda z cłem itp, z płatnośćią? Pierwszy raz chcę coś zamówić z azji i nie mam zielonego pojęcia. Ile paczki idą? Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Jeśli możesz poczekać ~dwa tygodnie, to chyba będę mógł Ci sprzedać Setsunę. Nie zdążyłem anulować zamówienia z Amazona (czy raczej: wysłali po tym, jak wybrałem opcję anulowania, ale była adnotacja, że mogą się nie wyrobić z anulowaniem), a w międzyczasie zdążyłem zamówić z YesAsia, gdzie nie można anulować, więc za jakiś czas będę miał 2 egzemplarze :(. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Będą jakieś regularne aktualizacje sklepu tak jak na WiiU i 3DS? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 A czemu miałyby nie być ? Zakładam że wszystko rozkręci się w ciągu kilku tygodni i już chyba nawet w tym jakaś gra dojdzie wnioskując z listy premier na polygami Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Dziś przeglądałem Newsy w konsoli i zobaczyłem że karty przed-płacone nintendo ( http://epaypolska.pl/produkty/karty-prezentowe/nintendo/ ) są kompatybilne z Switchem. Czy ktoś już próbował może zasilić nimi swoje konto na tej konsoli ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Isaac w stanach 17 marca na eshopie i w retailu Nadal chyba nic nie wiadomo o boxie w EU... kusi mnie, by kupic preordera na USA, w Play-asii jeszcze mają, tylko nie wiem czy to jest to launch edition :/ Edytowane 9 marca 2017 przez Rayos Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Ta gra jest taka dobra? Tak poważnie pytam. Oglądam filmiki i nie porywają mnie jakoś specjalnie. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 No właśnie. Co w tej grze takiego fajnego? Była chyba kiedyś w PS+, bo pamiętam, że włączyłem na 5 minut. Czym ta gra potrafi przykuć na dłużej? Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 osobiscie nie gralem w ta gre zbytnio dlugo mimo iz mam ja na steamie. Z tego co widze, replayability jest OGROMNE. Ludzie na steamie maja spokojnie po 100+ hrs i pisza ze mozna wiecej. Odpalcie sobie recenzje uzytkownikow na steamie a zobaczycie ludzi z 300+,500+ godzinami przegranymi ktorzy hypuja ta gre. Jest to gra raczej specyficzna i typu "hate it or love it". Jesli potraficie olac grafike ktora jest ok jak na indyka ale daleko jej od standardow 3xA to jest duza szansa, ze gra bedzie na tygodnie/miesiace. Jest idealna do brania do metra/busa/tramwaju i pogrania 5-25 minut podczas jazdy. Ja akurat jestem w stanach od niedzieli wiec cos czuje ze wroce ze swoja kopia za 2 tygodnie :) O ile na kompie bylo multum gier ktore wygrywaly walke o moja uwage, tak na switcha na pewno sobie wezme... Cytuj
subek 60 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Mógłby mi ktoś sprawdzić ile kosztuje Justa Dance 2017 w eshopie? Przy okazji czy jest demo? Z góry dzięki. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi ;) Edytowane 9 marca 2017 przez subek Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 59,99 Euro czyli pi razy drzwi pewnie 250zl Cytuj
subek 60 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) A jest demko? Edit. Dzięki za szybkie odpowiedzi. Edytowane 9 marca 2017 przez subek Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 marca 2017 Autor Opublikowano 9 marca 2017 Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to aktualizacje eShopu dla Switcha dokłądnie tak samo jak 3DS i WiiU - czwartek po 16. Dzis Blaster Master Zero i cos tam z Neo Geo. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Co byście jeszcze polecili do grania z babą oprócz Snipperclips i Fast rmx? W Metal Sluga da się pograć w coopie? Cytuj
second 3 695 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Da się i fajnie, czy da się na siłę? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Da się i bardzo fajne, no klasyczny metal slug Cytuj
second 3 695 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Dzięki! Akurat będzie pierwsze podejście, bo nigdy nie grałem. Za to Contre się kiedys ogrywalo, oj ogrywalo... Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Ta gra jest taka dobra? Tak poważnie pytam. Oglądam filmiki i nie porywają mnie jakoś specjalnie.Nie wiem ile godzin przegrałem w Izaaka, ale stawiam na jakieś 300. Dla mnie to jest perfekcja w gatunku rogue lite, począwszy od designu, klimatu, przez sterowanie, zmienność każdej rozgrywki (ogromna ilość kombinacji broni), po ogromną przyjemność z odkrywania kolejnych zależności i mechanizmów Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Isaac w stanach 17 marca na eshopie i w retailu Nadal chyba nic nie wiadomo o boxie w EU... kusi mnie, by kupic preordera na USA, w Play-asii jeszcze mają, tylko nie wiem czy to jest to launch edition :/ ta edycja day one z naklejkami ma bardzo niski nakład, gdzieś mi mignęło na amazonie za 300 dolców xd prawdopodobnie zamówie jedną sztukę z best buy, jak będzie ok to zbiore zamówienie hurtowe xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Isaac w stanach 17 marca na eshopie i w retailu Nadal chyba nic nie wiadomo o boxie w EU... kusi mnie, by kupic preordera na USA, w Play-asii jeszcze mają, tylko nie wiem czy to jest to launch edition :/ ta edycja day one z naklejkami ma bardzo niski nakład, gdzieś mi mignęło na amazonie za 300 dolców xd prawdopodobnie zamówie jedną sztukę z best buy, jak będzie ok to zbiore zamówienie hurtowe xd w PA mi napisali ze tylko pierwsze 100 zamowien to launch edition, ale nie odpisali mi czy juz przekroczyli te ilosc czy nie... ;_; z best buy? oni wysylaja do polszy w ogole? Cytuj
subek 60 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Gdzie mogę reklamować płatność? Coś pokręciłem i zamiast 250zł wpłaciłem 2x250 ale na koncie Nintendo pokazuje mi 0 po zakupie jednej gry, a powinno 250 zostać bo pobrało mi 500 z konta. Edit. Kasa sama wróciła ;) Edytowane 10 marca 2017 przez subek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Rayos@ nie wysyłają, gierka ma premiere 17stego i jak sie dobrze złoży to siostra mi kupi w kanadzie i przywiezie do polszy bo akurat z przyjazdem sie nakłada, a potem import normalnie kurierem/pocztą, tylko pewnie trzeba bedzie folie zdejmować by cła nie do(pipi)ali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi